Барселона - тема 7

• 117 924
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Мачовете са скъпи, започват от 70-80 евро на калпак най-евтините билети за националното първенство. Така че, ако човек трябва да заведе семейство с деца... за сериозни фенове е или да ги бере от дърветата. Ако сте двама и наистина му е мечта - вероятно си струва.

Има и туристическа обиколка на стадиона и малък музей към него, това е по-евтинко.

# 601
  • София
Здравейте, искам да изпълня мечта на сина ми и да отидем до Барселона(може би чак след 10 мес., защото пролет-лято, всичко е резервирано за други места). Моля споделете какви са възможностите да се отиде на стадиона "Камп Ноу" - като музей или разглеждане, не е задължително да е мач, но може и на мач.

Благодаря ви и приятно изкарване на който ще ходи скоро!  Hug

Когато ни е бяхме в Барселона, нямаше домакински мач на Баса. Разгледахме стадиона и музея - откарахме там 4-5 часа - https://www.fcbarcelona.com/tour/buy-tickets
Билети може да купите на място - има много каси и - може да се каже - никакви опашки. До стадиона има и огромен магазин на три етажа, в който може да купите екипи и каквото се сетите, брадндирано с цветовете и емблемата на клуба.

# 602
Да добавя за ФК Барселона. Освен тура+ музей/ около 20 евро/ и домакински мач от първенството/ скъпи билети, които се разпродават рано/ отбора участва и в първенство за купата на Краля. Питай сина ти, той знае. Mr. Green Програмата за  тези мачове излиза по -късно.  Билетите се пускат съвсем близо преди деня на мача. И са на прилични цени. Може и за 20 евро да намерите. Интересът към тези мачове не е така голям.
Ние, миналия януари извадихме късмет, защото Барса гостуваха на Еспаньол за мача от първенството, а двата отбора са от град Барселона. Билетите са скъпи, да. Но ги гледахме на 02/01. Пътувахме на 06/01 обратно за България.
Две седмици преди това обаче се разбра, че Барса е домакин на мач за купата на краля на 06/01. Билети имаше и по будките за вестници. Семейството на брат ми, което си заминаваше на 07/01 си купиха  билети по 30 евро. И така успяха да гледат Барса като гост на Еспаньол и като домакин. Така, че ако искате да посетите мач планирай пътуването да е по време на сезона и се надявай да хванете домакински за купата на Краля.

Върти ми се едно пътуване до Мадрид. Тъй като малкия ми син е фен съм решила да изчаквам до последно със самолетните билети и да съобразя пътуването с домакинските мачове на Реал. Laughing

# 603
  • София
Мачовете са скъпи, започват от 70-80 евро на калпак най-евтините билети за националното първенство.

Има и по-евтини билети. Ние взехме за по 60 или 65 евро и не бяха от най-евтините. Местата бяха добри.
Купих билетите около 2-3 седмици преди да заминем.
Случихме на много скучен мач, а Меси изобщо не си даваше зор. Пуберът бе малко разочарован Mr. Green

После ходихме и на обиколка в музея.

Ако трябва да избирам между мач и музея, ще избера мач.

# 604
Благодаря за инфото,
като гледам има по 17-25 евро мачове, напр.следващия по програма.
А музея вкл.някаква обиколка ли и е 20-25 евро, нали така

Има ли някой, който е ходил с кола до Барселона през Италия и Франция или може би в друга тема

# 605
Не знам как е само за музея. Сигурно пускат само музея в деня на мача.  Виж на сайта.
Ние бяхме на тур. Той включва съблекални,  терен,  конферентна зала... И музей. Той даже първо се посещава и после са изброените.

# 606
  • España (Плевен)
Здравейте...!
Не знаех към кой да се обърна, но се надявам, че не досаждам?
Искаме да посетим града - само за събота и неделя. Не знам къде да отседнем за една нощ, можеш ли да препоръчате някое местенце, хотел ... за 2 възрастни и 2 деца.???
Благодаря!

# 607
Някой знае ли как се поръчват билети за мач на Барселона през viagogo? Къде ги изпращат, как става самото получаване на билетите?

# 608
  • София
Някой знае ли как се поръчват билети за мач на Барселона през viagogo? Къде ги изпращат, как става самото получаване на билетите?

Аз си купих билетите през официалния сайт, пращат ги на е-мейл, разпечатваш и си готов.

# 609
някой успял ли е да купи ваучери от групон? не ми приема картите Thinking

# 610
  • Пловдив
Здравейте!
Имам карта Т10 от миналата година с неизразходени 4 превоза. Валидна е до 28/02/2017.
Ако някой заминава скоро, нека да ми пише, подарявам картата веднага.

# 611
  • Бургас
Здравейте!
Имам карта Т10 от миналата година с неизразходени 4 превоза. Валидна е до 28/02/2017.
Ако някой заминава скоро, нека да ми пише, подарявам картата веднага.

Аз заминавам на 19-ти, за какво се използва тази карта ?

# 612
  • София
За пътуване в градския транспорт - метро, автобуси, трамваи + влака от летището до града.

# 613
Здравейте!Записвам се и аз в темичката.Планувам едноседмична почивка в Испания май месец и се нуждая от малко помощ.Планът е следният:Кацане в Барселона,две нощувки там за разглеждане на града и после още пет някъде надолу към Коста Дорада.Въпроса ми е свързан с летището.Ние ще летим от Германия с РаянЕър и на сайта им пише,че кацат на Хeрона.Някой кацал ли е там?Така като го гледам на картата това летище е доста отдалечено от Барселона.Въпросът ми е има ли удобен транспорт от това летище до Барселона и как става придвижването?И колко трае самото придвижване?

# 614
 Да, далече е, но има автобуси до Барселона, 25 евро двупосочен беше миналата година, към час и нещо се пътува
Girona е много красиво градче, препоръчвам да прекарате един ден там, а и цените на хотелите са много добри

Общи условия

Активация на акаунт