Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 34

• 76 642
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Леле, за 300 лв не знаех!!! Чула съм за Селена (Пловдив), че е 80 лв. Аз в Щерев плащам 15 лв. всеки месец. Имам основателни причини да съм в болничен, а Щерев е частна болница и си го пише официално в ценоразписа им.
Ice_eli, не знам за активния въглен, аз леки разстройства си ги лекувам успешно с компот от дренки, препечени филийки и печени картофи. За два дни максимум така ме затягат!  Peace

# 586
Леле, за 300 лв не знаех!!! Чула съм за Селена (Пловдив), че е 80 лв. Аз в Щерев плащам 15 лв. всеки месец. Имам основателни причини да съм в болничен, а Щерев е частна болница и си го пише официално в ценоразписа им.

Леле какви са мошеници.  #2gunfire
И от това ли са започнали да печелят?
Аз не съм дала една стотинка за издаване на болничен.

# 587
Здравейте, бременна съм в 16 г.с. и имам проблеми с корема и разтройство от няколко дни. Препоръката на АГ е да пия Смекта 2х1, но няма особен ефект. Имам активен въглен , знае ли някой дали е безопасен по време на бременност?
Аз със смекта се оправям, но действа около третия ден от приема като я съчетая с диета - препечени филийки със сирене, варен ориз и по една чаша оризова вода 2-3 дена.

# 588
  • Стара Загора
Да така е при проблем се дава болничен.... ама по принцип всеки може да вземе. Аз съм с конизация и серклаж работата при мен въобще  не е за работене. Та така очаквах и аз да ми искат пари ама нищо.

# 589
Здравейте, бременна съм в 16 г.с. и имам проблеми с корема и разтройство от няколко дни. Препоръката на АГ е да пия Смекта 2х1, но няма особен ефект. Имам активен въглен , знае ли някой дали е безопасен по време на бременност?
Пробвай да изпиеш няколко зърна суров ориз, но гледай да не са много, да не идеш на другия полюс  Wink!

# 590
Здравейте, бременна съм в 11 г.с. и от самото начало имам проблеми с ходенето по голяма нужда до тоалетната. Да не кажа, че или имам запек или от страх да се напъна не мога да се изходя. Корема ми е ужасно подут, пробвах всичко- повече плодове и вода, топло прясно мляко... нищо не ми помага. А ако се напъна малко винаги ми изтича измежду Утрогестана едно такова като пресечено бяло течение с малко бежово - каженикаво нещо. Докторите ми казаха,че вс е наред да не се тревожа.

# 591
  • Бургас
Здравейте, бременна съм в 11 г.с. и от самото начало имам проблеми с ходенето по голяма нужда до тоалетната. Да не кажа, че или имам запек или от страх да се напъна не мога да се изходя. Корема ми е ужасно подут, пробвах всичко- повече плодове и вода, топло прясно мляко... нищо не ми помага. А ако се напъна малко винаги ми изтича измежду Утрогестана едно такова като пресечено бяло течение с малко бежово - каженикаво нещо. Докторите ми казаха,че вс е наред да не се тревожа.
Бих те посъветвала да похапваш по-течна храна и сини сливи- има пресни и на компот.

# 592
  • Стара Загора
За запека ми помага единствено киви. Вечерта изям 3 кивита и повечко вода. Пробвай.

# 593
Аз се оправям със сини сливи, кайсии и компот от кайсии.

# 594
Благодаря Ви !

# 595
Можеш да си слагаш и свещички Eva Q.
На мен АГ ми ги изписа.

# 596
Вчера,  котката ме одрсака леко и захапа по прасеца на десния крак и след това ми посиня много мястото около одрасканото. Наистина ме заболя малко, но не беше чак толкова силно , колкото изглежда посиненото. Преди това като се къпех и нещо ме засърбя крака малко над коляното и се почесах. Като излязох от банята видях, че ми е посиняло все едно съм се джаснала яко някъде. Някой знае ли дали това е нормален симптом при бременност или е някакъв проблем?
Много ми е притеснено, а на доктор съм чак в четвъртък. Какво означава по принцип това лесно посиняване по тялото?

# 597
Здравейте момичета бременна съм в 16г.с ........от една седмица ме мъчи хрема и леко ме наболяваше гърлото смучех тонзилотрен и си пръсках физиологичен и всичко се стабилизира,но днес като си погледнах гърлото имаше налепи и като натисна сливиците излизат едни бели като тапички........моля кажете какво да направя защото се притеснявам да не се влошат нещата пък и да не разболея другото си детенце ...... ЛЛ и гинеколога са ми отпуска ...... намазаха ме с сода щях да повърна с гранофорин ще има ли ефект приемам всякакви съвети

# 598
  • Варна
Отиди на дежурен кабинет да те погледнат, това е работа за ЛЛ, не за АГ. Не може твоят ЛЛ да няма договор с дежурен кабинет, когато е в отпуск. Може да се касае за обикновени тапички, точно както ти ги нарече, а те са безобидни.
Аморе,
не разбрах какво точно те притеснява, при ухапване може да посинее, може и да не посинее. Или имаш предвид, че лесно посиняваш, а преди не е било така?

# 599
Amore, аз имам синка на крака от ударено вече от поне 2-3 месеца и не се разсейва! Точно в началото на бременността си изгорих ръката с ютия и белегът не мърда. Една приятелка каза, че така било докато сме бременни, но не знам, нямам научно обяснение!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт