Искам да кажа ... (78)

• 76 198
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Това от ветеринарна аптека ли се купува.

# 571
  • Ямбол
Това от ветеринарна аптека ли се купува.
Да. И е около 2 лева.

# 572
Добро утро!

# 573
Добри да е.
Май всички сме се изнесли в абитуриентската тема.

# 574
  • София
Добро утро!
Мен пък абитуриентската тема изобщо не ме вълнува, защото си имам други вълнения на главата.  Mr. Green

# 575
  • Sofia
Добр'утро!
Последни учебни дни са за нас  Crazy.Аха-аха да ги пропуснем,ама след големи кандърми го закарах моичкия ученик..."да се мъчи" и да рита до обяд  Mr. Green.
Гледах бате Бойко в сутрешния блок на Нова.Много се смях с тоз човек  hahaha.Такъв лаф и диалект вади,та многократно смути водещите  Laughing.
Силви,  ooooh! за въшките. Бързо да ги уморите  Praynig!
Надничам в абитуриентската тема от любопитство и отбелязвам подобрение във вкуса на младите  Peace
Тонка,какво те вълнува? Как вървят огледите?
Докладвайте каква е лятната програма на децата ви?
Моят "се готви"  Crazy за изпити по математика,ама не много старателно и усърдно  Thinking. Едно море ще направим от 18 до 30.06.По-натам-тенис, плаж...хубави работи  Hug!

# 576
Добро утро!

Направо ми прогниха кокаляците от дъжд  ooooh! И реката, покрай която минавам сутрин много е вдигнала нивото и си е направо страшно, дано не се наводним.

# 577
  • Ямбол
Добро да е.

Аз днес за първи път правих тиганици. Одобриха ги и вероятно и друг път ще правя такава закуска.

И моята дъщеря ѝ остават само два дни до завършването - днес и утре, после два дни екскурзия и ваканция. Завиждам ѝ.

За лятото големият се кани да започва в някое заведение работа. Като е решил, не го спирам. Тази година се очертава да отскачаме по-често до морето и той може да пропусне, ако започне работа в Ямбол, но има още месец дотогава, та не се знае.

# 578
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И моята голямата се готви, по скоро притеснява, за изпити по английски. Около 10 юни ще бъдат, кеймбриджски преподаватели щели да ги изпитват. Притеснението й е най-вече, защото майка и иска максималния резултат. Ще ходи на лагер, на море с родителите и малко при мен на вилата ще бъде. Казах й да си доведе приятелки, ако иска, щото при нас е малко скучничко за тийнове. Joy

Трите дни, които прекарахме заедно покрай тези празници, бяха прекрасни.Толкова я обичам! А и много я харесвам, всичко в нея ми харесва. Не знам кога започват да се проявяват пуберските промени, но засега, на 13 г., не виждам нищо от нещата, за които съм чувала. Моите деца не са имали някакъв забележителен пубертет, та не съм много подготвена.

# 579
  • София
Тонка,какво те вълнува? Как вървят огледите?
Докладвайте каква е лятната програма на децата ви?
Гена, виж как напипа какво точно ме вълнува.  Grinning
Като един истински Шарлопов преди два дни казах на брокерката ми: "Гинке, ти си уволнена!". (Името е сменено по обективни причини). От днес съм с нов брокер - сериозен и нахъсан. Много съжалявам, че онази предната ми загуби много ценно време.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 15:56 от Тонка*

# 580
Малката е на зелено училище и де факто вече завърши. Голямата е до 15 юни.
Ще ходят при баба си в Плевен, на езиков лагер, малко море, малко Балкан и лятото се изниза  Laughing

# 581
   Лятна ваканция -любимата тема!

На мен все не ми стига ваканцията, представям си за детето!

Юни и юли -на плуване,английски, на футболното игрище пред блока, събота и неделя - на плаж с мен.В началото на август две седмици на горско училище с прибиране вечер у дома.През деня децата са в различни местности и много се забавляват.След това на планина с нас. Септември -пак малко плаж.

За съжаление все още не се престрашавам да го пусна на лагер с преспиване, а попадам на много хубави оферти.

# 582
Обожавам ваканцията и съм много спокойна и щастлива, когато децата са ваканция. Сякаш аз излизам във ваканция, въпреки че ми е по-трудно, защото се започва готвене за обяд, за вечеря, за закуската мъжът ми се включва. Храна трябва да осигуря целодневно, защото моето дете на село не ходи. Стои си у дома с нас, ходи на тренировки, на плуване, вечер пред блока слиза, уикендите когато е хубаво времето ходим на басейн или на Витоша, на море всеки месец, въобще стараем се да го разнообразяваме. Като беше малък го записвахме на летен езиков курс, забавно му беше. Какво да го правя като не му е добре при баба му, няма деца и на него му е скучно и просто не е щастлив, колкото и да му угажда жената. Аз само като му звънна и го усещам, че се мъчи.
Сам на лагери не смея да го пускам. Нито имам доверие в учителите, нито бих го пуснала да пътува сам до морето. Мислех си да го запиша на лагер и ние да отседнем за същото време в съответния курорт, но някак си се обезмисля идеята.

Кажете лек за кокоши трън, че на сина ми се появи и засега му правя компрес с прополис...Още не съм го водила на лекар, най-рано в сряда другата седмица ще мога. Откъде му се появи не знам, нито аз, нито мъжът ми някога сме имали проблеми с кокоши тръни...

# 583
  • София
Като дете имах кокоши трън, махна се с Мазолек. Но ми се струва, че вече не се произвежда. Някъде из темите съм чела за лепенки, които успешно премахвали кокоши трън.

# 584
Единственото хубаво нещо на българската образователна система е дългата лятна ваканция, но умниците решили да я скъсят за сметка на по-дълъг втори срок и някакъв допълнителен предмет с такова чекиджийско име, че не го запомних. И това ако не е да сложиш черешка върху лайното, не знам какво е. Дано не се приеме тази глупост.
Ваканцията, то се знае, е най-любимото годишно време на децата ми. Малкият утре заминава на лагер за първи път с абсолютно непознати за него учителки и деца, за баткото са планирани два планински през юли и август. Не знам защо ви е страх да си пуснете децата на лагер, при положение че това са най-прекрасните детски преживявания, да не говорим, че така стават самостоятелни, придобиват нови умения и въобще само ползи виждам аз. Големият ми е тръгнал от първи клас по спортни и състезателни лагери, после по планински и след всеки лагер го намирам пораснал и поумнял.
За море нищо не сме планирали, но може и да наместим една-две седмици на нашето си Черноморие, в Гърция изобщо не ми харесва, колкото и да давах шанс - горещо е, има морски таралежи, морето е прекалено солено, а самите гърци ги намирам мазни, хитри и мързеливи.
Светалчо, много е хубаво така да се разбирате с внучка ти, голяма ценност е да си пубер и да имаш близък, който да обича компанията ти, да не те упреква и поправя постоянно и домът му винаги да е отворен за теб, дори когато звъннеш посред нощ в пияно състояние, стъпил в лайно, което се е размазало и по палтото ти. Напомняш ми на моята любима леля.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 15:33 от Янeчeк

Общи условия

Активация на акаунт