Съпруги на военнослужещи - 18

• 66 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз си прибрах снощи дзверчето. Всички са доволни и от пътуването, и от представянето. Пълна е с в впечатления и малък брой снимки, на които нея я няма. Не обичала да се снима.  ooooh!
Моето впечатление - евала на хората. От едни камънаци правят реклама на града си, на областта си и печелят пари. А ние имаме такава природа, толкова много забележителности ... кога ли ще се научим как да се "продаваме" в добрия смисъл на думата.
И също така е похарчила точно ... 8 евро. Да се смееш ли, да плачеш ли. То бива да е стисната, ама чак пък толкова. А беше тръгнала с пари все пак, не е бебе. Хората ходили на шопинг, то не че има кой знае какви магазини в Матера, а моята била изморена и се прибрала да си полежи. Иначе са с добре изпекани лица, доста слънце са събрали. Че по тия чукари сянка няма.  Laughing
За капак на връщане минаха през Рупите и Рилски манастир.
Ей това харесвам на ръководителите на хора. Всяко участие по фестивали е свързано и с посещения на различни културни обекти, които са били по пътя.
В Гърция спаха в един манастир, бяха в най-големия музей за Византийско изкуство, на гроба на Филип Македонски. Пяха в българското консулство в Солун. 
В Италия са обиколили Матера и Алберобелло. Пели са ортодоксални песни в катедралата в Матера. Било е невероятно. Само дето в морето на са се топнали.  Grinning

Лек ден на всички.
Моята вътрешна битка продължава, не съм намерила окончателно решение на проблема си.

# 121
Добър ден! Нещо за освежаване?

Дунди, сигурна съм, че скоро ще се случи нещо, което ще ти подскаже решението. Успех, каквото и да решиш!  Hug
AIR, браво на теб, супер си! Пропуснала съм разказа ти за диетата, та ако може за заплесите като мен-каква диета спазваше? А къде в Турция ще почивате?
Фло, за сока от бъз знам, че се прави някакъв концентрат, който се дава за подсилване на имунитета. Зълва ми правеше по едно време и е давала и на моето дете. Ти това ли правиш или сок за разреждане? Баба ми, лека й пръст, навремето правеше такъв сироп за разреждане. Вкусен беше...
Димитрова, възхищавам се на енергията ти!
И моето момченце днес си взе бележника. Не да се хваля, но завършва с шестици по всички предмети Simple Smile Умно и красиво като мама си..... Embarassed Joy Joy Joy Joy
Момичета, имам нужда от силно стиснати палчета утре сутрин. После ще обяснявам. Прегръщам ви всички!

# 122
Здравейте! Фло, мама ни направи сироп от бъз, вече няколко пъти пихме и холандското гостенче почерпихме - хареса му, както и на нас. И ти си от "моята партия" - не обичам откъснати цветя и букети, харесва ми да ги гледам разцъфтели по градини, полета и планини. AIR браво за упоритостта да спазваш диета. И едно от хубавите неща от предстоящата почивка е и самото очакване, също носи радост. Приятно пътуване до Турция и хубаво да си изкарате! sad_woman браво на твоя син и успех и за в бъдеще в учението. dimitrova8002 и ти си неуморна като Мъничето, колко неща си запланувала, дано ти стигне времето и силите да ги изпълниш. Знам, че ще направиш хубав рожден ден на каката. dundi73 браво на спестовното ти дете, то пък е от "моята партия" - да не харча много, абе скръндза съм си Embarassed. Със снимки или без важното, че си е прекарало добре и сигурно са се представили блестящо като хор. Стискам палци да намериш правилното решение на проблема си! Hug

# 123
  • София
Е не се движа днес по начертаният план, ама как да стане, като мине, не мине, цоп при вас.
Доправих си сиропа от бъз. Правя този, дето се разрежда и се пие за освежаване. Като ме видите много свежа да знаете, че ще да е от бъза Wink
ДИМИТРОВА, ДИМИТРОВА, и ти си от отбора на неуморните. За теб предполагам препятствия няма. На 6,9 и 12.юни ще стискам палци от Виена. По това време ще съм там Simple Smile
АИР, чета те и се смея. Умница си ти, щом отдалече си взела мерки за моделиране на тялото. На тия рецепти дето предлагат сваляне за 1 седмица 20 кг.-не им вярвам. Браво на теб! bouquet Това, че дрешките ти са станали по-широки - добре. Ама това, че готините розови гащи сами падат много ме притеснява...К'ви са тия гащи самосвалки??? И още нещо. Гащите ти падат, а ти предпочиташ да е така Mr. Green Аааа, ша та замоля.Напра'и нещо по въпроса. Вържи ги с канапче, или сложи едни тиранти. Да не си чуем думи после и да ни излезе име...Иди, че обяснявай, че нямаш сестра smile3534
ДУНДИ, разумно ти е детето. Не случайно му се радвам Hug
САД УОМАН, поздравления за умното и красиво наше дете! Хайде сега да си почива, да се забавлява.
АЛБЕНКА, виждаш ли по колко много неща си приличаме, или както казваш ти "от една партия сме". То затова и така се сдружихме, и се сприятелихме, и ни е хубаво, и ни е весело...
Дойде време да се правя на красива и да политам към тръстиката afwitch Ризите на гаджето няма да избягат, а ютията още по-малко. Довечера ще им се отдам...Ако ме няма на вечерна проверка, да знаете, че гладя 1ironing

# 124
  • Някъде в Европа...
Дунди, добре дошло на детето ти!  Сигурно е пълна с впечатления. Пък за пестенето - по-добре така,  да харчи рационално.  Повярвай,  по-добрият вариант е. Мойчкият всичко купува и ако не му стигнат, иска на заем и после мама оправя сметките Twisted Evil
Сад уомънче, с риск да стана супер досанда вече на останалите момичета, публикувам за теб:
http://www.booking.com/hotel/tr/fulya-antalya.bg.html
За диетата - бях на 90 дневната,  от 8.01 до 7.04, свалих 11 кг.. Не я пазя за пръв път,  реално с нея отслабнах след раждането. ..После за 7-8 г понатрупах по малко пак.. Реално с тези 11 назад ме връщат почти на кг. от които забременях преди 10 г. Е, желаех още 3 кг. надолу,  ноо...
Палците са стиснати от сега!  bouquet
Албенка, благодаря много!  Прогнозата вещае 30-33 гр за дните,  когато ще сме там,  така че... Само да няма изненади откъм някакви вируси разни, че пазя спомена от Албена миналата година..
Флоо, ех,  тази Фло..Смях се от сърце  bouquet....Хаха.. Гащите знаят кога да падат,  ама едни други гащи,  по-джиджи-биджи... Тези розовите си пожелавам никога повече да не са ми по мярка  Joy.
Какъв кеф е да гладиш при тридесет градуса Mr. Green

П. С. Ухх, исках да споделя едно изображение на фрапе,  но не се справям през тел. Та пийнете по едно следобедно фрапе!  Simple Smile

# 125
Другарче в нужда се познава. Фрапето на AIR

# 126
  • София

ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТСКОТО В СЪРЦАТА СИ. НЕКА ИМА ЗДРАВИ, ПАЛАВИ ДЕЦА, НЕКА ЗВЪНИ ДЕТСКИ СМЯХ, НЕКА СВЕТЯТ ОТ ЩАСТИЕ ДЕТСКИТЕ ОЧИЧКИ.

Добро утро мили пораснали деца. Желая ви слънчев и ведър ден.
Кой ще сложи кафето?

ПП Почаках, почаках, няма кафееее.
Хайде, аз съм дежурна. Сладко да ви е Wink

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 08:54 от Flo 51

# 127
  • Варна

Честит празник на всички малки и големи деца.Пожелавам ви един слънчев и усмихнат ден. bouquet

# 128

Честит 1 юни!
Прекрасен ден ви желая дами!

# 129
Добро утро, момичета Simple Smile От телефона съм и още не съм "в час" как да слагам снимки от тук, а исках днес аз да ви почроя,че имахме някои поводи през миналата седмицата Simple Smile
Чета ви редовно, но нещо вечер не пускам компютъра.. уморено ми е след работа и.. избягвам.. а от телефона хич не ми е удобно..
Иначе минаха болничните, ходя си на работа вече.. но за съжаление мина само кръста от лечението, сега левия крак ми е с изтръпвания и схващане.. болка ужасна.. та днес ми дадоха направление за неврохирург да направя скенер..и такива неща, напоследък се събраха неприятни ситуации ама.. такъв е живота няма само хубаво..
В този ред на мисли да попитам момичетата от Пловдив дали не знаят специалист добър да ми препоръчат в тази област.. ще съм благодарна Simple Smile
Хайде хубав ден от мен.. отивам да работяя :*

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 10:52 от I miss you

# 130

"Добро утро, слънчеви зайчета!
Добро утро и на теб хлапаче!
Добре си дошъл - Юни- детето на лятото. С невинните си игриви очи, с рошавата си златна коса и палавият топъл нрав. Ти, който можеш да се смееш през сълзи и в чиято чиста душа валят усмивки...☺
Ела да те прегърна...💋
Честит празник на всички малки, по-големи и още по-големи, пораснали и не пораснали деца!
Запазете детското, колкото може по-дълго в себе си. Във всеки един от нас се крие по едно дете. Нека го хванем за ръка днес и да бъдем себе си.
Щастливо, вълшебно и усмихнато да ви е..."

# 131
  • Пловдив
I miss you, чак неврохирург ...
Неврологът на баща ми е д-р Бързински. Но и жена му е невролог.
http://barzinski.com/

Обади се по телефона и питай. Сестрата ще ти обясни и ще ти даде час, ако те устройва.  Hug

# 132
  • Ямбол
Здравейте, Честит 1 юни на всички !!!! Пораснали сме ама все сме си деца Simple Smile
Честит празник и на нашите слънчица!! Да са живи и здрави , да ни радват и слушат!
Моето голямо момченце вече завърши! Вчера се върна от екскурзия, ходиха в Карлово, Калофер, Панагюрище и Сопот. Много му е харесало. Имал е малко произшествие. Ритнал една врата докато се гонели в хотела и сега пръстите и крака му са сини и леко подути. Движи си пръстите и няма счупено, но горкия сега го боли и не знам днес как ще изкара празника си. Щаха да ходят с баща си тук там ама дали ще успее не знам. И освен това целият е нахапан от комари Simple Smile Абе страшна работа .... ще го помни все пак това завършване на 4 клас. Днес ще отидат и до МГ да го запишат там, та да видим какво ще е що ще е?!
А тази събота и неделя прескочихме до Стара Загора до зоопарка.....естествено имаше емоции с малкото ми зверче, но общо взето разходихме се и се разнообразихме, хубав град е!
А сега тръстиката ме зове, нямам нещо настоение за нея ама кой ли ме пита.

# 133
Дунди, мерси много.. за споделената информация.. ами неврохирург, защото личната каза, че той е по-вероятно да ме прати на скенер, за невролог било по-голяма вероятност да ми назначи медикаментозно лечение, а аз вече минах такова.. така ми каза тя.. не знам и аз точно.. Simple Smile

# 134
  • Някъде в Европа...
Честит празник, момичета!
Да сме здрави,  за да се наслаждаваме на слтнцата, които си имаме! А те - да са палави, будни, любознателни!

Общи условия

Активация на акаунт