Съпруги на военнослужещи - 18

• 66 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Кати, на добър път на твоето момче! Нека животът му е слънчев, като днешния пролетен ден!

# 106
  • София
Привет военни красавици.
И днес има празник в нашето блокче. Веселба и купон при Кативита.

КАТИВИТА, НА ДОБЪР ЧАС НА ПОРАСНАЛОТО ВИ МОМЧЕ. ПО ВОДА ДА МУ ВЪРВИ-КЪСМЕТ И УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО!

ЛУННО ЦВЕТЕ, колко трогателно, че си му подарила такъв албум. Момчето вече е голямо, ще тръгне по своя път и албумът ще бъде винаги с него. За 25 рожден ден на сина ни му подарихме поставено в рамка стихотворението на Ръдиар Киплинг Ако. Това много го развълнува.

ВИВИАНКА, спорна работа днес и утре. С всичко да успееш clean clean clean

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, нощес гледах часовника и си мислех, че по това време и ти не спиш. Сигурно момчето ви вече е на работното си място.

СТЕФИ, колко му е. Грабвай куфара и да вървим. Ще вземем и Лунно цвете, да придадем европейски вид на Виена Simple Smile Ще водим и голямото внуче. Ние ще се върнем, а той ще остане там за 1 месец и после всички заедно ще пристигнат у нас. Веселба newsm68

Да знаете, че върлува някакъв вирус, сваля те в нокдаун box, не можеш да гъкнеш в първите часове. Т е доста висока, но така както изневиделица се появява, така и бързо си отива. От 12 до 36 часа е цялата история. После абсолютно нищо. Освен традиционните антипиретици-панадол, аспирин, аналгин течен, давах и Инфлуцид на всеки час по един. Много течности-чай от шипки, сок от компот ( много помага компот от малини) и задължителната пилешка супа. Някъде бях чела, че при висока Т това е задължително. Шегичка: не съм го чела това в книгата Пилешка супа за душата Wink

Отивам да слагам обяда, че гаджето е гладно eat, а гладен мъж е по-лошо от татарско нашествие. Wink
Хубав ден, милички Hug Hug Hug

# 107
  • Варна

Добро утро в ранното неделно утро.За извинение за отсъствието ми ви поднасям кафе.Кати честит рожден ден със закъснение на твоето момче да е жив и здрав,много да ви радва и попътен вятър.Ние тези дни търсихме църква и заведение,че смятаме лятото да кръщаваме малката госпожица и затова не се вясвах много много,но всичко запазихме и сега съм по спокойна.Сега остава само да я облечем и сме готови.Фло това стихотворение и моя братовчед го има в рамка подарено от родителите му и на мен много ми хареса и смятам когато сина ми стане на възраст на която по разбира да го направя същото живот и здраве.Сега ви казвам чао до после с пожелание за слънчева и прекрасна неделя.

# 108
  • София
Ееее, военни момичета... Бива ли така?
Матрос ДЖУЛИ в ранни зори да ни сервира кафенце и сладости и да няма кой да си вземе. Лошо, ама много лошо. Положение никАк не розово Wink Дисциплината яко куца newsm27 Я стройте се, пребройте се и ходом марш към плаца за вечерна проверка. Които тази вечер не се явят утре ще дават дежурни по кухня, по спални помещения и по ...тоалетни.
А сега аз да се отчета: днес като видяхме какво слънчице е пекнало, решихме да отскочим до вилата. С нас дойде и синът ни. Открихме сезона на агрофитнеса-гаджето насади две лехички с арпаджик. Сина прекопа едно място, на което другата седмица ще садим домати. Аз наръсих семенца от копър и ще видим какво ще излезе. За сега имам реколта за износ-магданоз за чудо и приказ. Цялата ни зеленчукова градина е около 9 кв. м. Joy Цветната ми градина е по-голяма Simple Smile. Днес насадих 3 лилиума и едни други ситни лилави цветенца( изпрати ми ги една от бабите чак от Каварна ). Голямата офанзива ще е другата събота flower. Поръчала съм в един магазин да ми доставят 30 бр. летен гербер ( газания ), още толкова тегетиси. Отдавна търся една роза, която я наричат Черна магия, или черно кадифе, или още Black BakarA. Това е възможно най-тъмно червената роза, изглежда чак черна. Е днес мацката от цветарският магазин обеща да ми я достави. Много се радвам! Заради студеното време розите ми още не са цъфнали. Нацъфтяли са червените божури и лилавите ирисите. След тях ще красят градината ми белите и розовите божури и жълтите ириси. После ще нацъфтят белите кампанули-приличат на свещи, отрупани с множество бели цветчета. А между тях едно жълтичко цвете-бабите му казват тютюнче, но не му знам " кОлтурното" название. След тези пролетни цветя ще се радвам на лилиумите-имам около 50 броя. А заедно с тях започват да цъфтят розите, та чак до падането на снега. Тогава в градината ми ще нацъфтят последните цветя - димитровчетата. Ето разказах ви за моя селски рай-мястото, където се зареждам и си почивам, въпреки усилената работа.
Ей, вие да не си помислите, че само "спортуваме". Разбира се, че имаше и цър-пър, и биричка ( за някои). На връщане аз бях шофьор, та бях на гОла вОда Wink Аз и без да съм на волана, пак това ми е питието-чиста водичка Simple Smile Май се поувлякох, а? Embarassed
Мили момичета, приятна вечер и мноооого  Hug Hug Hug И лека нощ!!!

# 109
  • Пловдив
Явявам се, след 2 дни активен живот  Mr. Green
Утре сигурно няма да мога да мръдна, но се чувствам много добре - замислям се сериозно, да започна да спортувам по-активно.
Вчера водих малкия на събития, организирани по слушай MOVE week - хареса му много Fit Jump-а и го записахме, да ходи да скача. Сега се чудя как да съчетая дежурствата, моите тренировки, неговото плуване, неговите тренировки и заниманията на малката Mr. Green Аз като казвам, че денонощието трябва да е поне 40-50 часа...
Днес ги качихме и до Альоша - за пръв път им е на тях Simple Smile Справиха се с маршрута, което мен много ме зарадва, защото не се наложи да носим никой  hahaha На слизане пък се отбихме и през Стената... Не бяхме сядали от времето-преди-децата Simple Smile
Замислям една екскурзия до София евентуално юни месец - да пообиколим музеите Simple Smile
Ще видим какво ще кажете излезе, че пак 100 неща планувам и вече по календара няма място къде да пиша  hahaha
Изчезвам, да стягам канчетата, че утре ще ви пазя Hug

# 110
 wavey
 party023 черпя за РД на Светли. Simple Smile
Здраве, късмет и щастие за всички, които са празнували през последните 2 седмици.
 Hug

# 111
  • София
Я виж ти, какво раздвижване по плаца...
В блокчето ни отново празник bouquet

СГГ, ЧЕСТИТ ДА БЪДЕ СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕН ДА БЪДЕ. ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО УМЕН И МААААЛКО ПАЛАВ. ВИЕ ДА МУ СЕ РАДВАТЕ И ДА ГО СЛУШАТЕ Simple Smile

МЪНИЧЕ, възхищавам се на ентусиазмът ви. И 50 часа да е денонощието, пак няма да ти стига-все нови и нови места искате да посетите. Похвално!!! Всичко е въпрос на желание и добра организация, а вие си го можете това. По кое време ще бъдете в София? Би ми било приятно да се видим. Впрочем къде ще отседнете? Аз предлагам керемидка и котлова храна за твоите хора Simple Smile

Руските ни приятели ме чакат на скайпа. Отивам да си поговоря и с тях.

СГГ, МЪНИЧЕ, отървахте утре дежурни по кухня и разни други дежурни Wink

Лека нощ и приятни сънища newsm46

# 112
Здравейте дружина! Фло, нали ще се научиш да качваш снимки и ще ни покажеш като нацъфтят цветята? Аз половината не ги знам как изглеждат или може би съм ги виждала, но просто не им знам имената. Как искам и аз една виличка наоколо. Мъниче, колко си неуморна! Евала!
СГГ, весел празник! Пожелавам безгрижно детство на адаша и здраве, разбира се!😃
Абитуриентските вълнения как са? Много късмет и успехи занапред на младежите!
Дунди, вие как сте? Беше писала преди нещо притеснително, дано е отминало.
Поздрави на всички и лека!

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 00:23 от Seti Beti

# 113
  • Пловдив
Добро утро,
Исках да сложа кафе, но не ми се отваря любимият сайт за качване на снимки.
По-късно, ако стане, ще ви сервирам обедно кафе.
То може и да ме няма де. Дзверът звънна в 8 часа, че са на границата. Ако всичко е нормално по обяд ще са си в Пловдив. Та ще ходя да си прибера детенцето.  Laughing
Поздрави от мен за всички празнували тези дни. Попътен вятър на зрелостниците. Дано имат късмет в живота.
Честит рожден ден на Светли, нали е мой адаш.  Hug

Моите притеснения няма как да отминат. Търся решение. То не че не съм го измислила де, ама не знам дали е най-доброто. Боря се със себе си основно. Не искам да ви натоварвам в понеделник сутрин.
Слънчева седмица пожелавам на всички. Нищо че при нас става и гореща.

# 114
Добро утро, красавици. Пиша между два учебни часа.
Честит празник на детенцето на СГГ. Да е жив и здрав и да ви радва с лудориите си!
Вчера се изкачихме до Байкушевата мура, радвахме се на полските цвета, защото моите са само на терасата. След това се почерпихме и се прибрахме доволни.
Слънчева седмица от мен!

# 115
Здравейте, банда! Честит рожден ден на детенцето на СГГ - жив и здрав да е и само усмивки да дарява на мама и тате! На абитуриента на Кативита попътен вятър и много успехи в живота! Фло така образно си описала градинката си че чак ми замириса на рози, аз също искам да ни я покажеш на снимки. Радвам се, че ТМ е вече добре, то май и моята племенница го бе лепнала този вирус. Мъниче евала на вас - нямате умора всички, спортна натура емама, такива са и дечицата - живи и здрави да сте ще обиколите навсякъде, където сте решили. Ние в събота вечерта бяхме в Арбанаси на другарска среща на ММ, изкарахме си мн добре, времето също бе с нас. Ама тази сутрин се разсъблякохме с малката, защото вчера бе доста горещо, а то сутринта взе да ръмка, че и сега в сградата ми е хладно по летни дрехи  Laughing. dundi73 стискам палци да вземеш правилното решение. Днес ще си имаш момиче, което да разказва.

# 116
Привет и от мен!
СГГ, честит празник на смелото момче и още по-смелата му майка! Да ви е живо и здраво слънчицето и само да ви радва!
Дунди, поизпуснала съм за какво става въпрос. Но силно ти стискам палци да вземеш най-доброто решение!  Hug
Фло, брой ме и мен за Виена, моля!  Praynig Останаха ми един куп неща, които не успях да видя. Не успях и виенско кафе да пия, и виенски шницел да похапна....Разглеждат ми се пак невероятните градини на Шьонбрун! Този път искам да се разхождам бааавно и да мина по всяка алея, да усетя всеки аромат от цветните лехи, превърнати в истински картини от цветя, да видя всички фонтани. Искам да вляза в зоопарка, искам на Пратера....Оф, размечтах се, спирам  Laughing
Мъниче, и на мен много ми се ходи насам-натам. Ама обикновено по-трудно ми се получава организацията  Simple Smile Затова благородно завиждам на теб и на другите момичета, които често-често си правят екскурзии до близки и далечни дестинации.
Кати, как мина празника? Доволно ли е момчето?
Спирам и скачам в тръстиката. Прегръщам ви всички и ви пожелавам хубав и усмихнат ден!

# 117
  • София
Привет военни красавици.
Днес за мен беше един много спорен ден-всичко което подхващах ставаше леко и много добре. До обяд тръстичих. После пообиколих магазините, купих си това онова. След обяд малко почивка, а после яко гладене - една камара ризи на гаджето.
СЕТИ_БЕТИ, обещавам да се науча да качвам снимки Embarassed Как са при вас нещата? Захранихте ли се? Ако си толкова мераклийка за вила, да разпитам У наше село. Може и съседи да станем Simple Smile Селото се намира на 70 км. от София, по посока Брезник. Пътят е хубав. В подножието на планина се намираме, дишаме боров въздух, наоколо никаква индустрия ( то в цяла България ни завод, ни фабрика останаха), тишина, Т са винаги с няколко градуса по-ниски отколкото в София. Лятно време направо е рай. Там се крием от горещините. Ей, бива ли ме за рекламен агент?
ДУНДИ, spoko какъвто и да е проблемът, не може да няма решение. Ти си сериозно момиче и вярвам, че ще изнамериш най-добрият път. От сърце ти желая да се справиш с притесненията Hug
ЛУННО ЦВЕТЕ, и аз се нагледах на цъфналите покрай пътя макове, маргаритки и синчец. Гаджето искаше да ми набере букет, но аз не обичам да се късат цветята и не му позволих.
АЛБЕНКА, мешката с прегръдки е за теб Hug Hug Hug
САД УОМАН, нямаш грижа. Тръгвай с мен, заедно да разглеждаме забележителностите. Скачай в сандалите. Wink Това със скачането е запазена твоя марка hahaha nuts

Момичета, като се връщахме от вилата си набрахме бъз, та сега правя сироп. За летните горещини е много приятен. Вие правили ли сте?

Хайде сега лека нощ и приятни сънища. Последната да загаси електриката Wink

# 118
Добро утро,как сте момичета?От няколко дни си признавам съм ви изоставила,но имам извинение,уча за изпитите,а и подготвям градинско парти за рождения ден на голямата принцеска.Вчера й купих чинийки и чашки с Елза от "Леденото кралство"(голяма фенка е),боички и пастели за рисуване на лице.Искаше ми се да купя хартия и да направя големи топки за украса на двора,но незнам дали ще ми стигне времето за всичко което съм намислила.Имам изпити на 6,9 и 12,а рожденият ни ден е на 9,но ще го празнуваме с деца на 11.Ще правя и торта,аз си ги правя домашни,нали работя в сладкарски цех или по-точно работех,ноо ще се справя.
 Hug ви всички и ви оставям да почета малко докато бебка още спи

# 119
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен,  мацки! Сервирам кафенце,без снимка, че пиша от тел.  Twisted Evil
Фло, супер за малката принцеса,  че е понесла така преживяването. Бързо и успешно възстановяване
Анничка, разкрита си частично Simple Smile. Знам коя катедра ходиха в Родопите Simple Smile. Това,разбира се, в кръга на шегата, не държа да зная кой точно е мъжа ти, ако ти не споделиш, но положително се познаваме .. Наистина обаче знам.. Даже и снимки гледах из фейсо на колегите от Родопите.. Прекарали сте си страхотно, личи по снимките, пък и Родопиъе са си Родопи.. Абе,  Южна България  Heart Eyes

Момичета, съжалявам,  но прочетох всичко набързо и не запомних персонално на коя точно какво се е случило. Пък и от телефона хич не е удобно. Пц вкъщи е постоянно излъчване Майнкрафт и детски пръстчета по клавиатурата.  Twisted Evil

На забавляващите се в Асеновград - много поздрави на града от мен. Там оставих много военни приятели Heart Eyes
На празнувалите бал - спомените да са незабравими..
На болничките - бързо оздравяване...

Мен почна да ме тресе треската по събиране на багаж за турската почивка. Тази седмица и в понеделник имам три бързи наряда и после отпуска 3 седмици Simple Smile - вълнуващо пътуване и почивка, чакани, чакани...
Малчо днес си получава бележника - наесен с песен в четвърти клас  Simple Smile
Почивните дни си вадих летните дрехи... Супер,  супер е резултатът от диетата ми - всичко ми става,  дори леко виси. Критерият ми е една дънкова пола, дълга педя и половина, която носих 2000г -2002г.Оттгогава не ми стоеме добре,  после пък въобще не можех да вляза в нея.. Е,  стана ми и ми стой идеално. Много, много доволна. Вече два месеца откакто приключи диетата и съм качила само половин кг. Има и своята негативна страна обаче - едни много готини плажни гащи, крещящо розови, с ниска талия,  който си купих мин. година направо ми падат,  ама предпочитам да е така  Grinning

Това е от мен засега!
Усмихнат ден и спокойно - аз ви пазя днес!

Общи условия

Активация на акаунт