Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 297
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 210
Ето едно интересно любителско видео от финала.
Снимано е доста отблизо, без тв ефектите, чува се как доста го подкрепят в залата:

https://www.youtube.com/watch?v=lvI7irDNtWM

# 3 211
И тримата беквокали се виждат много добре кой кой е:
То се знае кои са, просто ми е любопитно къде са ги скрили. Simple Smile Преди финала чакаха тримата с Кристиан заедно в залата/коридора пред сцената и излязоха заедно.
Благодаря за клиповете, ще ги гледам довечера.

# 3 212
  • Испания
Скрит текст:

# 3 213
То се знае кои са, просто ми е любопитно къде са ги скрили. Simple Smile Преди финала чакаха тримата с Кристиан заедно в залата/коридора пред сцената и излязоха заедно.
Благодаря за клиповете, ще ги гледам довечера.
Зад кулисите са били, то е ясно. В едно интервю Графа обясняваше къде точно зад сцената са били, но не запомних тези подробности.

# 3 214
  • София
След като са дисквалифицирали руската участничка, нормално е да си търсят сензация

Никой никога не е дисквалифицирал руската участничка. Пишете лъжи!

Руската участничка не беше допусната до участие от украинците по чисто политически причини. Тя отговаряше на абсолютно всички критерии по правилата за провеждане на конкурса.

# 3 215
  • Norge
Абе как успяхте да чуете кое от двете момчета е по-добро в триото с Билан?  newsm78
Аз на фона на Билан  Flowers Rose  не успявам да чуя нищо друго.
Все пак ми се струва, че Лев има по-изнесен глас, което в много случаи е предимство.
Но не следя руска музика и нямам никакви впечатления, освен споменатия клип.

Нелка, аз нямам слабост към ни един от тримата, само съдя по отделните части на песента и по реакцията си към тримата - единствено на Крис на откъса ми настръхна кожата. За мен това е показателно, че той ми е харесал повече.
Ох, много обичам Сбогом, моя любов Heart Eyes

Гласувах Mr. Green

Никак не обичам тези големи цитати и винаги гледам да ги избягвам, но в случая не знам дали би било редно.

Гея, дано някой не остане с впечатление, че не харесвам Кристиан; точно обратно, харесвам го много.
Реагирах спрямо конкретния клип, във връзка с който имаше изказване, че още на него веднага се вижда кой е по-талантливият. Истината е, че аз самата не можах да констатирам такова нещо. Още повече, особено на нивото на Билан, човек няма как да не регистрира известни, да кажем, колебания у младото поколение.
Нали се вижда, че се опитвам да се изразявам максимално меко  Flutter Правя го, защото нямам желание да наранявам чувствата на хора, които са особено силно ангажиране с представителя на България.

Относно въздуха и участниците от двете страни, просто не ми се коментира. Поставих линк към таблиците, защото се появи мнение, че Русия изпраща утвърдени имена, докато България не прави това, а дава път на младите. И реших да погледнем заедно и младите, и утвърдените.   Grinning

# 3 216
  • София
След като са дисквалифицирали руската участничка, нормално е да си търсят сензация

Никой никога не е дисквалифицирал руската участничка. Пишете лъжи!

Руската участничка не беше допусната до участие от украинците по чисто политически причини. Тя отговаряше на абсолютно всички критерии по правилата за провеждане на конкурса.

При все моята русофилщина, в която бях обвинена hahaha - накратко, изпращането на Юлия Самойлова си беше чиста провокация от руска страна, каквото и да си говорим. И, понеже поддържам връзка с доста руснаци, общото мнение е, че им е дори леко обидна цялата ситуация и би им било супер неловко ако догодина Юлия спечели само, защото - видиш ли - е в инвалидна количка. Rolling Eyes

Страхотно изпълнение на Кристиан на страхотна песен на страхотния Ед: Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=sykE0dUFeM0

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 15:12 от t1n43t0

# 3 217
От това дълго видео стават ясни доста неща, които се питахме тук в темата:

# 3 218
  • София
Поне знаем, че догодина ще е тази Юлия и  хората ще гласуват за нея заради това, че е в количка. Нищо чудно на я направят емблема - вижте как човек в инвалидна количта излиза на сцената на Евровизия, социален проект дъра-дъра....

# 3 219
  • в сърцето на един мъж...
Попаднах случайно на едно видео:

http://-reklamen-spam245-/videos/3741/balgarka-zhane-uspehi-v-glasat-na-germaniya

Имам въпроси:

1. Някой знае ли какво се е случило по-натам с Виктория?
2. Тя каза, че е от Франкфурт, нали? Не каза, че е българка?
3. Треньорите в немския формат петима ли са?

Редактирам: сега виждам, че линкът е изписан като рекламен спам.  Shocked Заглавието е Българка жъне успехи в "Гласът" на Германия

http://life.dir.bg/news.php?id=24392978

Стигна до полуфинал някакъв и в една от битките взеха другия, не нея. Зависи за кое шоу питаш, на детския тая година бяха 4ма, на този за възрастни май бяха 5-ма, заради Фанта фиър, те са двама представители.

Дядо, аз казах дисквалифицирана, не се изразих правилно, ама няма нужда да се подскача. Не е допусната за участие, повече ли ти харесва?

Нелка аз нямам пристрастия към никой от тримата Simple Smile Съдя за изпълненията по асоциациите, които ми извикват или по начина, по който ме карат да се чувствам. Все пак Дима не е там, за да ги засенчи, а да ги представи по по-добрия начин. Да, на неговия фон няма как да изпъкнат, ама и няма да е справедливо спрямо тях. Изобщо Дима не е в листата за коментиране в случая

# 3 220
  • София
...

Дядо, аз казах дисквалифицирана, не се изразих правилно, ама няма нужда да се подскача. Не е допусната за участие, повече ли ти харесва?
...

Дисквалифицирана означава, че е нарушила правилата и не е допусната. В случая обаче просто не я допускат по политически причини без да се отчита факта, че тя не е нарушила нито едно правило.

# 3 221
Поне знаем, че догодина ще е тази Юлия и  хората ще гласуват за нея заради това, че е в количка. Нищо чудно на я направят емблема - вижте как човек в инвалидна количта излиза на сцената на Евровизия, социален проект дъра-дъра....

То ако с това ще се надцакваме  аз като се замисля и ние имаме и може да извадим една изпълнителка със здравословни проблеми(със зрението при нея)...Преди време се яви в "България търси талант",ако си спомняте...Богдана Петрова.И то си беше доста добра като певица наистина....мисля,че дори спечели,съвсем заслужено.
Нея да пратим...

https://www.youtube.com/watch?v=TGO3kk0YsFM

https://www.youtube.com/watch?v=3-193Q0Wn6c

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 19:12 от Zhani

# 3 222
Аз много се надявам следващата година да напишат наистина свястна песен на Юлия. Сега си пуснах отново нейната песен и смятам, че тая година нямаше да има голям шанс, ако не я бяха спрели от участие.

# 3 223
  • София
Скрит текст:

Едно кратичко, но много сладко видео - как Криси гледа празненството на Португалия отдалеч и плаче, и така мило и по детски се гушва в Благой Цицелков. Милото човече то: Heart Eyes
http://george-esc-bg.tumblr.com/post/160750071717/all-kristian-w … ng-the-contest-to

# 3 224
  • в сърцето на един мъж...
Ух, какъв е хубав батко Heart Eyes Blush

Душата той, милия как се гушна Sad

Общи условия

Активация на акаунт