Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 685
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Добрее. Ще си пия тогава.
Аз харесвам кафето и преди да забременея обичах да пия кафе , а сега направо го обожавам. Имам чувството че мога да изпия една кана и няма да ми стане лошо : D  и мисля  че доста ми помага против гаденето , ...

# 436
  • ту тук, ту там
Еее, не се наливай с една кана де! По рдно сутрин и следобед е ОК.  Laughing

# 437
Аз го бях спряла, но лекарят ми ми каза, че е добре да пия, че съм с ниско кръвно. Само това чаках  Party !

# 438
Момичета , пак съм аз.... този път по друг повод ви пиша...
 Цял ден ме боли корема само в ляво , придърпване, болки ( търпими но все пак си е болка) , помислих че може да е дебело черво , но не знам  Sad..... 
 На някоя от вас случвало ли й се е ?
в 11 г.с.съм .

# 439
Здравейте,
за първи път ще пиша, дано не съм объркала мястото...
Притеснението ми е, че преди няколко дни бях на фетална в 30г.с., във Фемина при д-р Панайотова и тя ми каза, че левият вентрикул бил много близо до нормата- 9,4мм. Трбява да ходя пак след две седмици, но се чудя дали да е при нея или да потърся друго мнение?
Освен това по-рано през бременността, пак Панайотова ми беше казала, че вижда малка дупчица в сърцето и ме изпрати при д-р Евтимова на фетална кардиография, след прегледа ме успокоиха, че всичко е наред.Даже уж го бяха обсъждали помежду си...Сега Панайотова ми заяви, че пак вижда въпросната дупчица...Шашнах се вече, на кой да вярвам, кой да слушам...

# 440
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ralitsa_7253 определено ти трябва второ/трето мнение. За предпочитане в друга клиника.

# 441
  • София
Здравейте,
Притеснението ми е, че преди няколко дни бях на фетална в 30г.с., във Фемина при д-р Панайотова и тя ми каза, че левият вентрикул бил много близо до нормата- 9,4мм. Трбява да ходя пак след две седмици, но се чудя дали да е при нея или да потърся друго мнение?
Освен това по-рано през бременността, пак Панайотова ми беше казала, че вижда малка дупчица в сърцето и ме изпрати при д-р Евтимова на фетална кардиография, след прегледа ме успокоиха, че всичко е наред.Даже уж го бяха обсъждали помежду си...Сега Панайотова ми заяви, че пак вижда въпросната дупчица...Шашнах се вече, на кой да вярвам, кой да слушам...
иди при друг лекар, мога да ти препоръчам такъв- на ЛС.

# 442
Здравейте,
иди при друг лекар, мога да ти препоръчам такъв- на ЛС.

Колебая се между Мед.Център "Верде" или МБАЛ"Надежда"....
stelaartois - Ще се радвам ако ми дадете съвет Simple Smile
По скоро ме притеснява въпросният вентрикул, въпреки че наред с едното изследване явно ще трябва да се връщаме и към сърчицето.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 19:38 от Ralitsa_7253

# 443
  • ту тук, ту там
За ехокардиография - доц. Томова!

# 444
За ехокардиография задължително детски кардиолог!

# 445
За ехокардиография - доц. Томова!
+1
Добра е!

# 446
Томова не е кардиолог. Ехокардиография правих в "Надежда" при Маринов. В Трата градска също има специалисти за това изследване. Ето я темата, за който се интересува http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=496697 .

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 04:44 от Анонимен

# 447
  • ту тук, ту там
Точно кардиолог е, всички я препоръчват точно за това и подчертават, че тя е кардиолог. Под всички имам предвид АГ.

# 448
Е, и Наталия Евтимова е кардиолог и каза, че няма дупчица...Д-р Панайотова я "вижда", просто вече се чудя през колко кат тях трябва да мине човек, за да разбере истината  #Crazy

# 449
Аз бих си записала час за трето мнение - Трета градска има добри кардиолози.

Общи условия

Активация на акаунт