Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 361
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 090
Ето
http://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/ivajlo-filipov-ot-mo … na-balgarija.html

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 18:59 от if-73

# 3 091
Тази година най-вероятно ще има нов сезон на екс фактор. И от там със сигурност ще изгреят поне 2-3 звезди които потенциално биха могли да ни представят. Аз така и не разбрах как точно се избират нашите изпълнители.

# 3 092
  • София
откакто БНТ се занимава с подбора на песните класирането за нас върви все по-добре.

# 3 093
  • София
Ивайло ми изглежда и пее твърде старомодно, докато Кристиан носи по-модерно усещане.

# 3 094
  • Вестерос
И Крис, какви мънички са били  Grinning Ама 2014 ли е?

# 3 095
Много е важно, екипа да запази това ниво и много внимателно да подбере участника и песента. Вече чуждите фенове ни гледат с други очи, създадохме симпатии у тях. Както се каза вече - трябва да се гледа: глас, харизма и психика.

Скрит текст:
Как ми се иска да можехме да участваме с някоя от следните песни:
Backstreet boys - incomplete
Consoul Trainin - Take Me To Infinity
Duke Dumont - Ocean Drive

Щяхме да ги разбием и да оберем точките, но за съжаление, не ние ги измислихме.

# 3 096
О да вече сме някакво име в Евровизия след тези две последователни финиши в топ 4. Нашата песен догодина ще се следи с интерес навън!

# 3 097
  • На земята, която е всъщност звезда.
откакто БНТ се занимава с подбора на песните класирането за нас върви все по-добре.

И по- точно откакто миналата година наеха международна продуцентска компания, занимаваща се с промоутърство на млади изпълнители, да създава песента ни за конкурса. Те са направили и парчетата на Македония и Сърбия тази година и македонците много си я харесаха, жалко че не продължиха.

Май това е страницата им: http://www.symphonics-mg.com/en/

# 3 098
  • София
Нямах представа, че са наели някого. Явно е бил успешен ход, защото резултатите говорят достатъчно.

# 3 099
  • Вестерос
Македонската беше хубава, жалко , че не отидоха на финала

# 3 100
  • в 1001-та нощ
И аз я бях харесала  Peace Ако Вирджиния Рекърдс ще подкрепят - вероятно ще е техен артист или нещо ново от фактора  Peace

# 3 101
  • София
Дааааа, Ивайлооо! Heart Eyes Много го харесвах това момче! baby_neutral

# 3 102
Моите ученички ми пускаха песента днес. На холандките им се разтуптяха сърцата. Жалеха, че не е спечелил.

Кристиан, при целия си талант и т.н. положителни качества, печели най-вече с визията си – миловиден, чаровен и с леко азиатски черти. По този начин обра вота и любовта на младите, най-вече тийновете и любителите на азиатската култура – анимета, сериали и т.н.
Затова, преди да се пристъпи към избор на нов представител, е добре да се помисли на коя точно част от публиката ще разчитаме – на пенсионерите, на лелките и чичаците, на младите, на толерастите, на националистите или друга някоя група. (То е ясно, че фенове на България в Европа няма.) И като набележат таргет групата, чак тогава да потърсят и най-подходящия изпълнител.
Стратегия и тактика – това е ключът от палатката. (И може би задкулисни игрички, ама там хич ни няма.)

# 3 103
Ами той Кристиан си е тинейджър, съвсем нормално е тийновете да го харесат.При това харесва к поп и японско аниме.Нормално такива са им интересите на децата.

# 3 104
  • София
Ох, видях го отдавна, но забравих да го сложа. ooooh!

Как Кристиан е преживял полуфинала:
https://vk.com/kristiankostovofficial?z=video39248670_456239034% … Fpl_wall_39248670
(Гея, виждам в клипчето и девер ми. hahaha)

Аууу! Heart Eyes
"Въпреки че се правя на готин пич и че въобще не ми пука, всичко ще бъде шик - не. Ето тук (тупа се по гърдите) е плачещо малко дете, което се бои да направи и крачка извън хотела, когато е пред излизане на сцената на Евровизия."
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 20:19 от t1n43t0

Общи условия

Активация на акаунт