Искам да кажа ... (78)

• 76 217
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за пожеланията, черпя кой, каквото си е сипал:) Беше страхотен ден, гледахме фламенко, голям заряд и настроение, много ми хареса!
Да са честити и здрави и другите рожденички bouquet

Бях се наточила за плаж и бански донесох, няма да го бъде, напарво си е студено, какво му става на това време?! Поне не вали...можеше и по-зле:)

# 76
  • Sofia
О,Жаклин-ка, да си честита и ти! Все така обичана, ухажвана и духовита  bouquet!
Стойте си там, тук Родопите осъмнали със снежна покривка  Shocked.

# 77
  • Ямбол
Добрах се до компютър.

Първо честито на рожденичките. Бъдете здрави и щастливи.

За справянето с простудните заболявания - при мен действат прополис(клеева тинктура) и цитросепт. Не едновременно, но и при двата съм забелязала, че ми действат добре на имунитета.

И за днешната матура искам да кажа, че толкова много под лупа не са ни гледали никога. Не даваха дете да мръдне, муха да прехвръкне. Ха си си помислил да говориш или да се обърнеш, следва моментално обаждане от биг брадър в София, който ни е засякъл нарушението. Още едно такова упражнение ще имаме и в петък.

# 78
Чак да не повярваш, барем една година матурите да са честни. На нашите са им подсказвали, за люлката, че движението е криволинейно. И аз мисля, че е криволинейно, моята е писала трептене. Лиляна обясни, че с физиката хич ме няма. И за прането, ако може.

# 79
  • Ямбол
Мен пък много ме има във физиката. Люлката я свързвам с махалото. Иначе линията, по-която се движи, е крива - част от окръжност.
Интересно, че в Уикипедия също говорят за трептене.
За прането: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0% … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 80
Това за сублиамацията го знам, но дребната не го знае. Нейната логика е, че замръзналата вода в прането се втечнява, като се внесе на топло, и тогава се изпарява водата. Оставила е въпросът непопълнен, защото нямало подходящ отговор.

# 81
  • Варна
Някой гледа ли "Лека нощ деца" по първи канал.  Laughing Много се зарадвахме на чешкото филмче с моя мъж.  Laughing
Сега сме на поздрави по ю тюб. Черпя с Лита Форд и Ози  Hug
Скрит текст:

# 82
Хубава песничка, ама почерпи с нещо твърдо и да си лягаме #Crazy

# 83
  • Варна
Лека нощ де! Simple Smile

# 84
  • София
Добро утро!
Жакиии, теб ли те забравих, слънце! Честит рожден ден. Да си жива и здрава, и все така лъчезарна и позитивна.  Hug

Днес дъщеря ми има тържество за завършване на първи клас и викам вече да приключваме с разправиите, че ми писна от ходене нагоре-надолу. А тържеството е в 10,30 ч. - чудесен час за работещи родители. Тъпото е че на повечето ще им се наложи да си вземат почивен ден. Аз ще отскоча до училището за час и нещо, понеже хич не обичам да си гърмя от отпуската за подобни мероприятия. Друго си е да имам цял август на разположение.

Вчера моя приятелка - начална учителка, срещнала Кати и й казала да си избере един от нейните букети. Моята взела една много хубава кошничка с бели рози. Викам на детето - беше взела още една, че да спестим днес от цветя.   Laughing

# 85
Пропуснала съм рожденниците вчера.
Да сте живи и здрави, и много щастливи  Hug

Тия матури, нещо страшно ги направиха. Квесторите при нас ги карали да си свалят всички бижута - гривни, часовници, колиета и обеците даже  ooooh!
И сутринта пак казаха, че някой си е купил отговорите  hahaha

Днес спортен полуден.

# 86
Здравейте и от мен Grinning
Честит рожден ден на Жаки, много да е здрава и все поводи за радост да има  bouquet

И аз оцелях на вчерашната матура.В повече ми дойде тоя биг брадър при положение, че отговорите на матурите изтичат от министерството са смешни тия мерки за сигурност.

Днес релакс и утре отново същото упражнение Rolling Eyes После добре ще ми се отрази ваканцийката до сряда, чааак в четвъртък на работа  Grinning

Лили, изтървах снимките от Дубай, повторение няма ли да има Grinning

# 87
А аз се чудя друго...
Цялото това видеонаблюдение и заснемане...не е ли в нарушение на закон за защита на личните данни?!?
И ако даден ученик или квестор не желае да го снимат, записват и показват? Какво се случва - няма диплома, няма работа за учителя?
Пълен идиотизъм...

# 88
Честит Рожден Ден на Теди! Здраве, щастие и късмет!
 Накратко напуснах работа и ми олекна,от два днна съм на фризьор .Вчера ток нямаше,днес -вода.Прекраъствам се на Юлчо Тотев   Joy
 Вчера исках моя си цвят и само връхчета да махне, то и тя това предложи.
 Днес смятам да ми обръсне главата и дам ново начало  hahaha Колебая се между виолетово и изумрудено  Joy

# 89
  • Sofia
Жармен,честита ти свобода!
Затягай здравето и си посрещай момичето! Да ти е на късмет напускането на работа!  Peace
Нашето училище днес е на поход до Боянския водопад, ама моят син го проспа  Mr. Green.Никакви туристи не сме.Спим като мечоци  bowuu.
Имам уговорка за вечерта с една бивша колежка-дружка да се опием и да гледаме "Празникът на мама"  Hug.Моите ще си правят мъжка вечер  Crazy.Всички-доволни.
За матурите- истерясват с тия "мерки за сигурност"  Naughty. На моя съм му казала от сега, че няма страшно.Ще намерим как да купим отговорите  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт