Искам да кажа ... (78)

• 76 209
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Аз съм скапана и ме болят краката, минахме на шествието за 24 май с децата Simple Smile Като гледам разни официални снимки - забележими сме, семейството е добре заснето Simple Smile

Аз, патката, бях на 10см токове, да съм хубава. За който не знае - главната на Пловдив е към 2 км ooooh!
Къде да ви видим  Flutter?
Честит празник!

# 556
Аз съм скапана и ме болят краката, минахме на шествието за 24 май с децата Simple Smile Като гледам разни официални снимки - забележими сме, семейството е добре заснето Simple Smile

Аз, патката, бях на 10см токове, да съм хубава. За който не знае - главната на Пловдив е към 2 км ooooh!

Сори, ама с токчета изобщо не впечатляваш  Mr. Green. Аз за първи път се появих с ниски обувки и в офиса направо се шашнаха ;-0. От години нося 10+см когато съм на работа и когато ми се случи да се появя с "домашно" облекло хората се впечатляват Simple Smile. (два дена бях на обучение и по дънки и джапанки или кецове).

Утре пак ще се мъкна "издокарана"  Tired.

# 557
  • Пловдив
На профила на училището във ФБ, на 50% от снимките има поне един от нас Simple Smile Ние сме навсякъде Simple Smile

# 558
Честит празник на всички учителки и от мен. Тъкмо мислех да си сменям името и аватара с този https://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.asenovgradn … ct=mrc&uact=8, та видях, че са ми върнали моя, нищо че са ни замели от сутринта.

# 559
В чуденка съм какви дрехи да си приготвям за утре. Май ще превалява, но ще е топло. Сутрин и вечер и хладно, през деня топло.

# 560
  • В Космоса
Превод на текстовия вариянт на българската азбука
"Аз буки, веди глаголати! Добро ест живети дзело земля! Иже (йота) како люди мислите, наш он покой. ръци слово твръдо! Ук, фрът, хер! от! Ща чръв! Ци ша! еръ, ер, ери! Ет! Ен он! Йен йон! Юс! Ят!”.
"Помни буквите, учи да говориш! Добре е да живееш здраво на земята! Защото както хора мислите, наша е той опора. Изричай словото твърдо! Нагоре всеки да лети! Върви! Избягвай червея! Покорявай висотите! Ти мъж, ти юноша, вие хора! Човече! с ум и разум! Във вярна посока и с ясно съзнание! Напред! Слава!“.

# 561
Акашче, ква е тая пледоария, да не сте се запили от рано. То празник, празник, ма ти ма разби.

# 562
  • В Космоса
 Ща чръв!  Mr. Green

# 563
Тва от градуса ли е, ил диаллект няккъв #Crazy

# 564
  • В Космоса
Питай батьовците си Кирил и Методий.

# 565
Точно и правилно е цитирано.

# 566
Питай батьовците си Кирил и Методий.
Баш будителите ли, хохохо.

# 567
Честит празник,.съфорумци!
Днес сглобихме тоалета за бебешкия рд и се успокоих, че поне мистър е готов Flutter.
Янтра, вие все около апарата сте се въртели, пък и ТМ не е някой незабележим Whistling. Видях далечна позната - зб са ѝ инициалите, знаеш ли какво точно работи в училището, понеже знаех, че е с ПУП?

# 568
Аз с един бърз въпрос. Малката има въшки. Много. Купих Виприн, обработих я, но искам да купя и някакъв друг. Кой да бъде, да действа и без гребенчета. Аз уж нямам, но трябва да взема мерки че моята коса е гъста, дълга, дебела и къдрава, а и няма кой да ме пощи. Така е, като не записвах когато тук се коментираше.

# 569
  • София
Силвия, решението е ето това:
http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/5187/neostom … kucheta-5-ml.html
Благодарение на него се спасихме от гнидите. Въшка само една видях, то с нея се започна всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт