и много да се пазиш.Ех колко е хубаво да има повече мами в нашето блокче,ще си обменяме опит.Честит празник на всички,макар и пораснали деца
и много да се пазиш.Ех колко е хубаво да има повече мами в нашето блокче,ще си обменяме опит.

Освен това до нашия квартал е циганксата махала и знам как ги правят тия сватби, то голямо чудо е, верно е че три дни яли пили и се веселили, а музиката им ехти из целия квартал...страшна работа....може да ходят голи и боси ама сватбите си ги правят със всичките му там салтанати...хаха

Имаше на разположение три месеца, остави всичко за последния момент.. Еми, ще си понесе последствията при недобро стечение за мен и детето. 

. Да не забравиш, че по обяд ще има сирени по случай Деня на Ботев. AIR радвам се, че документите на детето вече са в ред. И при нас в ранната сутрин заваля, но добре, че спря точно, когато трябваше да тръгваме за ДГ и работа. Като написа за бившия си мъж, се сетих нещо - в събота, ходихме на другарска среща с ММ (негова), не се събраха много от колегите му курсанти, но бе мн весело и интересно да се запозная с тях и да чуем спомените им. Този, който я организира му направило впечатление, че всички са със запазени бракове и се смяхме, че тепърва ще започва кризата на средната възраст и това са опасните за брака години. Както си говореха това пристига един от колегите им с млада мацка, можеща да му е дъщеря и на всички ни става смешно. Е, оказа се след това, че имало и разпаднали се бракове, но са доста малко.
Сега се усмихнете, прегърнете ги, целунете ги и си изпийте валериана 

От някои места съм в потрес. И въпреки мизерията и недобрите условия на някои места, всичко е пълно. Днес намерих едно прилично място в едно село до Пловдив. Поне е чисто и с проветрени стаи. Довечера ще говорим и утре трябва да кажа там дали ще го водим или не. Не знам къде са намирам. Хем знам, че вкъщи не можем да го гледаме нормално, хем сърцето ми се къса, че трябва да го изпратя на такова място.