Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!Доста съм притеснена.Имам доста завишени еретроцити в урината.Лекарката ме прати на нефтолог.Утре ще ходя.Ако някой е имал подобен проблем нека пише.
И аз съм имала отклонения, но съм с хроничен цистит. Ще ти изпишат лечение и ще се оправят. Аз даже вече ходя само на хомеопат, но незнам сега доколко е добре да се взима хомеопатия.
                                                                                                                                                                  В коя седмица си?Аз съм 35.

# 526
Здравейте,

Много се радвам и аз мога най - накрая мога да се включа в тази група.
Бременна съм за първи път и съм в 14 г.с.
Вчера за пръв път ми казаха ,че очаквам момче .
Искам да попитам дали това е рано да се уточни и каква е вероятноста да се сгрешили?
Не ме разбирайте погрешно ,аз много се радвам , но се и усъмних.

# 527
  • София
Здравейте,

Искам да попитам дали това е рано да се уточни и каква е вероятноста да се сгрешили?

Възможно е да се познае пола на бебето още в 3-тия месец.
На мен в 16-та седмица ми казаха, че ще е момиченце. От тогава насам 4 различни лекаря са ме гледали и всички казаха категорично - момиче, включително и на прегледа за ФМ. Да се надяваме да няма изненади Mr. Green

# 528
Здравейте,

Възможно е да се познае пола на бебето още в 3-тия месец.
На мен в 16-та седмица ми казаха, че ще е момиченце. От тогава насам 4 различни лекаря са ме гледали и всички казаха категорично - момиче, включително и на прегледа за ФМ. Да се надяваме да няма изненади Mr. Green

Благодаря !
Дано ,всичко си върви по план ..

# 529
Здравейте,

Аз разбрах в 14-та седмица, но със сигурност го потвърдиха в 17-та.

# 530
  • София
На мен в 11седмица и 5 дни ми казаха момиче и все още си е такова  Laughing Ако се види хубаво, няма какво да се съмняваш. Но реално потвърждават на следващата морфология към 20 седмица.

# 531
Някой имал ли е запушване на канали по време на бременност и как е процедирал?

Аз не разбрах тoва питане . Канали се запушват при кърмене и  след слизане на кърмата  . ПО време на бременност в какво се изразява запушен канал ?

В  около 11- 12 гс пола може да бъде казан  при ехографски преглед от  лекар с опит .При първата бременност тогава  ми го каза лекаря с 90% категоричност  . Но не защо  виждаше  органите - половия  Simple Smile , а по косвен признак - беше някаква костица , която при момчета е под един ъгъл , а при момичета под  друг -забравила съм сега  .

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 09:47 от sladka_torat_vkusna

# 532
  • Sofia, Bulgaria
На мен пък в 14 седмица ми казаха момиче, а на ФМ в 20  седмица го "смениха" с момче.  Laughing

# 533
  • София
В  около 11- 12 гс пола може да бъде казан  при ехографски преглед от  лекар с опит .При първата бременност тогава  ми го каза лекаря с 90% категоричност  . Но не защо  виждаше  отрганите Simple Smile , а по косвен признак - беше някаква костица , която при момчета е под един ъгъл , а при момичета под  друг -забравила съм сега  .
А да, точно така. На мен по това ми казаха, а на моя приятелка с момче си се видя хубаво.

# 534
На мен пък в 14 седмица ми казаха момиче, а на ФМ в 20  седмица го "смениха" с момче.  Laughing

Здравей Манди84 ,

и аз съм чувала да стават грешки повече с момичета и после да ти кажат ,че е момче от колкото обратното.

# 535
Запушването на млечен канал не е шега, боли ли те, как разбра, че имаш?
Ако под папиломи визираш малки бенки и брадавички на мен ми се появиха доста, нищо не изчезна, но не е болка за умиране.

# 536
Имам един бърз въпрос. Става въпрос за резултат от БХС. Сега се загледах и видях, че NT (Нухалната транслусенция) при мен е измерена 2,2мм (при >=3). Гледам, че на други момичета, които са публикували своите резултатите им е под 2 и се притесних. Какво е вашето мнение?
Иначе аг-то ми каза, че резултатите от БХС са добри и няма нужда от допълнителни изследвания.
Благодаря предварително!

# 537
Имам един бърз въпрос. Става въпрос за резултат от БХС. Сега се загледах и видях, че NT (Нухалната транслусенция) при мен е измерена 2,2мм (при >=3). Гледам, че на други момичета, които са публикували своите резултатите им е под 2 и се притесних. Какво е вашето мнение?
Иначе аг-то ми каза, че резултатите от БХС са добри и няма нужда от допълнителни изследвания.
Благодаря предварително!
Моето е 2 и лекаря каза, че е идеално така.

# 538
Момичета, следене на бремеността по здравната каса какво включва в 1 АГ Св.София? На мен ми казаха, че само няколко ултразвука и пак няколко изследвания, нямало смисъл и че по-добре платен пакет? Някой да знае нещо по въпроса?

# 539
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Следенето по здравна каса на всякъде включва едно и също :
3 прегледа с ехограф, 2 микробиологии, 3 пъти изследвания на кръв и урина. Другите мами ще допълнят ако съм забравила нещо, но горе-долу е това. 

Общи условия

Активация на акаунт