Искам да кажа ... (78)

• 76 245
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
Ех, че сте лоши и ограничени, `начи  Joy Joy Joy  Човекът така гордо я представи, когато гостуваше на Петя Дикова.

# 106
  • София
в трета тема вече се дискутира този безспорен хит. и това ако не е успех Laughing

sophiemmaspencer, този бард имаше и песен за гейове, лесбийки и транссексуални, тоже. така че, си пей за съчките Laughing

# 107
  • Пловдив
Ех, че сте лоши и ограничени, `начи  Joy Joy Joy  Човекът така гордо я представи, когато гостуваше на Петя Дикова.
Обсъждам я, ама съм си я пуснала един-единствен път, за да чуя. Никога не бих платила за нея, значи не е успех.

# 108
  • София
аз я гледах 10 секунди на мют, ама коментираме, нали Laughing
на него това му е целта, да бъде отбелязан, поне малко, пак Wink

# 109
  • Euskal Herria
Обсъждам я, ама съм си я пуснала един-единствен път, за да чуя. Никога не бих платила за нея, значи не е успех.
Хах, още не съм я гледала/слушала. Единствено това, което той разказа и пуснаха един-два кадъра от заснетото, дори и клип нямаше все още  Joy.

# 110
  • Mediterraneo
Този е брутално тъп. Ама брутално! Не е истина!

# 111
Ми не се обръснах - имаше вода.
Подстриган се,боядисаха се ,моя си цвят.
 Чак и веждите ми оскубаха  Joy
 Ся съм убавица.
 Утре кат са явя да ми дадат разните партакеши ,дет мисля да им си ги оставя  Joy Joy За какво ми е работното ми облекло да си го вземам  Joy
  От тази работа само куп болежки си докарах.Косата ми опада ,бяха ми се нацепили пръстите.Сега се оказа имала съм петно окаала коса ,не съм я забелязала ,защото е дълга.
 По пръстите на ръцете имах нещо като екзема или реакция от чоплвнвто на хапчета.
  Щастлива съм ,че напуснах и то сама.След тези болнични щяха да ме разиграват като маймуна.

Опитаха онзи ден и затова сама реших да им кажа ариеидерчи.
 Ако ни е никнеше толкова бързо косата бих я обръснала.Мързи ме да ходя често на фризьор.
  Когато нещо ми харесва на мен и ми е удобно хич не ми дреме ,кой ,как и защо би го приел или не.
  Просто без косата си се чувствам все едно липсва част от мен.Била съм с къса коса и едва изтраях докато ми стигна до раменете.
  Аз съм била индианец в предишен живот,а след това руски войник от Втората световна война  Joy

# 112
  • София
Аз моята си я кастря сама Wink С 2 огледала и машинка Wink

# 113
Жармен, честита ти свобода  Hug Радвам се за теб, че се осмели "да скъсаш веригите" Hug

Мен лично камерите въобще не ме смущават, нека си снимат.Но цялата тази секретност и истерия ми дойдоха в повече.За изискването пък да си свалят колиетата и обеците хич няма да коментирам  Rolling EyesИзлишно създадена паника беше всичко.

# 114
  • До морето
Уиз днес НЯМАТ намаление. Сметнали, че няма да е изненада, при положение, че последните 3-4 години правят такова.

Иначе редовният им номер е преди намаление да вдигнат цените и после намалятс минус 20 %  Whistling

Аз следя цените за Рим, че още съм в дилема, но май ще се размине. Както върви - малката ще я кърмя до първи клас и без нея никъде не можем да мръднем. Ще товарим катуна за Гърция  през септември Laughing Рим ще е за следващата годишнина.

Какви матури имаше вчера - за зрелостници или за малките, или за всички???

# 115
Държавен зрелостен изпит Български език и литература.
Утре са избираемите ДЗИ.

А по отношение на снимането и камерите...не са се сетили родители, не са възроптали. А аз им се чудя пък, защо не го правят. Все едно децата са престъпници.
А интересно от къде "изтичат" тестовете и после отговорите?!

# 116
  • София
Ние се подписахме за слагане на още камери в училището. Според мен е добре да има и във всяка класна стая.

Уиз днес НЯМАТ намаление. Сметнали, че няма да е изненада, при положение, че последните 3-4 години правят такова.
Да чакаме ли изобщо тази година или голямата им изненада е, че няма намаление.  Mr. Green

# 117
В много училища има в класните стаи.

# 118
Е, от къде?! От тия дето налагат поставянето на камерите Mr. Green Нека се следи, нека е затегнат контрола, но чак пък толкова не трябва. Peace

И зрелостници и седмокласници са на 18.05 и 20.05.

# 119
Там ,където работех имаше навсякъде камери . 
  Най- голямата глупост беше общата съблекалня супер тясна ,блъскане мъже и жени.И трябва всичко да съблечеш ,оставаш само по бельо.
  Отделно дето те третират ,като пионка и нямаш постоянно работно място.Пращат те в зони,които по договор,закон,изисквания нямаш право да си.
 Чувствам се по- лека и спокойна.
 Жива.

Общи условия

Активация на акаунт