Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага Zoladex и кога трябва да се прилага?
Какво е GcMAF и какви са неговите приложения?
Дигитален ли е мамографът в Онкологията в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага Zoladex и кога трябва да се прилага?
-
Какво е GcMAF и какви са неговите приложения?
-
Дигитален ли е мамографът в Онкологията в София?
-
Какви са рисковете и ползите от спиране на хормоналната терапия след седем години?
-
Какви са възможните причини за болка след операция на рак на гърдата?
и да вися с часове докато ми дойде реда. И въобще не ме прглеждат реално, всичко е съвсем формално. За две години и половина имам само едно УЗД и то некачествено - лекарят дремеше (а може би си е некадърен...) и не ми видя нито кистите нито хемангиома докато не го питах има ли нещо такова. Не съм получила от там нито едно направление нито за скенер нито за сцинти, нито за мамолог от тях, само си губя времето с това Онко...

Апарата беше като рентген, през цялото време трябваше някой да влиза и да ми казва на къде да застана и да намества апарата . Резултата е 8 снимки на различни части от тялото, но няма крака и ръце например. Накрая излизаш през кафенето и се качваш на ГТ (държа да отбележа, че през цялото време в автобуса гледах да седя до някой циганин
)