Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 032
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Еее,един ден ме няма и каква хубава новина съм изпуснала,честито Сад Уоман и сега по-спокойно с тръстиченето,повече почивка и само положителни емоции.Много  Hug и много да се пазиш.Ех колко е хубаво да има повече мами в нашето блокче,ще си обменяме опит.
Честит празник на всички,макар и пораснали деца

# 151
  • София
Добро утро военни момичета. На днешният ден да почетем Ботев и всички герои загинали за свободата на България!

# 152
  • Ямбол
Честит празник ! Нека отново се почувстваме горди че сме българи!!!!!
Sad woman  , знаеш ле че моята рожденна дата е 24.01 , пък съм и хубав човек  Embarassed
Само да сте живи и здрави и дано всичко е наред!!! Hug Hug Hug
Dundi не само при вас се носи музика. В нашия завод по всички цехове звучи музика. Работниците си пускат разни уредби и понякога е страшно Simple Smile Освен това до нашия квартал е циганксата махала и знам как ги правят тия сватби, то голямо чудо е, верно е че три дни яли пили и се веселили, а музиката им ехти из целия квартал...страшна работа....може да ходят голи и боси ама сватбите си ги правят със всичките му там салтанати...хаха
Баткото сега заслужено си мързелува вкъщи, каквото се искаше от него до тук го направи и сега е в заслужена ваканция, мързелува и си пази крака, само дето не излиза да играе, че да му мине по бързо. Малко се притеснявам да не е нешо по лошо, но ще видим.
Димитрова, ти направо си неуморна, как иуспяваш, стискам палци за изпитите... Peace
Фло,ти както винаги най първа реагираш за празника, а аз даже бях изключила че днес е 2 юни, добре че ми напомни.... bouquet
И сега отивам да тръстича
ПП Едно бързо кафенце от мен!!

# 153
  • Някъде в Европа...
Добро утро скъпи приятелки!
Честит празник на детето!
Честит втори юни!

Аз пак от телефона  Close
сад уомънче, чудесна новина! Супер,  супер! Съвети няма да давам,  знаеш си от първата бременност! Само желая да е лека и спокойна!

Аз съм лекичкоо ядосана, заради неуредици в документите на детето за чужбина, дължащи се на разсеяността на бившия и неадекватните му реакции. Има много малко време да се поправи, ако не - ще ме види в светлина, в която не ме е виждал и ще помни много дълго грешката си..  Joy Имаше на разположение три месеца, остави всичко за последния момент.. Еми, ще си понесе последствията при недобро стечение за мен и детето.  Wink

Днес пак аз ви пазя, затова денят ви трябва да е прекрасен и да ви върви по вода,  имайки впредвид дъжда, който се изля сутринта в Търново!
 bouquet bouquet bouquet bouquet

П. С.  Току-що ми звънна да ми каже,  че е поправил грешката си с документа.  Остава да го получа утре и да видя с очите си,  че всичко е наред!

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 11:18 от AIR

# 154
Здравейте, каква обилна закуска ни е сервирала danity_79, благодаря! Ние с теб сме родени на много близки дати - хубави хора сме, обичаме пътуванията, нали? Леле не си за завиждане с тая силна музика - на работа, в картала... Аз никак не обичам данданиите и силната музика. Комшията ми, който живее под нас много често пуска силна музика и от басовете подът се тресе, а на всичкото отгоре и слуша кофти чалга. Разправяме се понякога, но поне спазва часовете за почивка и вечер след 22 не я пуска ooooh!. Да не забравиш, че по обяд ще има сирени по случай Деня на Ботев. AIR радвам се, че документите на детето вече са в ред. И при нас в ранната сутрин заваля, но добре, че спря точно, когато трябваше да тръгваме за ДГ и работа. Като написа за бившия си мъж, се сетих нещо - в събота, ходихме на другарска среща с ММ (негова), не се събраха много от колегите му курсанти, но бе мн весело и интересно да се запозная с тях и да чуем спомените им. Този, който я организира му направило впечатление, че всички са със запазени бракове и се смяхме, че тепърва ще започва кризата на средната възраст и това са опасните за брака години. Както си говореха това пристига един от колегите им с млада мацка, можеща да му е дъщеря и на всички ни става смешно. Е, оказа се след това, че имало и разпаднали се бракове, но са доста малко.

# 155
  • Пловдив
На патерици, да честитя 1.06 на най-невинните и най-скъпите ни същества!
Да са живи, здрави, щастливи, обичани, палави, усмихнати, ядосващи ни (от време на време)  и нека винаги да запазят искрата на детството в себе си!
Честит празник и на (не)порасналите деца Simple Smile
...и нали знаете, когато децата направят беля, не им не карайте - просто си спомнете вас, на тяхната възраст Simple Smile Сега се усмихнете, прегърнете ги, целунете ги и си изпийте валериана Simple Smile

Честит втори юни!

Сад,страхотна новина!!! Лека бременност пи желая и едно пухкаво козирогче накрая Simple Smile

Аз търча по задачи от сутринта. Тъкмо се връщам сега от градината на баткото, където приеха и записахме и малката Simple Smile

През телефона съм и пиша вървейкита, та спирам да не се надъни някой с ролери в мен hahaha

# 156
  • Пловдив
Цитат
barba военната станция на Созопол се намира срещу хотел HERA. Отваряш google maps - https://www.google.bg/maps/@42.4106321,27.6994282,3a,75y,201.5h,74.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHfgND7kg7vrz8RxVJ6Ov6g!2e0!7i13312!8i6656
намираш този хотел към края на Созопол, посока Приморско, пускаш жълтото човече и така лесно ще се ориентираш. Дано съм обяснила правилно. И не се притеснявай в тази тема никой не се натрапва, всеки е свободен да пита и разбира каквото му е необходимо  Wink Wink Wink Wink
Хубав ден от мен!

Благодаря за отговора  Hug

# 157
Мъниче как се ядосваше за изпречилата се телефонистка и как се преби заради нея, а сега май си от другата страна Wink Laughing!

# 158
  • Ямбол
Така е Албена, много обичам да пътувам, само да се оправи времето и започвам да мисля за поредната дестинация, за сега ми стигат силите и средствата разбира се за родните ни забележителности и омагьосващи места. Simple Smile Но не се оплаквам, тук у нас има страхотни места....

# 159
Привет и от мен!

Балът мина и емоциите около него започват да стихват постепенно. И сватбата , и юбилея с наше участие бяха превъзходни, само където още не мога да се наспя. Лошотое ,че в понеделник трябваше да съм на работа и съм много уморена. Ако мога три дни само да спя...Ама има още доста до отпуската... Както каза Лунното цвете сега сме на вълна резултати от матура, после дипломи, класирания и т.н. ...Всъщност аз съм на тази вълна, а младежът е на друга.... Laughing
Благодаря на всички за пожеланията за мен и семейството ми!

Сад Уоман- страхотна новина! Вървиш по моите стъпки (с 10 г. разлика ), желая най-леката бременост с най- послушното бебе!

На AIR -да си почине и изкара страхотно!

Четях си редовно докато пътувах насам натам, нещо с Дунди имаше дилема, дано да се е разрешила. Сетих се , че и Фейщица обеща да сподели нещо като отмине картовата офанзива....

Иначе ваканция тече с пълна сила за малкия ми син....

Много се радвам на топлото/горещо време....

# 160
  • Пловдив
Да, кати, драмата е в душата ми.
Скрит текст:
Баща ми не е добре, не може вече да се грижи сам за себе си. Трябва да има човек около него и през деня, и през нощта. Иска да го даваме в някой дом, за да го гледат. А е само на 69 години. Обиколих няколко.  ooooh! От някои места съм в потрес. И въпреки мизерията и недобрите условия на някои места, всичко е пълно. Днес намерих едно прилично място в едно село до Пловдив. Поне е чисто и с проветрени стаи. Довечера ще говорим и утре трябва да кажа там дали ще го водим или не. Не знам къде са намирам. Хем знам, че вкъщи не можем да го гледаме нормално, хем сърцето ми се къса, че трябва да го изпратя на такова място.

Миналата седмица паднал. Говорихме по телефона и след един час залитнал и паднал на пода. Далеч от телефона. Не успял сам да стане. Лежал е 5-6 часа, докато съседи го чуят. Добре че входната врата не е била заключена. Едва са го вдигнали. Добре че няма счупено, а само охлузвания.
Това е положението. А аз се чувствам хем безпомощна, хем виновна. 

# 161
Дунди, наистина трудно решение. Вие ще решите, но за мен наистина по-разумно е да е на място, където денонощно ще има кой да се грижи за него. Защо да си виновна? Не си го оставила на произвола, а търсиш най-доброто решение за него. И не си безпомощна, след като имаш алтернативи. Ти си разумна жена, с такива впечатления съм от теб, и съм сигурна, че каквото и да решиш, ще е многократно и от всички страни премислено.
Кати, и аз много се радвам на топлото време, че ми писна от облаци и дъждове. Е, очертава се летните месеци да ми е по-трудничко справянето с жегата, но и предишния път беше така и ще се справя. Ще те питам нещо, конкретно теб, защото наистина вървя по твоите стъпки. А и който желае да сподели опит, ще съм благодарна.
Скрит текст:
Голямото ти момче как прие новината, че ще става батко? Все пак на тази възраст хем вече са по-самостоятелни, хем все още имат нужда от мама. Ти успяваше ли да съчетаеш грижата за бебето с внимание към голямото дете? Имаше ли ревност, а помощ получаваше ли от детето? Или бързо му мина интереса? Предварително благодаря за отделеното време. Важно ми е да прочета споделен опит от майки, минали вече по този път   

# 162
Ох, Дунди как добре те разбирам...
Скрит текст:
Преди 5 години го преживях същото...Тези дни често се връщах към онова време, защото единствения мотив, който имах за татко да продължи да живее и да се бори е като му казвах "Нали искаш да видиш внука си абитуриент?" ...Но за съжаление не стана... Тогава след много  тежка операция , 53 дни реанимация, 2 месеца в болница трябваше да търсим решение как ще продължим нататък. Цените в хосписите непосилни и мизерия ( а и майка не искаше), на първо време докато намерим решение, с огромни усилия и благодарение на контактите ми успях да го настаня в санаториум за 14 дни...той почина на 5 ден...Татко беше такъв, сякаш да не ни притеснява си отиде от този свят много бързо...А чувството на вина....знам,че съм направила повече от възможното...но го има...

Сад, ще пиша по-късно, че приключвам работа...

# 163
  • Пловдив
Да похваля момичетата и представянето им в Италия.  Grinning

http://www.marica.bg/%E2%80%9E%D0%B5%D0%B2%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0% … 0-news589561.html

# 164
dundi73 мога само да те прегърна съвет не мога да дам. Но, не се чувствай виновна, правила си много досега и в момента, търсиш най-доброто решение, а не оставяш човека на произвола на съдбата. Аз не те познавам в действителност, но от това което си ни споделяла за мен ти си борбен и справящ се с живота човек, който е преживял трудности и ще вземеш най-правилното решение и за татко си и за вас (теб)!
sad_woman задала си въпрос към кативита, но ще се опитам и аз да отговоря, защото разликата на моите деца е 11 години. За ревността - в миналата тема обсъждахме и споделяхме, ако искаш се върни и прочети. Моята голяма дъщеря прие новината с голяма радост, но тя от много време искаше да има брат или сестра. Знам за деца, които не са приели добре новината, защото са свикнали да са сами и веднага са решили, че ще бъдат на заден план. Аз се опитвах да не я оставям на заден план, но не винаги е възможно, понякога бебето те изморява дотолкова, че трябва да почиваш, а за голямото остава по-малко време. Опитвах се да я включвам като кака в отглеждането на бебето. Ревност не е изпитвала към малката, натъжаваше се на моменти, че вече не е само тя маминото детенце. Аз имах помощ от мама, за да гледам бебето, в началото и това също допринесе да имам време и за голямото дете. Говори с баткото предварително, обясни му че обичта ти към него няма да се промени, дай му примери затова колко е хубаво да не си само дете, а да имаш брат или сестра (ние сме три деца, за мен е ужасно да си едно дете). Подготви го предварително за нещата, които предстоят, за повечето грижи които ще ти се стоварят на главата. Но, пък хубавото на майчинството е, че ще си в къщи и ще виждаш голямото си момче по-често - ще го посрещаш от училище, помагаш за уроци и т.н. Спокойно ти също си борбен и много положителен човек, вярвам че ще се справиш.
P.S. О, Дунди73 браво на децата и на твоя дзвер. Това признание на таланта им, сигурно те изпълва с много радост, щастие ... Чак ми се доплака като четях статията. Невероятно хубаво е, когато детето ти постига успехи в някоя сфера. Браво на талантливите деца!

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 10:51 от albena30

Общи условия

Активация на акаунт