Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 322
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 120
По-добре да плати миналогодишна победителка, като вид морална компенсация към зрители  Joy Joy Joy.

# 3 121
  • Испания
По Нова току-що интервю с Кристиан и Криско по повод 15. награди на БГ Радио. Кристиан каза, че заминаването за Бъркли се отлага. Имало време да учи, а успехът сега може да си отиде.

Дано не съжалява за това решение!  Peace

# 3 122
Гледах ги, бяха много сладки с Криско. Обучението в Бъркли е отложено за 2018 година; още преди Евровизия са решили, че е по-добре така. Много е хубаво, че работи над нови песни - не песен, а песни, както наблегна Кристиан. Simple Smile

# 3 123
  • Варна
Дааааа, Ивайлооо! Heart Eyes Много го харесвах това момче! baby_neutral
И аз ,и аз го харесвам това момче! А как се избира човека ,който ни представя на Евровизия?

# 3 124
  • Вестерос
Това се коментира всеки ден.

# 3 125
  • Испания
Майката и бащата на Кристиан по време на Х-Фактор:

Майката на "Голос. Дети":

Дядо му /по майчина линия/. Пускат запис преди изпълнението на Кристиан на "Позови меня" в Х-Фактор:

На финала на "Голос. Дети". Индивидуалното изпълнение:

https://www.youtube.com/watch?v=UfnS2nYkLjQ

С Дима Билан и Лев Аксельрод, след което Билан избира Кристиан да напусне:

# 3 126
  • София
По Нова току-що интервю с Кристиан и Криско по повод 15. награди на БГ Радио. Кристиан каза, че заминаването за Бъркли се отлага. Имало време да учи, а успехът сега може да си отиде.

Дано не съжалява за това решение!  Peace
Още преди Евровизия го каза. От Бъркли му дали пълна стипендия и той много се боял да не я изгуби, ако отложи следването с една година. Но брат му много му помогнал и от Бъркли веднага се съгласили. Peace

Ето ги Кристиан х 2: Heart Eyes hahaha hahaha

# 3 127
  • в сърцето на един мъж...
Хм, е що са избрали другия? Дори тук си личи, че е по-добър Крис

# 3 128
Тинче ,брат му на Кристиан ти е колега.Даниел  тази година се дипломира международно право, ако не се лъжа.Има кой да му защитава интересите на детето ,то само да има късмет ,да успее.Късмета е много важно нещо.Сега Русия казва той е наш,но ако беше се класирал на 20 място дали щяха да го отразят?

# 3 129
  • София
Тинче ,брат му на Кристиан ти е колега.Даниел  тази година се дипломира международно право, ако не се лъжа.Има кой да му защитава интересите на детето ,то само да има късмет ,да успее.Късмета е много важно нещо.Сега Русия казва той е наш,но ако беше се класирал на 20 място дали щяха да го отразят?
Да, Ив - учи в МГИМО. Hug Впрочем, МГИМО ми е било идея за аспирантура, ама може би само с идеята ще си остана. Embarassed
Както някой беше казал по-рано в темата - когато някой е успешен, майки много (това по повод, че и Армутлиева, и Анкова, и не знам си коя си казаха, че са му "майки" на Криси). Та така и тук. И аз не съм убедена, че, примерно, ако не беше отишъл на Финал, щяха да го споменават толкова в Русия.

# 3 130
Той заминава за Русия след няколко дни, трябва да се явява на изпити. Дано му остане време да учи - и там сигурно ще го скъсат от интервюта и участия.

# 3 131
  • На земята, която е всъщност звезда.
Самите по- трезво разсъждаващи руснаци по форумите се шегуват с техните тв водещи, че ако Кристиян е бил назад в класирането щял де е просто "българският участник". Много лошо впечтление ми направи водещият на Пусть говорят, който изобщо не спомена, че момчето има български произход, а каза "той има двойно гражданство и затова представя България".  Tired Също заяви, че не му били дали наградата, заради заявлението, че щял да я разбие на Червения площад. Аз по- малоумно изказване не бях чувала, сигурно по телевизиите в цяла Европа + Израел + Австралия са въртяли нон-стоп това изказване неа Крис, та да не се обърка някой да гласува за него.  ooooh! Не подценявам приноса на руските му муз. педагози, но слушайки го сега и преди /в руските формати/, определено има положително развитие през последните година-две. Което се дължи и на участието му в българския Х-фактор. А успехът на нашата песен, както вече писах и преди, не е успех на Кристиян, бил той българин, руснак, занзибарец, марсианец и пр., а е успех на българския екип, осъществил проекта БГ Евровизия 2017.  

# 3 132
Раша ,никога нямаше да го допуснат Кристиан на такъв форум,но сега е друга работа.Представлявайки една малка държавица, за която бившите руски републики не гласуват, да станеш втори си е голяма работа.Армения дали би дала 0 точки  на руски изпълнител?При Саня и сие е същата работа.Какви ли ще са облагите ,ако това дете пробие на световна сцена?Явно хората го харесаха,защото не само българските емигранти са гласували за него.Да голяма част от гласовете са техни,но Румъния и Полша имат повече емигранти  от нас.Успех му желая на детето ,заслужава си го и дано попадне на добри хора.

# 3 133
  • София
Впрочем, самият Кристиан каза, че в България дават път на младите изпълнители. В Русия имат навика да пращат на Евровизия вече утвърдени такива - Билан, Гагарина, Лазарев, т.н. Peace

Ето "сребърният и бронзовият медалисти" от Евровизия: Mr. Green

# 3 134
Впрочем, самият Кристиан каза, че в България дават път на младите изпълнители. В Русия имат навика да пращат на Евровизия вече утвърдени такива - Билан, Гагарина, Лазарев, т.н. :peace
Това най-вероятно е бил смисълът на репликата му, когато каза за България, че "тук може да диша".

Общи условия

Активация на акаунт