Ще водим и голямото внуче. Ние ще се върнем, а той ще остане там за 1 месец и после всички заедно ще пристигнат у нас. Веселба 
, не можеш да гъкнеш в първите часове. Т е доста висока, но така както изневиделица се появява, така и бързо си отива. От 12 до 36 часа е цялата история. После абсолютно нищо. Освен традиционните антипиретици-панадол, аспирин, аналгин течен, давах и Инфлуцид на всеки час по един. Много течности-чай от шипки, сок от компот ( много помага компот от малини) и задължителната пилешка супа. Някъде бях чела, че при висока Т това е задължително. Шегичка: не съм го чела това в книгата Пилешка супа за душата 
, а гладен мъж е по-лошо от татарско нашествие. 
Дисциплината яко куца
Я стройте се, пребройте се и ходом марш към плаца за вечерна проверка. Които тази вечер не се явят утре ще дават дежурни по кухня, по спални помещения и по ...тоалетни.
Цветната ми градина е по-голяма
. Днес насадих 3 лилиума и едни други ситни лилави цветенца( изпрати ми ги една от бабите чак от Каварна ). Голямата офанзива ще е другата събота
. Поръчала съм в един магазин да ми доставят 30 бр. летен гербер ( газания ), още толкова тегетиси. Отдавна търся една роза, която я наричат Черна магия, или черно кадифе, или още Black BakarA. Това е възможно най-тъмно червената роза, изглежда чак черна. Е днес мацката от цветарският магазин обеща да ми я достави. Много се радвам! Заради студеното време розите ми още не са цъфнали. Нацъфтяли са червените божури и лилавите ирисите. След тях ще красят градината ми белите и розовите божури и жълтите ириси. После ще нацъфтят белите кампанули-приличат на свещи, отрупани с множество бели цветчета. А между тях едно жълтичко цвете-бабите му казват тютюнче, но не му знам " кОлтурното" название. След тези пролетни цветя ще се радвам на лилиумите-имам около 50 броя. А заедно с тях започват да цъфтят розите, та чак до падането на снега. Тогава в градината ми ще нацъфтят последните цветя - димитровчетата. Ето разказах ви за моя селски рай-мястото, където се зареждам и си почивам, въпреки усилената работа.
Аз и без да съм на волана, пак това ми е питието-чиста водичка
Май се поувлякох, а?
И лека нощ!!!
Справиха се с маршрута, което мен много ме зарадва, защото не се наложи да носим никой
На слизане пък се отбихме и през Стената... Не бяхме сядали от времето-преди-децата 

Останаха ми един куп неща, които не успях да видя. Не успях и виенско кафе да пия, и виенски шницел да похапна....Разглеждат ми се пак невероятните градини на Шьонбрун! Този път искам да се разхождам бааавно и да мина по всяка алея, да усетя всеки аромат от цветните лехи, превърнати в истински картини от цветя, да видя всички фонтани. Искам да вляза в зоопарка, искам на Пратера....Оф, размечтах се, спирам
Затова благородно завиждам на теб и на другите момичета, които често-често си правят екскурзии до близки и далечни дестинации.
Селото се намира на 70 км. от София, по посока Брезник. Пътят е хубав. В подножието на планина се намираме, дишаме боров въздух, наоколо никаква индустрия ( то в цяла България ни завод, ни фабрика останаха), тишина, Т са винаги с няколко градуса по-ниски отколкото в София. Лятно време направо е рай. Там се крием от горещините. Ей, бива ли ме за рекламен агент?
какъвто и да е проблемът, не може да няма решение. Ти си сериозно момиче и вярвам, че ще изнамериш най-добрият път. От сърце ти желая да се справиш с притесненията 

Това със скачането е запазена твоя марка

ви всички и ви оставям да почета малко докато бебка още спи
. Знам коя катедра ходиха в Родопите
. Това,разбира се, в кръга на шегата, не държа да зная кой точно е мъжа ти, ако ти не споделиш, но положително се познаваме .. Наистина обаче знам.. Даже и снимки гледах из фейсо на колегите от Родопите.. Прекарали сте си страхотно, личи по снимките, пък и Родопиъе са си Родопи.. Абе, Южна България 

- вълнуващо пътуване и почивка, чакани, чакани...