Искам да кажа ... (78)

• 76 332
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Оптимист по принуда
Уиз наскоро имаха 25% намаление, преди няколко дни.
Ако се регистрирате на сайта им, ще получавате мейли кога точно е намалението.  Peace

# 121
Ох, Жармен, ако не е тайна, къде си работила ooooh!

Аз съм изключително доволна от наличието на камери в класните стаи в училището, където работя.Защото точно записа от камерата доказа, че аз казвам истината, а не ученика, с когото имахме спор относно негово деяние в часа.Беше моята дума срещу неговата.Той обаче за да спечели подкрепата на майка си веднага й се обадил и обяснил как аз съм го наклеветила и той понеже е много разстроен си тръгнал от училище след 2-рия час и не вдигал телефона на родителката си.Тя пък от своя страна вдигнала скандал на класната, щото сина й сега бил в неизвестност за нея ... После като видя записа плака и се извинява, но всичко това благодарение на техниката.

# 122
Жармен, дано сега, всичко започне да ти се нарежда  Hug

# 123
  • София
24 май отбелязвам задължително, имам рожден ден  Mr. Green.
ЗА камери в класните стаи съм.
Тази седмица бях доста по-продуктивна от миналата, та съм доволна и щастлива. А и времето се оправя, настроението е друго.
Честит рожден ден на патерици на празнувалите.

# 124
Балканфарма АД.

# 125
  • До морето
Ние се подписахме за слагане на още камери в училището. Според мен е добре да има и във всяка класна стая.

Уиз днес НЯМАТ намаление. Сметнали, че няма да е изненада, при положение, че последните 3-4 години правят такова.
Да чакаме ли изобщо тази година или голямата им изненада е, че няма намаление.  Mr. Green

"Моля, абонирайте се или изтеглете нашето мобилно приложение, за да получавате информация за всички наши промоции и намаления!" това получих в отговор от Уиз

Сега има ли ленти Отличник за децата на 24-ти Май?

Навремето имаше, после ги махнаха, после пак имаше.

# 126
  • София
Аз съм абонирана за каквото пращат Уиз. Значи да си чакам на мейла, ако решат да ни зарадват. Досега не ми се е случило, но винаги има първи път.

# 127
Тони, нямат намаление, каквото миналата година 2 на цената на 1, ама то реално и тогава не беше баш така. Нашите билети до Дубай бяха 500 лв за двамата, без багаж, не е сделката на века:)
Агентката ни дебнеше днес и ми писа, че има за Париж по 180 лв на човек, за 8 юни, но ми е твърде скоро, на майка ще трябват поне два месеца почивка от Жаки, направо я е побъркала. Само чака да ме няма и да си прояви всички магарии! Чак си и казва- баба ти особено не я слушам:) Особено и е сегашната дума фаворит и нявсякъде я слага:) Купих и малка фламенко рокля, ще умре от кеф:))) Роклята китайска, както и всички джунджурии, които се продават по Ла Рамбла...
Стана жега вече, утре ще направим плаж:)
Жармен, дано си възвърнеш спокойствието след, като си напуснала.

# 128
  • До морето
Най- голямата далавера беше през 2014-та, тогава за 300 лв. купих 2 двупосочни за Дубай.  По-бързите успяха да купят за няколко дестинации.

# 129
Като говорим за евтини самолетни билети дали риска не е обратнопропорционален на цената на билета или все пак далаверата е преди всичко?
Все пак намаляването на цената се избива от някъде, а вие предполагам едва ли сте 100% сигурни дали не е от сигурността.

# 130
  • София
Точно това и аз съм си го мислила неведнъж. Но тъй като няма да ми се наложи (надявам се) да пътувам със самолет, не съм се интересувала.

# 131
Гери, вероятно в лоу кост компании се наемат по- неопитни пилоти, които точно там трупат нужния стаж, за да ги вземат после в Бритиш например. Но пък статистиката не показва повече паднали нискобюджетни:) Аз приемам, че е късмет, мога да катастрофирам и с Мерцедес и с Голф, та дори да летя със добра компания, някой от Уиз може да си обърка коридора и да стане беля. За съжаление напоследък на лоу костовете само името им такова. Като сложиш багажа с Узи, разликата с Бг Еър е 100 лв до Барселона, то не че и Бг Еър са китки.... Не мисля за това. По ме е страх с колата по пътищата у нас. На път за София, по магистрала, в неделя имаше 4 катастрофи. Някъв с БМВ се беше качил целия на мантинелата между двете платна...

# 132
  • Оптимист по принуда
Аз съм абонирана за каквото пращат Уиз. Значи да си чакам на мейла, ако решат да ни зарадват. Досега не ми се е случило, но винаги има първи път.
Ще получиш тогава. Peace Мисля края на март имаше 2 за 1. Не знам дали сега пуснат скоро пак.

# 133
  • Варна
Честито на всички празнуващи здраве и късмет bouquet

Жармен честито ново начало и успех Hug

# 134
  • Варна
... Чак си и казва- баба ти особено не я слушам:)
hahaha hahaha
Ох, Жаки, малката такива бисери ги ръси!

Жармен, хайде честито свобода! Здравето е първо, после ще търсиш подходяща работа.

Прослушах "новия хит на Деян Неделчев за фермата". От цялата работа много се вбесих, защото този човек има уникален глас и в по-добри продукции бихме се насладили. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт