Моето впечатление - евала на хората. От едни камънаци правят реклама на града си, на областта си и печелят пари. А ние имаме такава природа, толкова много забележителности ... кога ли ще се научим как да се "продаваме" в добрия смисъл на думата.
И също така е похарчила точно ... 8 евро. Да се смееш ли, да плачеш ли. То бива да е стисната, ама чак пък толкова. А беше тръгнала с пари все пак, не е бебе. Хората ходили на шопинг, то не че има кой знае какви магазини в Матера, а моята била изморена и се прибрала да си полежи. Иначе са с добре изпекани лица, доста слънце са събрали. Че по тия чукари сянка няма.
За капак на връщане минаха през Рупите и Рилски манастир.
Ей това харесвам на ръководителите на хора. Всяко участие по фестивали е свързано и с посещения на различни културни обекти, които са били по пътя.
В Гърция спаха в един манастир, бяха в най-големия музей за Византийско изкуство, на гроба на Филип Македонски. Пяха в българското консулство в Солун.
В Италия са обиколили Матера и Алберобелло. Пели са ортодоксални песни в катедралата в Матера. Било е невероятно. Само дето в морето на са се топнали.

Лек ден на всички.
Моята вътрешна битка продължава, не съм намерила окончателно решение на проблема си.

Умно и красиво като мама си.....

Това, че дрешките ти са станали по-широки - добре. Ама това, че готините розови гащи сами падат много ме притеснява...К'ви са тия гащи самосвалки??? И още нещо. Гащите ти падат, а ти предпочиташ да е така 
Ризите на гаджето няма да избягат, а ютията още по-малко. Довечера ще им се отдам...Ако ме няма на вечерна проверка, да знаете, че гладя