Искам да кажа ... (78)

• 76 198
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Днес от 12 до 14 часа успя да завали, да спре дъжда, да изгрее ярко слънце и така три пъти за два часа. Кога ще спрат тези дъждове? Кога ще дойде време за къси панталонки?

# 586
Може с къси панталонки под дъжда и търсещи сандалите си в локвите.  Grinning
И аз се замислих върху дъжда. Добре че поне е на дъждовни облаци, та докато отмине и дойде следващия дъждовен да преджапаме по-напред.

# 587
Писна ми да се обличам като зелка. Или ми е студено, или дебелото ми яке ми тежи да го нося.

# 588
Плавниците и рибарския гащеризон са добро хрумване - хептен нова мода.  Laughing
Уцелихме от дъждовната пролет - поне ще има вода.

# 589
  /

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 16:45 от Анонимен

# 590
  • София
Жармен, надявам се да не го приемеш за заяждане, защото наистина наистина не е: дали може да слагаш клипчетата в скрит текст? Не знам дали само при  мен е проблемът, но всеки път, когато чета през телефона и на страницата има сложен клип, ми се размества цялата страница и нищичко не мога да прочета.
В правото си си, разбира се, изобщо да не ти дреме за четенето през моя телефон  Laughing но все пак реших да пробвам Simple Smile

# 591
  • Ямбол
Не е само при теб, Бърди. И при мен е така, но на Жармен не ѝ пука. Темата е искам да кажа, не музикални поздрави. За съжаление няма изискване за клиповете във форума и не можем да се оплачем.

# 592
Предлагам да се оплачете и да ги забраните .

# 593
Скрит текст:
  Тук последният дъжд дето ме валя беше топъл - направо летен и си затворих чадъра.
Обичам локвички  Laughing

Heart Eyes

Хе хе , буболечета ...

# 594
  • София

Ами много зряло  ooooh!
Все пак, струва ми се, написах много любезен пост и не намирам, че съм заслужила такава жлъч.

# 595
Скрит текст:
  Тук последният дъжд дето ме валя беше топъл - направо летен и си затворих чадъра.
Обичам локвички  Laughing

Heart Eyes

Хе хе , буболечета ...
Сладури.  Heart Eyes

# 596

Ами много зряло  ooooh!
Все пак, струва ми се, написах много любезен пост и не намирам, че съм заслужила такава жлъч.
Кога и къде съм твърдяла , че съм зряла .
Кое толкоз ви е криво не разбирам - изтрих си поста нали . Продължавате . Опитах се да ви усмихна -ама не Grinning
   Отказвам да съм зряла и кисела кат вас - и до гроба ще съм си такава .

# 597
Искам да кажа, че е скучно нещо в темата. Споделяйте повече за планове за почивки.

# 598
Предлагам да си направите Книга за похвали и оплаквания и Правилник на вътрешният ред . Може и санкции -  например бой  с показалката по пръстите , наказание на бобови зърна в ъгъла или пълнен игнор на таквиз кат мен Grinning

# 599
  • София
Все още не съм планувала почивката. Сигурно ще е една седмица на море, една на планина. Почивам от 1 до 15 август. За планината е ясно - ще сме в Родопите. За морето ми се ще да е някъде в северна Гърция, но на поносими цени. Ама пак се колебая - точно Август няма ли да е много жега там. За Тасос също имам колебания. Предполагам там ще са по-поносими температурите от тези в континенталната част. Все още не мога да реша, а времето си минава и трябва да се направят резервации  Tired

Общи условия

Активация на акаунт