Искам да кажа ... (78)

• 76 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник на всички bg

Честит празник на всички учители. Бъдете живи и здрави  bouquet

Децата са на шествие, аз съм на работа. Сутринта гледах по новините в София слънчево, а при нас преди малко започна да пръска. Нещо объркаха синоптиците прогнозата  Laughing

# 541
Честит празник!

Понеже се пуснах по рокля, за това се заоблачи и застудя  Crossing Arms Писна ми вече!

# 542
Честит празник на всички. Много харесвах пролетта от детството ми. Сега се променя времето и или е студено или направо става горещо (това по спомени и по прочетено).

Тук зимата започна да се усеща. Имахме две бури в изминалите няколко дни, но през деня си става приятно топло.

Детето има много важни изпити следващите две седмици, а не учи кой знае колко и ме ядосва Sad. Обяснявам, говоря, той уж разбира и пак си прави каквото си иска  ooooh!.

# 543

Тук времето е прекрасно. След малко отиваме на разходка.
Хубав ден ви желая Simple Smile

# 544
Честит празник! Най- вече на Лили, Шаги и Яна, ако имаме и други учители, и тях поздравявам!
При нас слънчево и топло, само за разходка!

# 545
  • Mediterraneo
И аз приемам поздрави за празника  Laughing Учител съм, с много малко стаж, но никога няма да забравя думите на една ученичка от 11 клас- Госпожо, заради вас прочетох Под игото! Това ми е достатъчно като оценка  Heart Eyes

Скандинавците и англичаните и тук пият много. Курортен град е и имам наблюдения отблизо. Не изтрезняват! Тази сутрин в бара влязоха две семейства англичани( отделно, не се познават). Поръчаха си водка с кола( жените!) и разни джинове за мъжете. Предложиха им английска закуска, те не закусвали, откакто са тук  Mr. Green Пияни са денонощно, такива свинщини съм виждала в изпълнение на млади англичанки, че думи нямам! И това при положение че изобщо нито се движа в такива среди, нито работя в заведение, само съм случаен очевидец  Crazy

# 546
Аз от скоро работя по специалността си, съответно нямам голям опит. Да не кажа никакъв. В детска градина работя и за момента съм повече от доволна от работата и колектива като цяло.

Само аз май не познавам скандинавци. Grinning  Но скандинавската литература ми е интересна.

# 547
  • Euskal Herria
Жаки, благодаря!
Честито на всички колеги!

П.П. Сутринта честитих празника на всички, които отбелязват този ден.  Grinning

# 548
Детето има много важни изпити следващите две седмици, а не учи кой знае колко и ме ядосва Sad. Обяснявам, говоря, той уж разбира и пак си прави каквото си иска  ooooh!.

Същата работа и при нас. Не знам вече трябва ли да ми пука.

Честит празник на всички!

# 549
 Не съм ви колега , но за мен това е най- хубавият празник и си го приемам и за мой.

# 550
24-ти май не е празник на учителите.

# 551
  • София
Честит празник на всички, най-вече на учителите.

# 552
Чек, на мен май че не ми пука вече. Ей сега го заварих пред телевизора отново  ooooh!. Нямам нерви вече и ще си лягам, а той ако ще и тухли да реди. Поне тук с това може и да забогатее дори. Уф, оплаках се.

# 553
  • Пловдив
Аз съм скапана и ме болят краката, минахме на шествието за 24 май с децата Simple Smile Като гледам разни официални снимки - забележими сме, семейството е добре заснето Simple Smile

Аз, патката, бях на 10см токове, да съм хубава. За който не знае - главната на Пловдив е към 2 км ooooh!

# 554
  • В един копнеж!
Аз съм скапана и ме болят краката, минахме на шествието за 24 май с децата Simple Smile Като гледам разни официални снимки - забележими сме, семейството е добре заснето Simple Smile

Аз, патката, бях на 10см токове, да съм хубава. За който не знае - главната на Пловдив е към 2 км ooooh!
Е, как, бе, Янтре, ?! Най- дългата пешеходна главна в България.

Общи условия

Активация на акаунт