Дългото чакане след трансфер - 49

• 49 531
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Марианка, поплачи си и смело напред към успеха  Confused  Hug
Марси, добре дошла и успех  Peace
Вивиана, много момичета имат такива усещания. Моите, въпреки че пия но-шпа 3*2, започнаха от деня след трансфера, първо бяха само след обяд и вечер и с всеки ден започваха по-рано. На 6-и ден бяха умерени към силни болки точно като преди цикъл, започнаха към обяд и продължиха до другата сутрин, вчера вече бяха по-концентрирани ниско долу, като тежест, а днес са най-слаби, почти незабележими, като боцкане ниско долу. Дано всичко е наред с ембритата  Praynig

# 121
Здравейте, момичета! Simple Smile След неуспешния ми опит продължавам да ви следя, да се радвам и тъгувам с вас! Сигурно ще се повторя, за което се извинявам Simple Smile Но момичетата след трансфер ТРЯБВА да са спокойни Simple Smile След моя бях като барут, всичко ме дразнеше, не излизах от сайта, само разпитвах това как е, онова нормално ли е... Отделно ме напрягаха и хора от обкръжението ми с въпроси как съм, к'во съм, що съм... Следващия път, живот и здраве, съм решила да съм сама, даже може и да не казвам на никой, да не ми висят на главата, ще си наема стаичка за около месец, ще си живея в мой свят и ще правя това, което душата ми сака. В този момент трябва да бъдем егоисти! Не четете много, напрягате се излишно, бг-мамата е тук, няма да избяга Wink Излезте сред природата, зеленината зарежда, четете, гледайте филми, мислете какви панделки ще връзвате ако е момиче, примерно. Не мислете какво ви боли, дали съфорумка има този проблем... Чакане е убийствено, не го усложнявайте още повече Simple Smile Много късмет, бебета и само положителни мисли, това психиката е голяма работа...  Hug

# 122
Росалинда,знам как се чувстваш,и много други момичета - за съжаление.Права си - аз пазя в тайна от почти всички точно заради това "как си".Но въпреки неуспехите ще дойде и нашето време.Въпреки че ми е трудно да повярвам - като не е станало два пъти кое ще е по-различното,че да стане сега ?Но пък си казвам - ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СТАНЕ...

# 123
Ще стане, разбира се Simple Smile Но мен най-много ме убиват подканите "Е, хайде де, какво чакате?!"... Емиии, чакаме... ЦАР примерно ( малко груба шега, но е така...)  Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

# 124
Ще стане, разбира се Simple Smile Но мен най-много ме убиват подканите "Е, хайде де, какво чакате?!"... Емиии, чакаме... ЦАР примерно ( малко груба шега, но е така...)  Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile
За съжаление има много нетактични хора,незапознати с нашите проблеми и преживявания.Аз и двата трансфера си ги пазих в тайна.Единствено родителите ми знаеха.Даже и на тях мислех да не казвам,но нямаше начин просто.Пожелавам ви успех!

# 125
"Е, хайде де, какво чакате?!"... Емиии, чакаме... ЦАР
Страхотен отговор.Моля да ми позволиш да го използвам,че иначе маже да утрепам някой.И на мен ми писна с тия въпроси

# 126
"Е, хайде де, какво чакате?!"

Аз бих отговорила "Трамваят чакаме"  Mr. Green . Наистина много несъобразителни хора има, които хем знаят, че двойката има репродуктивен проблем, хем задават тъпи въпроси.  Crazy

# 127
Може и да не го знаят, в повечето случаи са просто нетактични или невъзпитани хора.

# 128
Семействата ни, както и най-близките ни приятели знаят, но този път решихме да не казваме на никой за този опит- оправданието ни е, че чакаме заповедта. Определено се чувствам по-спокойна, не трябва да обяснявам на хора, които са загрижени и ни обичат, но са на светлинни години от това, което преживяваме.
Относно познатите- единици са тези, които не се сещат и ни питат, другите се досещат и без да сме казвали. Близко е до акъла- на 30 сме, женени от 2 години, заедно от над 10...

# 129
Никога не съм питала такова нещо. Считам го за нездраво любопитство, човек да бъде поставян в обяснителен режим защо не може, защо не иска или какво чака по тема, която е негова лична и интимна зона.
Имала съм 9 годишна връзка, сега съм 6 години с ММ, аз самата съм прехвърлила тридесетака отдавна, но майка ми нито веднъж не ме е питала, дори никога не е подхващала темата заобиколно.

Свекървата пък упражнява психически тормоз над мен. За своя рожден ден приема поздравления и си пожелава внук в 5-минутно лирично обяснение. За коледа, нова година, рождените ни дни, великден, ивановден, петковден, гергьовден, стефанов ден и да не изброявам всички - пак 5-минутно отклонение как ни пожелава дете, в дните без празник пита какво става, няма ли да има бебе. И да, запозната е много добре, че синът й има сериозен проблем и не може да се случи никога по естествен път. Обаче старост - нерадаст, изкуфяла работа. Като я срежа или направя забележка ефекта е седмица и то ако няма празник. Пфф.. не знам защо ви обяснявам степените на човешката глупост.
Исках да кажа, че знам какво е да си под нетактично атака и какво е да направиш сравнение с нормално отношение от нормални хора.

# 130
"Е, хайде де, какво чакате?!"... Емиии, чакаме... ЦАР
Страхотен отговор.Моля да ми позволиш да го използвам,че иначе маже да утрепам някой.И на мен ми писна с тия въпроси
Позволено да ти е, но не за дълго... Wink Да дочакаме всички, да не се ядосваме от тези въпроси, а най-големият ни проблем да са мръсни пикливи памперси Simple Smile

# 131
Здравейте момичета,
значи въпросът ми е точно на място Mr. Green Колко време след трансфер може да се разбере резултатът? Искрено се надявам да стана леля в скоро време, но не смея да питам кога и какво, темата е много деликатна и болезнена. Знам само, че процедурата е започната в началото на месеца. Много се вълнувам и много ми се иска всичко да е наред.
Благодаря и успех!

# 132
Здравейте момичета,
значи въпросът ми е точно на място Mr. Green Колко време след трансфер може да се разбере резултатът? Искрено се надявам да стана леля в скоро време, но не смея да питам кога и какво, темата е много деликатна и болезнена. Знам само, че процедурата е започната в началото на месеца. Много се вълнувам и много ми се иска всичко да е наред.
Благодаря и успех!

При мен процедурата започна на 27 октомври и на 21 ноември кръвния тест показа положителен резултат:)). Така че около месец:))

# 133
Здравейте момичета,
значи въпросът ми е
точно на място Mr. Green Колко време след трансфер може да се разбере резултатът? Искрено се надявам да стана леля в скоро време, но не смея да питам кога и какво, темата е много деликатна и болезнена. Знам само, че процедурата е започната в началото на месеца. Много се вълнувам и много ми се иска всичко да е наред.
Благодаря и успех!
Ужас  Rolling Eyes
Просто изчакай да ти кажат, бива любопитство, ама това...  Crossing Arms

# 134
Дано тази тема донесе късмет на всички! Аз за съжаление я намерих след един неуспешен трансфер на ец. Сега съм със задържан фоликул и сряда/ч-к съм на преглед в очакване какво е станало. Отделно се тръшнах с някъв вирус и чакам резултати от НК. Но гледам да не го мисля този път. Около мен всички познати са бременни и се радвам за тях, но си признавам, че ми става мъчно за мене си (зодия риби съм, до болка емоционални Sad) Слава Богу, че мъжа ми е небрежен и не се е фиксирал Simple Smile. Хубав ден на всички и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт