Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 734
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
LailaMS, не е задължително симптомите да са едни и същи всеки ден. Аз също като теб все се притеснявах, че не всеки ден усещам болка в гърдите. Един ден беше по-силна, друг - почти нямаше такава. Все пак отиди да те видят, ако толкова много се притесняваш. Хем ще се успокоиш, вместо само да го мислиш.

# 346
LailaMS, не е задължително симптомите да са едни и същи всеки ден. Аз също като теб все се притеснявах, че не всеки ден усещам болка в гърдите. Един ден беше по-силна, друг - почти нямаше такава. Все пак отиди да те видят, ако толкова много се притесняваш. Хем ще се успокоиш, вместо само да го мислиш.

Но всичко си ти бе наред, нали? Защото отп редната неуспешна бременност ме наплашиа, че спре ли да ти се гади и спадне ли напрежението в гърдите е лош предвестник. А тогава в 8-9 г.с. нямахме пулс и го чакахме да се появи и естествено когато им казах че вече не ми се гади и от тогава ми се е отпечатала тази прогноза и затова питам ...

# 347
Да, всичко беше наред.
В коя седмица си? Най-добре отиде да те видят, за да се успокоиш.

# 348
  • София
Аз не съм имала никакви болки в гърдите,а гаденето и повръщането започна чак в 4 месец  Rolling Eyes

# 349
Ох, дано всичко да е наред ... около 7-8 седмица си го смятам, ама на АГ ще се види всичко. Просто искам да е наред всичко.... дали ще се долови пулс?

# 350
Аз нямах, почти никакви симптоми на бременна първото тримесечие. Може би, само умората. И аз така, като теб имах напрежение една-две седмици и после спряха да ме наболяват. Разбира се, че всеки ден се притеснявах, защото и аз имах предишни неуспешни бременностти.
Отиди на лекар, който ще те успокои най-добре. Успех и лека бременност до финал:)

# 351
в 7-8г.с. на АГ би трябвало да се долови пулс, нали?

# 352
Аз с първата бременност изобщо нямах гадене или прилошаване. С втората напрежението в гърдите някои дни го имаше, някои дни го нямаше, после пак се появяваше...от време на време ми ставаше лошо, но чак всекидневно гадене отново не съм имала. И двете бременности се вижда в подписа ми, че са били успешни.
Не бързай да се шашкаш, а отиди спокойно на лекар. По принцип в 7г.с. при хубава техника, ще се види сърчице. При първата ми бременност обаче не се видя. Имаше съмнение за кухо яйце(още повече, че нямах и гадене или прилошаване). Оказа се просто късна овулация.

# 353
Аз с първата бременност изобщо нямах гадене или прилошаване. С втората напрежението в гърдите някои дни го имаше, някои дни го нямаше, после пак се появяваше...от време на време ми ставаше лошо, но чак всекидневно гадене отново не съм имала. И двете бременности се вижда в подписа ми, че са били успешни.
Не бързай да се шашкаш, а отиди спокойно на лекар. По принцип в 7г.с. при хубава техника, ще се види сърчице. При първата ми бременност обаче не се видя. Имаше съмнение за кухо яйце(още повече, че нямах и гадене или прилошаване). Оказа се просто късна овулация.

Супер. Да са ти живи и здрави. Надявам се и аз да съм приключил с каръщината и всичко да е наред. Т.Е. няма писани правила, че нон стоп трябва да ми се гади поне до 3мес. А иначе на 7-8 седмица би трябвало всичко да се види нали? Пулс и т.н.?

# 354
LailaMS И аз в началото усещах леко напрежение в гърдите и по-скоро зърната ми бяха много чувствителни, и после този симптом отшумя. Дори сега не ги усещам наедрели, а вече съм в 9-ти месец. Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 355
Ако си изчислила правилно, би трябвало да се вижда ясно и да се чуе сърцето.

# 356

Е, то като се види 100% ще стане ясно коя седмица е, но нямам търпение вече ....

# 357

Е, то като се види 100% ще стане ясно коя седмица е, но нямам търпение вече ....

Ти можеш и сама да си изчислиш седмиците. Като започнеш от първия ден на ПРМ и броиш по седем дни. Аз си ги отбелязвам на ръка в календарче.

# 358
Здравейте, има ли такива, които са имали проблеми с хемороиди пи време на бременност? И как сте се справяли?
Аз съм в 26 г.с. и от седмица имам проблем с хемороиди, не болят, но е ужасно некомфортно. Има ли нещо, което може да се направи по време на бременност, поне за облекчаване на неприятното усещане?

# 359

Аз затова казвам, ако си ги изчислила правилно, защото ми се струва, че не си сигурна, пишейки 7-8г.с Изчисли си предварително, за да си наясно.

Общи условия

Активация на акаунт