Отговори
# 480
  • В царството на игрите:)
Пишат ми много хора в ЛС, които се въздържат да постват тук точно заради тази озлобеност, която съм усетила и аз! Не мога да разбера, къде ви е проблем с постовете ми? Тук пишат няколко човека и давят някой друг, който е написал мнението си! Може би, тази озлобеност от заболяването ти, не знам! А вицовете...пълен интернет с тях! Тук пишем за рак и търся нещо полезно да разбера от хора болни като мен! Водка с лед малко ме интересува....
През годините няколко пъти се е случвало да влезе някой в темата с бутонките и, когато на останалите нЕкакси не им  хареса това, този някой да почне да обяснява как има хора, които се страхуват да пишат в темата щото видите ли ние сме зли, лоши и нетолерантни...Ама много притеснителни хора са се навъдили, бе? Да не повярваш newsm78. До тук давене имаше само с твоите мнения с твоите постове...Останалите пробвахме всякак да променим тона ти - със смях, с ирония, с учтива молба, с по остър език, но няма и няма...Когато аз влизам в някоя тема,първо се ориентирам в обстановката и се съобразявам с нея. Темите са като се семействата - в тях цари  атмосфера, зависеща от хората, които основно пишат там.
Ама това съм аз - разликата е във възпитанието и чувството за такт! Mr. Green newsm78
Ти, обаче си знаеш своето и нямаш никакво намерение да се съобразиш с когото и да било. Щом темата не ти харесва такава, каквато е може спокойно да продължиш комуникацията  на ЛС с другите недоволни, но ние темата си я обичаме такава и повярвай ми, ще направим всичко възможно да си я запазим Peace
р.р. Едва ли можем да те обогатим с нещо? Ние сме простичко устроени - дай ни водка с лед, с утеха и вицове....Сега пък да не вземат да се обидят тези дето не ги познавам.? Недейте Mr. Green Говоря само за тези, с които сме "пиянствали" заедно newsm62

# 481
  • пловдив
Моля за препоръка, при кой гастроентеролог в Пловдив да отида за преглед с направление?

Аз ходя от години при д-р Ганева. Много съм доволна, само препоръчвам ако решиш да отидеш при нея да си вземеш първи час. Има навика много подробно да обяснява и това разтяга часовете, което пък довежда до доста чакане Simple Smile но пък на финала всичко ти е ясно Wink
Д-р Дафина Ганева гр. Пловдив, бул. Шести септември 110А, ет.3, каб.11
032 628 071 / 0884 510 744

# 482
  • пловдив
Гледам купон сте си спретнали Simple Smile
Мдаа искате не искате ... да си кажа и аз ...
Загубих доста близки отхвърлили химии, лъчета, хормонални и ред такива терапии... но пък изпили и изяли де що алтернатива се е появила... уви...
На път съм да загубя още един близък човек, който избра косата пред терапията и сега просто ... всеки ден е подарен...
Загубих баща си заради късно поставена вярна диагноза и липсата на избор от каквито и да е терапии Sad
За щастие намерих сили да бъда твърда и непреклонна с майка си и колкото и да ми казваше в един момент, че съм най лошата дъщеря на света, щом я мъча да минава през всичко изписано от лекарите, вече десета година се завръща от профилактичните прегледи с усмивка и израза- докторите казаха, че може да съм стара, но пък съм здрава Simple Smile / апропо- на хормонална терапия е/

Това разбира се не означава, че отричам правото на всеки сам да реши как и с какво да се лекува, е стига да не е мой близък, за близките ще продължавам да съм гадна и зла и до последно да се боря да не отказват лечение, което според лекарите ще им помогне. Останалите хора сами да си решават, защото освен гадна и зла съм и безотговорна... тоест не искам да поемам отговорност за тяхното решение- те сами да си го носят, стига ми отговорността за близките  Mr. Green

# 483
При мен изпадаха веждите и миглите по-късно, много бавно пораснаха и след 4г.още не са се възстановили, косъмчетата са къси и тънки.

# 484
  • София
antom , как безотговорна, та ти в онова добро старо време беше отговорник по вицовете  Grinning

Я разведри с някой нов навъсените облаци, нахлули над нас без да ги желаем  Hug

# 485
  • София
Нека аз да кажа.
Кое е най-гадното съчетание от две болести ?
Разстройството и склерозата, да бързаш но не знаеш за къде  Joy Joy Joy

# 486
Гледам купон сте си спретнали Simple Smile
Мдаа искате не искате ... да си кажа и аз ...
Загубих доста близки отхвърлили химии, лъчета, хормонални и ред такива терапии... но пък изпили и изяли де що алтернатива се е появила... уви...
На път съм да загубя още един близък човек, който избра косата пред терапията и сега просто ... всеки ден е подарен...
Загубих баща си заради късно поставена вярна диагноза и липсата на избор от каквито и да е терапии Sad
За щастие намерих сили да бъда твърда и непреклонна с майка си и колкото и да ми казваше в един момент, че съм най лошата дъщеря на света, щом я мъча да минава през всичко изписано от лекарите, вече десета година се завръща от профилактичните прегледи с усмивка и израза- докторите казаха, че може да съм стара, но пък съм здрава Simple Smile / апропо- на хормонална терапия е/

Това разбира се не означава, че отричам правото на всеки сам да реши как и с какво да се лекува, е стига да не е мой близък, за близките ще продължавам да съм гадна и зла и до последно да се боря да не отказват лечение, което според лекарите ще им помогне. Останалите хора сами да си решават, защото освен гадна и зла съм и безотговорна... тоест не искам да поемам отговорност за тяхното решение- те сами да си го носят, стига ми отговорността за близките  Mr. Green

Никога и аз не бих се отказала от лечението, каквото и да е то! Но са ми го спирали лекарите - професори и доценти! Основно доцент Тимчева, доцент Цекова, професор Гаврилов!  Нали съм писала, кой как и защо ми е спирал едно по едно от трите „процедури“ против рак! Поне аз не съм срещала човек, който се е отказал от лечението! Но и Бог казва решаваща дума! Аз съм описала случая си не е за заядлица, а за да знаят и другите, че всеки случай рак е различен!

# 487
  • Ænima/Albuquerque
При мен изпадаха веждите и миглите по-късно, много бавно пораснаха и след 4г.още не са се възстановили, косъмчетата са къси и тънки.

При мен също паднаха доооста по-късно. Но косата - точно на 16-тия ден.

# 488
  • София

Косата не ми е такъв проблем, и без това ходя от години с около 3-5 см. коса, даже съм си мислела да си правя прическа в стил Шинийд О'Конър, но веждите и миглите ще ми липсват...
Но пък много се харесвам с кърпа. Sunglasses

# 489
Вече доста салони предлагат полуперманентни вежди, рисувани косъм по косъм. Стои много естествено, за дами с онкологични заболявания правят отстъпка.  Peace

# 490
  • София
Ей момичета, талкова ми е приятно да ви чета! Връщам се назад във времето, когато ставах и лягах с Вас, макар и виртуално. От вчера пак изпитвам желание да надниквам често в темата1 Иска ми се да се видим, да си пийнем и да си побъбрим, да се посмеем както ние си знаем. Да ви призная честно, има моменти когато забравям за болестта или поне така ми се иска да бъде! Миналата година прескочих контролните изследвания, поради това, че  бях за по-дълго време извън Б-я. И тъй като ме беше обхванала еофорията покрай раждането на поредното внуче, си помислих, че вече окончателно съм преодоляла чувството на страх от коварната болест. Нооо....оо преди два месеца се появих в диспансера при д-р Кръстева за контролен преглед и пълни изследвания - колко бях напрегната и уплашена докато видя резултатите само аз си знам. Може би повече, от времето когато се лекувах. Сега обаче отново съм в добро състояние на духа и съм готова за среща с Вас, защото Ви обичам!
На тези момичета, на които им падат косата, веждите и миглите искам да кажа, че всичко е временно и само след няколко месеца ще имат още по-хубава коса и още по-хубави мигли!!!

# 491
  • Варна
Нека аз да кажа.
Кое е най-гадното съчетание от две болести ?
Разстройството и склерозата, да бързаш но не знаеш за къде  Joy Joy Joy
Сега пък какво се заяждаш ?!? Има хора, които се молят за разстройство .
Но пък с успокоение прочетох, че хората, които страдат от запек били по-начетени от другите  Joy Joy Joy
milmich, ако си го забравила, да ти припомня само какви тежки страдания понасят понякога хората:
 Мъж седи в кенефа със запек. Жена му минава и гаси лампата без да знае,че е вътре. От кенефа се чува:
- Аъъъъуууоооиииии!
Тя святка и вика:
- Какво стана, бе?
- Охххх, помислих че са ми изхвръкнали очите.
И ето едно за облагодетелствените
- Най-бързото нещо е думата! Казваш я и веднага всички я чуват.
- Не, светлината е по-бърза, щракаш ключа и светва, щрак и изгасва.
- Тц, вчера като ме хвана разстройство ни дума успях да кажа, ни да светна...

# 492
Извинявам се много, но искам да попитам има ли тук някой с тератом в междуоорганно пространство и/или по меките тъкани? Ако има, да питам искам нещо на лични, за да не товаря цялата тема.

# 493

Косата не ми е такъв проблем, и без това ходя от години с около 3-5 см. коса, даже съм си мислела да си правя прическа в стил Шинийд О'Конър, но веждите и миглите ще ми липсват...
Но пък много се харесвам с кърпа. Sunglasses
Olive, аз помня твоя първия пост в темата за фиброаденома относно това, че са ти открили рак и че се прехвърляш в тази тема и все следя, какво пишеш и стискам ти палци!

# 494
  • София
Няма с тази диагноза. Тук съм от осем години и не съм чула подобна.

Общи условия

Активация на акаунт