Барселона - тема 7

• 118 032
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
Щ
[/quote]

По принцип музея е част от тура.
В деня на мача/ домакински/ няма турове.
Според мен няма да можете да ги съчетаете.
[/quote]

Да.....няма турове, но аз защото разбрах че само музея работи в дните на мачове и тренировки, та се чудя ако отида примерно след обяд преди мача, дали ако покажа билета за вечерта за мача ще ме пуснат ли в музея.....ама даже сега като го пиша ми звучи абсурдно... Grinning Grinning Grinning. Ще ми искат сиг 23Е, няма как.

# 226
casper, миналата година, октомври, си купих билет за Саграда-та по интернет - църквата с кулите без аудио-гид. Мисля, че беше 18 евро.

Мерси, и аз точно такъв вариант търся ама няма вече в страницата за онлайн билети.

# 227
casper, миналата година, октомври, си купих билет за Саграда-та по интернет - църквата с кулите без аудио-гид. Мисля, че беше 18 евро.

Мерси, и аз точно такъв вариант търся ама няма вече в страницата за онлайн билети.

Лошо, явно пробутват и аудио-гида, че да събират повече пари.

# 228
Здравейте, дали някоя съфорумка си спомня дали в Саграда Фамилия има гардероб за багаж, защото ще бъдем със средни по размер раници? Прочетох последните страници, но не намерих информация по този въпрос.

# 229
elmapl, имаше гардероб за багажа, но само за тези, които ще изкачват кулите.
Имай предвид и това че на входа на Саградата ти проверяват багажа старателно за опасни предмети (остри предмети, ножове, запалителни и т.н.)

# 230
casper#, билетните aвтомати са веднага в дясно, като се слезе от топлата връзка. От там, на ляво пък е входа за влака.

# 231
casper#, билетните aвтомати са веднага в дясно, като се слезе от топлата връзка. От там, на ляво пък е входа за влака.

Благодаря  bouquet Това хем го четох на първа страница ама вече от толкова ровене ми се разбърка информацията...

А имате ли наблюдения до колко е точна информацията в google maps относно градски транспорт, защото предимно на нея разчитам при маршрутите? Особено ми е важно за едната вечер да успеем да хванем последния автобус до Лорет.

# 232
casper, мисля, че ще ви таксуват като за тур, но няма да го направите целия. не виждам цена само за музей или вход за музея с/у билет за мача.

Ето от сайта:

On days of matches in La Liga or the Copa del Rey: The Tour will be closed all day. Only the Museum may be visited (Trophy Room, History. Messi Space. Other Sports Trophies) plus a panoramic view of the stadium until 3 hours before kick-off.

On days of matches in the Champions League: The day before the match and on the match day itself, the Tour is closed all day. Only the Museum may be visited (Trophy Room, History. Messi Space. Other Sports Trophies) plus a panoramic view of the stadium until 15.00.

# 233
  • СОФИЯ

4. И един може би много тъп въпрос ама.... Embarassed Embarassed Embarassed С билети за мач на CampNou може ли да видим музея или отделно трябва билети за 23Е да вземем, защото като ходим на мач  ми се струва излишен разход после само за музея да даваме толкова....

Благодаря на отзовалите се!!!!

Не, няма как да стане. Ние бяхме на мач преди две седмици. Допускат те само в определения сектор, за който са билетите. 

# 234
Благодаря виии!!!!

Жани, с принтирани билети ли влязохте на мача или трябва да се вземат от някъде? Колко време преди началото на мача бяхте там? И ако се сещаш за някое заведение за хапване около стадиона ще съм супер благодарна!!!  bouquet

# 235
  • София
Благодаря виии!!!!
 И ако се сещаш за някое заведение за хапване около стадиона ще съм супер благодарна!!!  bouquet
Като влезете на стадиона има заведения 3-4 за бързо хранене до и срещу касите с цени нормални ...за Барселона.
Основно е junk food - сандвичи, снаксове, аламинути. Няма истинска манджа.

# 236
  • София
Ние отидохме до Камп Ноу с метро - зелената линия L3. Слязохме на станция Les Corts. От станцията до стадиона е пълно с ресторантчета.

# 237
  • sofia
Здравейте,

От много отдавна си мечтая за Барселона и взех да гледам билетите. Тъй като нямам търпение за догодина, а предколедно са доста евтини - струва ли си човек да посети този град декември месец?
И също още един въпрос - тъй като полета на Райър Еър е в 9 сутринта, има ли нощен транспорт до летище или трябва да стигнем с последните транспортни средства от предходната вечер и да изчакаме на летището?

# 238
  • София (Възраждане)
Аз мисля да ходя точно декември, средната температура на въздуха е 16 градуса и ако не вали, ще е съвсем супер! Hug

# 239
  • СОФИЯ

Жани, с принтирани билети ли влязохте на мача или трябва да се вземат от някъде? Колко време преди началото на мача бяхте там? И ако се сещаш за някое заведение за хапване около стадиона ще съм супер благодарна!!!  bouquet

Да, оттук си ги разпечатахме. Те са с баркод и така влезнахме. Преди това питахме на касата дали трябва да ги подменим, но не беше нужно. Всички от персонала са толкова отзивчиви и толкова ти помагат и не смятам, че ще имате проблеми. Бяхме два часа преди мача, но не беше нужно(това е навик от тук), а и не ни пуснаха веднага. Иначе за заведение, малко ми е трудно да ти помогна. Мачът беше много късен(от 11 часа) и преди това си хапнахме в нашия район. Мисля, че това беше най-страхотното изживяване от самия ни престой.

Общи условия

Активация на акаунт