Съпруги на военнослужещи - 18

• 66 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, мили момичета!
Да е честит празникът на нашите малки и пораснали слънчица! Да са ни живи и здрави, да растат палави и щастливи и да сбъдват мечтите си!
Вчера помолих за стиснати палчета тази сутрин. Да ви кажа за какво беше. Днес бях на лекар. Потвърдиха се предположенията ми-ако е живот и здраве, към средата на януари ще ставам мама за втори път. Та...това е добрата ми новина за днес. Скачам в тръстиката и ви прегръщам всички!

# 136
  • София
Ей, че хубава новинааааа!!! Честито САД УОМАН!!! Хайде да е хаирлия, всичко да бъде нормално, а ти да се чувстваш добре.  Hug Hug Hug

Е как да не ви обичам, как да не ми е хубаво с вас? Я какви радости има в нашето военно блокче! Повярвайте ми, денят стана по-слънчев, по-цветен, по-красив...

# 137
  • Ямбол
Sad woman, Честитоооооооо bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Това е една много хубава новина!!!!!!!

# 138
Sad Woman, Честитооо и от мен.. лека бременност и всичко да е нормално Simple Smile  Peace Hug Hug Hug

# 139
  • Пловдив
 Здравейте, дано не ви се натрапвам, но може ли да ми обясните къде се намира почивната станция в Созопол. Търся на гугъл мап, но само военноморската излиза още в началото..

П.П. Честит празник на всички деца!
       Честито на бременната мама!

# 140
Сууууууууууупер, знаех си аз, че нещо прекрасно се е случило и не случайно пожелах много романтично пътуване на Садчето-уоманчето . Прекрасна новина, да си жива и здрава и да износиш най-прекрасното бебче! От сега залагам на дата, а именно моята рожденна - 28.01., май не е точно средата. Hug Hug Hug
Благодаря на Фло, Vili_Motovili и  juli0976 за сервираните кафенца, в момента имам доста нужда от ободряване. Защо ли така ми се доспива по обяд като съм на работа Laughing. dafinov list ти си една много поетична личност, винаги ни радваш с прекрасни, нежни стихове и картинки! Честит празник и от мен на всички деца от военното ни блокче, и на порасналите им родители, в които със сигурност се крие по нещо детско! I miss you, колко по-добре щеше да е ако ни съпровождаше само хубавото в живота, а лошото и болестите се изпокрият вдън земята тилилейска! Честити ви поводи, за които искаш да ни почерпиш! Скорошно оздравяване, напълно! danity_79 дано по-скоро му мине кракът на твоя палавник, ама какво да се прави юнак без рани - не може. Весела ваканция му пожелавам да почива, че в математическата сигурно се иска здраво учене, догодина.

# 141
Много, много ви благодаря, момичета, за топлотата, с която ме обгърнахте! Албенка, залагай на по-ранна дата  Laughing Терминът е на 24 януари, но тъй като се очертава секцио, вероятно ще е около 17-ти. А моето момченце е на 1 февруари. И двете ми бебета ще са зимни  Simple Smile

# 142
Като видях 14 непрочетени съобщения веднага ми светна лампичката, че имаме празник в блокчето  Heart Eyes
sad_woman това е толкова хубаво! Пожелавам ти месеците да се изтъркулят леко и безпроблемно! Предстоят ви много щастливи дни в очакване!
Честит 1-ви юни на всички деца! Да са здравички и усмихнати!

Фло, това е една от любимите ми песнички  Heart Eyes Кажи ми пак как се казваше селото с хубавото прохладно време. Ей така да си погледам малко. Още не сме пораснали да купуваме имоти.
Димитрова, стискам палци за изпитите, но съм сигурна, че ще се справиш отлично! И още колко занимания ти предстоят - рожден ден, торта, украса - неуморна си! Евала!

Аз още не съм започнала да захранвам, от другата седмица. Прочетох си книгата поне. Но вчера бяхме за ваксини и искам да мине време от тях и тогава да почваме с пюретата. Тия дни поръчахме ново столче за кола, че сегашното вече ми се струва, че му е тясно, столче за хранене и разни дребни неща, включително надуваем басейн и ще ги чакам другата седмица. Това ще са подаръците за 1-ви юни  Wink  Та така животът ми вече се върти главно около бебешки вещи  Crazy Е, намирам време и за някой козметични благинки,  4470 ама по-рядко, че нямам как да стигна до моловете, освен ако ММ не ме закара  newsm01. Ааа, оня ден го накарах да ни закара до един хенд мейд пазар, да си купувам шнолки и ластички за коса и той като ги видя много се изненада, защото си бил помислил, че ще купувам нещо за малкия, и се измайтапи, че ако знаел, че е за мен, нямало да ме закара  hahaha 
Поздрави на всички!

# 143
  • Пловдив
Ех, че хубави новини. sad_woman, по-леко с тръстиченето, повече почивка и леко бременеене.
Все си имаме по някоя мама в очакване в темата.

Аз днес съм на дискотека. Да ви кажа, моят шеф нещо не е в ред.  Laughing Домъкна сутринта една тонколона, работеща с флашки и всякакви други носители и в цеха гърми музика. Почна се с македонски песни, сега са надули някакво радио. Лудница.  Mr. Green Казах му да опва и скарата и да приключваме с работата днес. Без друго комшиите от Столипиново /понеже работя в подстъпите на квартала/ имат отсреща едно място за празнуване на сватби и подобни. Те от вчера са украсили, столовете са покрити с едни покривала в бяло, розово, червено, има балони във всякакви цветове. Скарите пушеха още в 8 сутринта, има си и подобаваща циганска музика. Та и ние с тях. Кво пък толкова. Едни пият от радост, други от мъка, трети - от сутринта. Нищо че е средата на седмицата.

Честит празник на децата! Купете им поне по един сладолед, може и повече. Лекува и ударени крака. /другият път онзи палавник ще си помисли дали да рита врати по хотелите/.

Hug за всички

# 144
dundi73 Joy Joy Joy да идваме и ние на дискотека и циганска сватба! Ама, като никак не обичам да ми гърми силна музика, само в редки случай Laughing, май тук ще си тръстича!

# 145
Хммм, и аз си предпочитам Радио 1 пред циганската сватба. Виж, сладоледче ако има, мога да се прежаля  Laughing

# 146
  • Пловдив
В момента от циганското джамбуре не чувам нищо. Тонколоната успешно заглушава всеки външен шум, та даже и вътрешен.  Laughing

# 147
Ми, всеки си има моменти на лудост...Кеф му е на човека, пуснал музика. При нас пък в момента се разкарват две сладурчета с венециански маски  Laughing В офиса има клиенти и шефката им забавлява децата, докато шефът разговаря с родителите. И при нас е весело.... Laughing

# 148
Здравейте дами Simple Smile
Честит празник на всички дечица, да бъдат много здрави, палави и да ни радват всеки ден Simple Smile
 sad_woman прекрасна новина, лека бременност. Малкото ми дете е родено януари.

barba военната станция на Созопол се намира срещу хотел HERA. Отваряш google maps - https://www.google.bg/maps/@42.4106321,27.6994282,3a,75y,201.5h,74.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHfgND7kg7vrz8RxVJ6Ov6g!2e0!7i13312!8i6656
намираш този хотел към края на Созопол, посока Приморско, пускаш жълтото човече и така лесно ще се ориентираш. Дано съм обяснила правилно. И не се притеснявай в тази тема никой не се натрапва, всеки е свободен да пита и разбира каквото му е необходимо  Wink Wink Wink Wink
Хубав ден от мен!

# 149
Ех, че хубава новина. Sad woman, чудесна новина!
Честит празник на всички дечица,. Моята тинейджърка отиде да празнува на басейн. Днес пътувах служебно до Сандански, Кресна и Струмяни. Навсякъде площадите бяха украсени с балони, малки и големи дечица танцуваха и пееха. Стана ми и на мен весело!
Вчера имах открит урок по повод 150 години от рождението на Пенчо Славейков. Урокът се проведе в читалищната библиотека. Мина много добре. Доволна съм, че имаше много ученици, от всички училища в града. Някои от тях споделиха, че влизат за пръв път в библиотеката.
Сега чакам да излязат резултатите от матурата. И да започваме да редим желанията.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт