КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА да КУПЯ - тема 9

• 186 683
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
  • София
КЗП задължително. Няма какво да им се чудиш. Мтел са толкова зле в последно време, че се оглеждам за друг оператор. Имат някакви безумни правила, които нито имат логично обяснение, нито ги има при другите оператори.

По темата... Никога повече няма да купя веро Frosch. Измивам 2-3 чинии и пак трябва да капя. Не знам защо изобщо реших да го пробвам.
Аз пък ползвам само Фрош, но аз имам миялна, мия на ръка евентуално някоя чаша. Фроша уж е еко, без химии затова не се пени и не е особено икономичен.
И аз много често ползвам Фрош, даже и бебешкия. Доволна съм. Той принципно почти не се пени (нито обикновения, нито бебешкия).

# 556
  • София
Относно Мтел аз не съм имала проблеми. До скоро. Но и това се оправи.
Сега ще видим за един договор с минути към С&П (семейство и приятели) и минути към всички мобилни мрежи, където първо се харчат минутите към всички мрежи, и чак после тези към С&П. Т.е. ако звъниш първо на С&П, заминават минутите към всички мрежи, и след това започват тези, които са си за С&П...

За Фрош и аз съм доволна, даже имам 2 шишета "резерва", сега съм с едно Fairy. И препарата за стъкла е много хубав, или поне на мен ми допада.

# 557
Понеже присъствах на преподписването на един договор към Мтел, ми направи впечатление, че първо подписваш договора - слагаш подпис на някакво електронно устройство подобно на това при издаването на лична карта, а след това го принтират и четеш.  Rolling Eyes Тоест, не знаеш какво точно подписваш, не си го видял черно на бяло предварително.  Confused

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 16:49 от Lemy

# 558
  • Варна
Е като не се пени тоя Фрош как разбирате, че изобщо мие? Защото аз и само с гъбата с вода да мина повечето си чинии ще се измият. От Феъри съм страшно доволна, последно такъв взех, защото в кварталния магазин не си харесах нищо друго. Мие добре и с едно капване на гъбата се пени много дълго. Не знам, аз нито на непенещ се шампоан, нито на непенещо се веро мога да се доверя.  Може да са хубави, но винаги ще се съмнявам дали съм измила както трябва.

# 559
+ 1 негативен глас за шампоана на Syoss, сърби ужасно след него.
Точени кори за баница Белла, слепени от едната страна изцяло и се накъсаха  Confused

И аз съм против шампоаните на Syoss. Преди две години си купих такъв шампоан и започна да ми пада косата. Много скептично съм настроена към тази марка. Не бих си купила дори и боя за коса!

# 560
Понеже присъствах на преподписването на един договор към Мтел, ми направи впечатление, че първо подписваш договора - слагаш подпис на някакво електронно устройство подобно на това при издаването на лична карта, а след това го принтират и четеш.  Rolling Eyes Тоест, не знаеш какво точно подписваш, не си го видял черно на бяло предварително.  Confused
Груба грешка - трябва да поискаш да го изчетеш и чак тогава подписваш. И на мен се опитаха този номер да спретнат, обаче не са познали.....Обръщат монитора, чета внимателно ТОГАВА подписвам и се разпечатва.

# 561
Груба грешка - трябва да поискаш да го изчетеш и чак тогава подписваш. И на мен се опитаха този номер да спретнат, обаче не са познали.....Обръщат монитора, чета внимателно ТОГАВА подписвам и се разпечатва.

Добре че ми отворихте очите. Никога не ми е минавало през ума, че с този електронен подпис ме прекарват и не зная какво подписвам. Никога нищо вече няма да подписвам без да прочета предварително за какво става дума. Благодаря ви още един път.  bouquet

# 562
milittana, направо не зная как да коментирам, би трябвало те да ти го предоставят да го прочетеш първо, а не ти да си го искаш  Confused  Отделно направихме пътека до офиса, докато се стигне до това преподписване, та ми направиха ужасно впечатление като работа.
Аз съм на Теленор и Глобул преди тях, винаги са ми принтирали договора, подчертавали с химикал някои важни клаузи и са ми го давали да чета, преди да подпиша.

# 563
Леми, това е М тел бе душко, там се оправяш сам със зъби и нокти и....нахалство. Майтапа настрана, нямат право да ви карат да подписвате нищо, без да сте го прочели.
П.П. Това дето го драскаме на табелката при подписване не е електронен подпис, това е сканиран вариант на нашия си личен подпис. Не че в случая има някакво значение де, просто го отбелязвам.

# 564
Леми, това е М тел бе душко, там се оправяш сам със зъби и нокти и....нахалство.
Полезна информация  Laughing  Hug

# 565
  • София
Е като не се пени тоя Фрош как разбирате, че изобщо мие?
Скрит текст:
Защото аз и само с гъбата с вода да мина повечето си чинии ще се измият. От Феъри съм страшно доволна, последно такъв взех, защото в кварталния магазин не си харесах нищо друго. Мие добре и с едно капване на гъбата се пени много дълго. Не знам, аз нито на непенещ се шампоан, нито на непенещо се веро мога да се доверя.  Може да са хубави, но винаги ще се съмнявам дали съм измила както трябва.
Едно време учителят ми по химия казваше, че препарат, който се пени, пере/мие по-лошо от друг, който не се пени.
Иначе разбирам по чиния/ чаша. За мен трябва да са кристално чисти и стъклото да скърца. Peace

# 566
Леми, това е М тел бе душко, там се оправяш сам със зъби и нокти и....нахалство.
Скрит текст:
Майтапа настрана, нямат право да ви карат да подписвате нищо, без да сте го прочели.
П.П. Това дето го драскаме на табелката при подписване не е електронен подпис, това е сканиран вариант на нашия си личен подпис. Не че в случая има някакво значение де, просто го отбелязвам.

Не знам дали си подбират с конкурс служителите и ги инструктират да действат така, или толкова си могат самите те и го правят от неграмотност и липса на възпитание. Възмутена съм от отношението им.
Във Виваком също правят номера, но съм попадала и на свестни. Не съм била клиент на Теленор (Глобул) и не знам какви са им кадрите. В една друга тема написах, че служителите правят облика на компанията. Когато те са некадърни, хората се настройват негативно към услугите на самата компания.

# 567
  • Пловдив
Аз съм клиент на Глобул (вече Теленор) от както са на БГ пазара... И те не са цвете за мирисане...
1. На телефон, който даже няма wap начисляваха международни данни... Сумати време се разправяхме, докато накрая ми казаха, че това били начислени мегабайти newsm78
2. Няколко пъти се случва, да ме абониран за услуга без моето знание, камо ли - съгласие... В няколко офиса отказваха да ми дадат и информация каква е услугата Shocked
3. Гаранционен телефон, който взеха за ремонт и уж не са отваряли, го върнаха по-счупен, отколкото го дадохме...
4. При план с прословутия им "резерв", при изразходване на мегабайтите/минутите, не взимат от резерва, а начисляват съответните суми... На въпроса ми защо, ми казаха, че трябвало специално да ги уведомя, че искам да ползвам резерва Rolling Eyes
В КЗП съм пускала поне 10 жалби срещу тях - НИКАКЪВ резултат. Винаги становището е, да се обърна към арбитражната комисия WhistlingИ към тях съм се обръщала - даже един път лично, специално за това ходихме в София...познайте дали има резултат...
Имам още няколко и друг месец от договора и не искам и да ги чуя вече...

# 568
Същите са и Теленор-ските служители. И понеже работят и на процент, правят всякакви гимнастики да си продадат продуктите, а когато не успеят, се озъбват на клиента и си показват лошото възпитание. Личен опит!

# 569
  • Пловдив
Мноооого точно. Има един техен офис, в който и пари да ми дават, няма да вляза hahaha

Общи условия

Активация на акаунт