Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага Zoladex и кога трябва да се прилага?
Какво е GcMAF и какви са неговите приложения?
Дигитален ли е мамографът в Онкологията в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага Zoladex и кога трябва да се прилага?
-
Какво е GcMAF и какви са неговите приложения?
-
Дигитален ли е мамографът в Онкологията в София?
-
Какви са рисковете и ползите от спиране на хормоналната терапия след седем години?
-
Какви са възможните причини за болка след операция на рак на гърдата?
просто живота е шарен не е само два цвята, при едни се налагат химии, лъчета, при други не, има лекари раздаващи се за пациента има и не толкова раздаващи се. Ирена, хубаво е, че споделяш иакво и къде се е случило с теб. Всеки споделен опит е полезен, защото четящите ще узнаят различните гледни точки и ще имат възможност да вземат своето решение. Това обаче, което не мисля за редно е освен споделянето на опит да се преминава в категоричен съвет, защото наистина при различните хора лечението е различно. Да, различните мнения, ще породят съмнения и човек ще потърси няколко мнения докато вземе решение, в което няма нищо лошо, лошото ще е ако се довери ня категорично становище от немедицинско лице, затова и ми се ще изявленията ти дя зпочвят със с мен се случи това, прочетох товя, консултирай се и с още някои и ако и той потвърди, просто се довери, защото при теб, явно така трябва. Ако преди години знаех за тази тема, ако бях се усъмнила и бях потърсила второ мнение, нямаше да се доверя на лекаря отстранил тумора на татко и заявил, че всичко е наред и нама нуждаот химия, няколко години по късно го загубих от метастази, а месец след него си отиде и момчето съсед по легло на което доктора също беше решил да спести парите на здравната каса за химия.... тане само крадат, спестяването също може да е фатално... 
За капак онзи ден имах кръв по тоалетната хартия и това преля чашата. Важното е, че се установи какво ми се случва и ще предприемем мерки.