Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Здравейте и моя хемоглобин е нисък първа бременност ми е на 21 съм и съм бремена  25 седмица пия малофер но не се е качил интересуваме ниския хемоглобин до какво води и опасен ли е за раждането благодаря предварително за отговорите

Не е добре да ти е нисък. Дори в небременно състояние. Ако Малтофер фола не помага сигурно ще ти изпишат друго. Но не е хубаво, защото при едно раждане независимо дали нормално или секцио се губи кръв и казват, че не е добре да е нисък.

# 257
  • На изток от Ада
Какви са симптомите за ранна бременност ? Последния ми цикъл започна на 31 и свърши на 5 и от 11 имах едно болки ж кръста и ми беше лошо като настинка и корема ме болеше няколко дни една такава тъпа болка леко пробождане което не е постоянно . Сега съм без тези болки . Имам един спонтален аборт и чух че е лесно забременяването след аборт .

# 258
  • София
Изчакай поне един ден закъснение на месечния цикъл и си направи тест  Peace

# 259
Здравейте, 29 г.с. съм.  Нормално ли е да имам секрет от гърдите вече? Днес за първи път го забелязвам...много малко е , прозрачно.

Нормално е при някои се появява много рано при други по късно това е индивидуално за всеки не се притеснявай

# 260
Какви са симптомите за ранна бременност ? Последния ми цикъл започна на 31 и свърши на 5 и от 11 имах едно болки ж кръста и ми беше лошо като настинка и корема ме болеше няколко дни една такава тъпа болка леко пробождане което не е постоянно . Сега съм без тези болки . Имам един спонтален аборт и чух че е лесно забременяването след аборт .

Менструални болки без съпътстваща менструация, болезнени гърди, гадене ...

# 261
  • На изток от Ада

благодаря болките в корема не бяха като менструални , но да питам мисля че е рано още за симтоми но все пак . Аз направих аборт според лекарите съм била в 8 г.с. , но ми беше много лошо едвам успявах да се разкарам малко . Дали при евентуална втора бременност пак ще съм така зле в началото , дали има значение че навремето имах болезнена менструация .

# 262

благодаря болките в корема не бяха като менструални , но да питам мисля че е рано още за симтоми но все пак . Аз направих аборт според лекарите съм била в 8 г.с. , но ми беше много лошо едвам успявах да се разкарам малко . Дали при евентуална втора бременност пак ще съм така зле в началото , дали има значение че навремето имах болезнена менструация .

Всяка бременност е различна, но ако има няколко поредни аборта /Да не дава Господ/ следва да се обърне внимание и да се потърсят причините за това и съответно да се приложи лечение, ако е необходимо. Не мисля, че болезнената менструация има общо, не знам.

# 263
... Дали при евентуална втора бременност пак ще съм така зле в началото , дали има значение че навремето имах болезнена менструация .
Винаги съм имала ужасно болезнена менструация, но докато бях бременна, единствената негативна реакция от бременността беше, че ми се спеше адски много първия триместър.  Crazy Иначе повръщане, гадене и прочие екстри - нямах! Към края се 'обадиха' киселините, но това е неизбежно... Та с две думи - болезнения цикъл няма нищо общо с неразположенията в началото на бременността!  Peace

# 264
Бърз въпрос, бременна съм в 12 седмица и от 2-3 седмици започнаха чести, периодични болки в зъбите, няколко пъти на ден и всеки път на различно място. Дори в зъби, които са мъртви от години. Отшумяват за 1-2-3 минути. Нямам нито 1 зъб за правене, венците ми са ок...явно е нещо друго. Гинеколожката казва питай зъболекар, зъболекарката казва...неврологична реакция..няма какво да направиш. Някой с подобен проблем?

# 265
Да се включа и аз с въпрос:
Започвам малко да се шашкам - леко ми се гадеше миналата сесмица - но вече изобщо не.
Не ходя често до тоалетна. Придърпването ниско в корема вече не го усещам. Гърдите ми са заначително по-малко болезнени от преди; само коремчето ми е някак подуто. Също така започнах да се събуждам много рано сутрин, което е свръх нетипично за мен.
И почнах да се вкарвам във филми. В сряда влизам в 6 г.с. Нормално ли е така да ми изчезнат тези симптоми вече?!?  Shocked
Нямам никакви индикации, че нещо не е наред. Просто странно почти всичко си отшумява...  Whistling

# 266
Аз бях така със зъбите.Пия ниски дози Калций,вит.Д, магнезий       И отшумяха.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 12:07 от Анонимен

# 267
Да се включа и аз с въпрос:
Започвам малко да се шашкам - леко ми се гадеше миналата сесмица - но вече изобщо не.
Не ходя често до тоалетна. Придърпването ниско в корема вече не го усещам. Гърдите ми са заначително по-малко болезнени от преди; само коремчето ми е някак подуто. Също така започнах да се събуждам много рано сутрин, което е свръх нетипично за мен.
И почнах да се вкарвам във филми. В сряда влизам в 6 г.с. Нормално ли е така да ми изчезнат тези симптоми вече?!?  Shocked
Нямам никакви индикации, че нещо не е наред. Просто странно почти всичко си отшумява...  Whistling
Симптомите не е задължително да бъдат едни и същи всеки ден. При мен също имаше дни, в които абсолютно никакви неразположения нямах и се шашках. Ако толкова много се притесняваш, посети гинеколог.

# 268
Помощ, момичета!

Бременна съм в 5-6 г.с. Разбрах късно. Пих, пуших и вземах хранителни добавки. Последно днeс, а току-що прочетох, че съм била в рисков период, когато се оформят органите на бебче.
Пила съм вит. Ц (ударни дози, защото карах някакъв вируси), йодна добавка (предписана ми от лекар) и вит. Б12 (не обичам месо и личната след изследване ми каза да вземам допълнително), както и няколко пъти пих невробекс (пия го от време на време заради схващания).

Как ви се струва, зле ли е положението?

Предварително благодаря за отговорите, много съм притеснена!

# 269
Нищо ти няма виж си тсх-то.
А цигарите и алкохола...те са най-вредни,дано можеш да ги спреш.

Общи условия

Активация на акаунт