Искам да кажа ... (78)

• 76 198
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Жармен, когато пишеш някъде редовно е нелепо да се обръщаш към всички останали с :вие". В общи теми като тази няма ние и вие, а и ти далеч не си уникална. Редно е в някакъв момент да се спреш, ама явно не можеш.
Съжалявам, но предпочитам да чета нещо весело и да си бъбря в тази тема.

# 601
Силви, дано сте се отървали от въшките.

Днес дъщерята си предаде учебниците, остават 3дни на училище, в които не ми е много ясно какво ще правят.

Времето при нас е 20мин дъжд, 20мин слънце, 20мин вятър и отначало. Simple Smile

Планове за лятото - първоначално имах едни, после ги промених 2пъти. Simple Smile
Сега последно ще ходим на море в края на август месец. Отново на Св.Константин и Елена. Simple Smile По-пенсионерски курорт май няма. Simple Smile

# 602
Моля ви, игнорирайте жармен. Енергийните вампири се хранят от вашите внимание и нерви. Пълен игнор е най-доброто решение. Иначе вие губите!
Обикновено тропането с краче "вижте ме; моля ви, обърнете ми внимание" продължава до седемгодишна възраст някъде, даже и по-рано. След това е безмислено да се обръща внимание на такива жалки опити за манипулация. Просто няма смисъл, разберете!

Даун, такова нещо при мен като лятна почивка не съществува. Никога не съм ползвала. Или съм перманентна почивка, или е непрекъснато бачкане. Средно положение няма.
Толкова неясноти около мен има че лятната почивка ми е последна грижа.
Колебая се за хиляда неща. Трудно взимам решения а сега ми се насъбраха много.
Как да се науча да взимам решения? Цял живот това ми е проблем. Не мога и не мога.   Сигурно е от зодията - Везни, но никога не мога да изравня везните. Средно положение няма - или е едната крайност, или другата. А аз искам хармония, баланс.

П.П. Моля някой да ме цитира преди да мине метлата.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 17:44 от Естел Бързоход

# 603
Жармен, когато пишеш някъде редовно е нелепо да се обръщаш към всички останали с :вие". В общи теми като тази няма ние и вие, а и ти далеч не си уникална. Редно е в някакъв момент да се спреш, ама явно не можеш.
Съжалявам, но предпочитам да чета нещо весело и да си бъбря в тази тема.

Какво не весело имаше в порицания клип ?

# 604
Съжалявам Естел, но и теб приемам така. Разбирам, че всеки има неприятни моменти в живота си, но не е нужно във весела тема да ги споделяме. Има си теми и за тези цели.

За мен тази тема е развлекателна по-скоро. В"Оплачи се" е друго.

Както и да е, искам да кажа, че се изпокарах с пубера  ooooh! писна ми. Голяма уста има и не мога да го надговоря.

Жармен, дори не съм отворила клипът, защото го нямаше вече, но когато те игнорират масово е редно да се замислиш.

# 605
Даун, благодаря ти за критиката.

Къде точно е казано че тази тема е весела?
В първия пост пише че е за всичко.

# 606
Малкото лале е много сладко. Heart Eyes И как се радва на локвите.

Времето се продъни. Надява ме юни да не е мрачен и дъждовен, искам да има лято.

# 607
Моля ви, игнорирайте жармен. Енергийните вампири се хранят от вашите внимание и нерви. Пълен игнор е най-доброто решение. Иначе вие губите!
Обикновено тропането с краче "вижте ме; моля ви, обърнете ми внимание" продължава до седемгодишна възраст някъде, даже и по-рано. След това е безмислено да се обръща внимание на такива жалки опити за манипулация. Просто няма смисъл, разберете!

Даун, такова нещо при мен като лятна почивка не съществува. Никога не съм ползвала.
Как да се науча да взимам решения? Цял живот това ми е проблем. Не мога и не мога.

Mr. Green Разгеле. Кръстникът ни се върна от щатите, от десет години. Най - сетне ще кръстим малката, че срамота. Не можем да решим къде. Или на Рилския манастир, и да откараме няколко дни на някое готино местенце наоколо. Или някъде по морето, и да направим купона там. Давайте идеи за хубави местенца. Сериозен съм, хохохо newsm10   Даун, противоречиш си.

Както и да е, искам да кажа, че се изпокарах с пубера  ooooh! писна ми. Голяма уста има и не мога да го надговоря.

Хем развлекателна, хем се оплакваш, хем в Оплачи се било друго. newsm08

# 608
Сандо, благодаря ти!

# 609
Даун, благодаря ти за критиката.

Къде точно е казано че тази тема е весела?
В първия пост пише че е за всичко.

Просто така върви темата. По-интересно е, когато се пишат весели неща. знам, че животът на повечето от нас не е цветя и шампанско, но....

# 610
 Нали затова ви помолих за Правилник на вътрешният ред . Пишела съм в множествено число .
Ами Бърди и Лилето са две .
 +Естел и Даунка - май е равно на четири . Нали - не на 0 или 1 .

Joy 
  Сърбам си гъбена чорбица и много ви се радвам  Hug

# 611

Даун, такова нещо при мен като лятна почивка не съществува. Никога не съм ползвала.
Как да се науча да взимам решения? Цял живот това ми е проблем. Не мога и не мога.

Mr. Green Разгеле. Кръстникът ни се върна от щатите, от десет години. Най - сетне ще кръстим малката, че срамота. Не можем да решим къде. Или на Рилския манастир, и да откараме няколко дни на някое готино местенце наоколо. Или някъде по морето, и да направим купона там. Давайте идеи за хубави местенца. Сериозен съм, хохохо newsm10   Даун, противоречиш си.

Хем развлекателна, хем се оплакваш, хем в Оплачи се било друго. newsm08

Аз намирам разлика, ти ако не я намираш си е твой проблем, както си е мой, ако аз не харесвам развитието.

Много оригинално, както винаги Жармен. Сърбай си я чорбицата.

# 612
 Да поясня развитието на темата ви .
Та начи Естел мрънкотеше от дъжда . Аз пък написах , че обичам локвички и потърсих сладурското клипче да ви зарадвам с дечицата . Ма Бърди написа едно мило слово и го изтрих .После милата Лилянка и тя веселушка я подкрепи .
  И те така . Та скучна и кисела като вас не искам да съм независимо на кой не му изнася и ми размахва показалки всуе.
  Не съм се оплакала от нищо - не нападнах никой . Сина ми е на училище - има няколко бала - не отидох имам ПА - нема проблем и това не ваш дерт .
  Направих си чудна гъбена чорбица и си сърбам - пък вие ,ако щете и  Злоблюла ма кръстете .
  От това нема стана по малко захилена или щастлива .
  bouquet bouquet Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 613
О, отново "темата ви", ако това е "темата ни" ти какво правиш в нея?
Аз мисля, че тази тема е обща и ти присъстваш в нея, така че не е "темата ви", а "темата ни".

# 614
  • София
Не знам, Жармен, аз по-кисел и проклет човек от теб не съм срещала в тая тема. В момента съм супер, ама супер бясна и няма да пиша, защото темата ми харесва и отказвам да съм причина за скапването й, но начина по който пишеш, е толкова отвратителен, толкова противен и гаден, че всеки път ми се иска да попитам тая жена няма ли кой да я уважи, баси, че да се кротне малко.
Пускай си клиповете, прави си каквото ти душа иска, на мен това ми е последният пост, който пиша по повод твоята особа.

Общи условия

Активация на акаунт