Боледуване на децата ни - тема 40

• 61 215
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нормално. Мен също не ме устройва в работно време на педиатъра да му плащам  Peace
Факт е, че е имала възможност да прегледа детето, но не го е направила.

# 556
Хоуп,не изпълнявам всичко предписано,защото с действията си тя ми изгуби доверието-това е!
Търся друга лекарка,за да го преместя.
И да,безплатен обяд  няма,ама не може да ми отпраща болното дете при положение,че му е ЛЛ.Нали,в момента говоря по принцип,не само за днес.А като ходя на частен преглед си плащам,спокойно!

# 557
Сега четох малко за бяса /така ли се членува/---ваксина трябва да се сложи до 4-5 дена. Няма много време за чакане май. Да, заразни са отрано-и аз го четох това.
Честно, ако съм в ситуацията на Силвето...май щях да сложа ваксината. Достраша ме мен пък от бяса.Три месеца да чакаш в напрежение...нямаше да издържа лично аз. Защото до 3 месеца могат да се появят симптомите при човека... Tired

# 558
 miamim - работиш ли мисловна дейност? Щото аз с мозъка си работя и има дни в които изключвам. И не пипвам нищо , защото мога само да объркам нещата. А тази ЛЛ може да се уморява по-бързо и да не иска да рискува.

Факт е , че като ни кажат безплатно здравеопазване и безплатно образование ние сме научени само да искаме.
Факт е , че се включих в този диспут само щото в три поста подред видях само плюене по ЛЛ. И понеже обикновено сме научени срещу безплатното да сме недоволни. Искрено се надявам в скоро време да почнем да си плащаме та да стигнем наистина до безплатното.

П.С. Яни сменяй я в края на месеца. Явно и двете не се харесвате една друга , няма смисъл.

# 559
  • Варна
П.С. Яни сменяй я в края на месеца. Явно и двете не се харесвате една друга , няма смисъл.
+1

# 560
Леле , Силве  Hug
За съжаление и аз не мога да помогна.

Яни , и според мен я сменяй  Peace

# 561
Абе Хоуп...стига бе, жена. Stop
Като е за плюене, и не е стока, да си кривим душите и да я хвалим ли? Факт е, че има много некадърни лекари в БГ ..да не отварям темата, че само се ядосвам.. И тази "лекарка" как не й е малко поне неудобно всеки път да връща болно дете под предтекст, че нямала часове. Ми ще остане след часовете си да го прегледа. Ама иначе тегли парите от касата за този си пациент, нали? Айде моля ти се ooooh!
Като й изключва мозъка, да се пенсионира...то пък голям риск едно гърло да прегледа, едни слушалки да пусне и едни кръвни да назначи. Те това със затворени очи го правят, ти го изкара като че мозъчна операция ще прави..

# 562
  • Варна
Да, така е, ама и Хоуп е права, аз такава лекарка бих сменила много отдавна, няма да си губя времето да недоволствам от нея и нищо да не направя по въпроса. Просто не виждам защо още се мъчат една с друга, а лекарите доколкото знам не могат да отписват пациенти, които не харесват (или греша Rolling Eyes). Та топката е изцяло у Яни.

# 563
teta75 ти кога ходи при тази ЛЛ , та да имаш мнение.

Факт е че има много некадърни лекари и още повече ще има докато има такива пациенти като нас. Важно е да говорят на майката мило , да се съгласяват с нея и да не й изписват АБ.

То лекари не останаха а тези дето стават на нещо са в пенсионна възраст. И като се пенсионират съвсем ще останем без тях.
А колкото до точенето:) Този талон за друг ЛЛ, в момента е похарчила парите които ще получи за това дете за следващите 3 месеца,

Месечинка виторога  за съжаление не могат да отпишат пациент. Simple Smile

# 564
  • София
Силве, мен ме ваксинираха веднъж, защото като бях тийн, ме ухапа куче. Много е трудно отстрани да се прецени и дано вземете правилното решение.

# 565
Факт е че има много некадърни лекари и още повече ще има докато има такива пациенти като нас. Важно е да говорят на майката мило , да се съгласяват с нея и да не й изписват АБ.

Как по-точно некадърността на даден лекар зависи от притенциите на нас, пациентите? Точно никак. Има си некадърници просто, има си и такива, които ги мързи да си вдигнат д-то от стола...

Да, държа лекаря да ми говори учтиво, чак мило не, и да ме информира, така щото да мога да взема информирано решение после...и не, не държа да се съгласява с мен и не държа да не ми изписва АБ Peace
Спирам, че това сме го дъвкали и се отегчих...

Съгласна съм, че въпросната лекарка е за смяна.

Силве, някакво развитие?

# 566
момичета, благодаря, че се отзовахте. ваксината се поставя до 14 дена, когато ухапването не е в областта или близо до главата, тогава трябва възможно най-скоро. при деца препоръчват до седмица да се сложи. нараняването при нас стана в градски парк. лекарите ме успокояват, че в софия няма случаи на бяс от 2008 г. и че шансът да е заразена е минимален, още повече, че не става дума за полско животно. но пък риска от усложнения от ваксината според тях е голям, казаха “нас тук направо ни втриса като трябва да я сложим на дете“.  Confused
засега се отказахме. то това усложнение си е бомба със закъснител.
много зле се чувствам, обвинявам се как не видях по-рано, как не успях да реагирам, защо не огледах животното преди да духне...

# 567
Силве  Hug

# 568
Месечинке,до сега да съм я сменила,ако имах читава алтернатива.Но вече ще рискувам!
Хоуп,виждам,че особата ми те дразни,а и знам,че лекарите са ти слабост...и друг път си ги защитавала.Как пък друг не ми скочи да ми каже,че не съм права!?
Тук си споделяме,мърморим,помагаме си,нали така?
Спирам,че взе да става грозно и досадно.

# 569
Сливе,правилното решение и според мен!

Общи условия

Активация на акаунт