Съпруги на военнослужещи - 18

• 66 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Добро утро, то станало вече добър ден. Днес съм  Tired Едва гледам, та оставям някой друг да се погрижи за кафето. Вчера целият ден беше доста напрегнат, завърши по твърде неприятен начин. Сега ще се борим с последствията.  Confused

дафинов лист, изпратихте ли момчето? Ние следяхме полетите тук
http://www.esky.bg/radar
нашият младеж вчера получи първия си чек и е много щастлив. Май сумата му е харесала.  Laughing Друго си е човек да бъде заплатен подобаващо за положения труд.

Девойката е добре. Вчера са били до Алберобелло, купила ми е магнити за хладилника. Снощи си е хапнала добре, то може ли да си в Италия и да не се натъпчеш с паста.  Laughing След малко тръгват на разходка из Матера. Абе, добре са.

# 91
Здрасти, банда! Гледам, няма кафенце още и бързам да сервирам

Дунди, ние пък като бяхме в Италия пропуснахме пастата и наблегнахме на пицата. Мммммм, вълшебство! И еспресо пихме-едно пръстче на дъното на чашката, пие се на крак, но вкусът е великолепен! Много се радвам за младежа, че е доволен от себе си. Ами това е най-важното-да си щастлив и удовлетворен от това, каето правиш. И да получиш признание за него.
Фло, бързо оздравяване на малката принцеса!
Засега толкова, че тръстиката ме зове. После пак. Прегръщам ви всички!

# 92
  • София
Привет военни красавици! Стройте се, пребройте се, грабвайте букетите, да поздравим една дружка. В нашето блокче има празник!

КАТИВИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМОТО ТИ МОМЧЕ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ, ДА КРАЧИ СМЕЛО ПО ЖИТЕЙСКИЯТ ДРУМ, ДА МУ СЕ РАДВАТЕ И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО!

После ще пиша за прозаичните неща от живота. Сега нека да е празнично bigdance2 newsm18 Party Time

# 93
Ееее, не мога да пропусна. Честит празник на момчето ти, Кати! Пожелавам му преди всичко много здраве, късмет и попътен вятър във всичко, с което се захване! А вие много, много да се гордеете с него!

# 94
  • София
САД УОМАН, почаках, почаках да сервираш кафето, ама нямаааа, та ще сервирам аз Wink За всички вкусове, различно и по много Simple Smile

Днес се събудих от тракане на зъби, ама яко тракане. Гаджето се тресе от студ. Веднага влизам в ролята на Д-р Куин Лечителката. Меря Т - 39.5, та се започна с чайчета, Фервекс, Инфлуцид. Сега поспадна. Сигурно е някакъв вирус. По обяд ще водят внучката на контролен преглед, та и за нея се притеснявам. Дано всичко да е наред. Ей, няма мира. Все нещо да му е натопорчено на човек. Ша са опраим, няма да е все така. Simple Smile

ДУНДИ, какво бе миличка при вас се случи? Децата да са добре, това е най-важното.

ДАНИТИ, нали знаеш, че ти се радвам, като се появиш на плаца? Ами доставяй ми по-често радост Wink И аз се притеснявам от раздвижването. Знам, че ще е болезнено, но не трябва да я жалим. Ще има голям рев.

ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ днес рано сутринта е изпратила своето момче за Америка. Тайно се надявах, да се обади и да отскоча до летището, да изпием по едно кафе, да си поприказваме. Навярно не ѝ е до приказки сега. Друг път. Миличка, стискам палци, пиши, когато се настани момчето. Всичко ще е добре. Той вече е стара пушка!

МЪНИЧЕ, хубава програма сте си спретнали. Дано времето да е хубаво.

АЛБЕНА, мешката с прегръдките е за теб Hug Hug Hug

ДИМИТРОВА, поздравления bouquet. Никой няма да те пита с колко си си взела изпитите. При обстановката у дома, това си е направо успех!

АНИЧКА, ето защо сме били без кафе Wink. Нашето момиче покорява Родопите. Вярвам, че здраво сте заредили батериите.

ВИЛИ МОТОВИЛИ, спохождай ни по-честичко. Не ти ли е мъчно за нас? Wink

ВИВИАНКА, още малко зор, а после ваканция! Дръж се.

Хубав ден на всички. Отивам да си нагледам пациента Simple Smile

ПП Ахаааа, усети се Сад Уоман. Сложила е и тя кафе. Нищо. Нека има повече hahaha food010

# 95
Фло, получи ми се от третия опит кафенцето. Нямам вина  Laughing Ама сега, за да си изкупя вината, да сервирам и нещо сладичко

# 96
Честит рожденик на Кативита жив и здрав да е и много късмет да има в живота! И благодаря за кафетата и тортичката на Фло и Сад. Дунди радвам се, че децата ви са добре, дано успешно се преборите с последствията! СадУоман, май пак ще ходите до Италия, за да опитате и пастата  Laughing. Брат ми сега е в Милано с приятелката си и постнали във фейса храната си - тя си взела ориз миланезе, а той пица.

# 97
Здравейте и от мен
Честит празник на момчето ти Кат.Много щастие и късмет в живота,а на мама  bouquet
Аз чак сега успях да добера до компютъра,от вчера се опитвам да пиша реферат по физическо,че ми трябва оценка заради евро стипендия,а не мога да покриват нормативи,нооо Вики е решила че мама няма нужда да пише и цял ден мяука,но ще го завърша някак си до Понеделник
Сега ви  Hug и ви оставям

# 98
  • Ямбол
Здравейте,
Четох , четох постовете ви назад и да ви кажа нищо не ми влезе в главата. Фло как успяваш да помниш за всяка от нас къде какво как , че и да ни отговориш?!?!
Аз днес вече напълно се скапах. Уж беше кратка работната седмица а аз се чувствам вече много уморена.
Иначе по празниците отскочихме до морето и се заредих с малко положителна емоция, като изключим нервите покрай малкото зверче, което все нещо искаше или не искаше и мрънкаше и уфффф , цяло премеждие си е с него на разходка. Най страшното беше като отидохме до плажа да видим морето, то малкото реши че трябва да се събличаме и да се къпем, обяснявах, обяснявах че водата е студена, че никой не се къпе още, е, не и не.....страшна работа......събрахме малко миди и рапанчета и се разходихме из морската градина....после по спокойно пихме по едно кафе с бургер на Макдоналдс и обратно към вкъщи. Такива ми ти работи, кога ще порасне малкото ми зверче , че да започне да слуша, че този екшън трудно го преживявам...да не говорим пък че уж си имаме батко , а той по зле от малкото, само се дразнят, щипят, ужас...
Та сега се връщам да си дотръстича подобаващо като за петък следобяд.....

# 99
  • София
Ох, така скоро не бях се смяла. ДАНИТИ, ти си виновна Simple Smile Уби ме с това изречение hahaha " кога ще порасне малкото ми зверче, че да започне да слуша"... миличка моя, ако си мислиш, че като порасне ще започне да слуша, много се лъжеш. Като порасте, това с мрънкането по плажа ще ти се стори като славееви трели Joy Joy Joy Ех, момиче, не си ли чула приказката Малки деца, малки ядове, големи деца, големи ядове. Остава да си пожелаем, да не са чак много големи ядовете с порасналите деца Wink

ДИМИТРОВА и ти ме накара да се усмихна, като прочетох, как малката Вики цял ден мяука. Сладко котенце. От къде може да знае, че мама трябва да пише? Ти пиши. Само казвай кога е датата, та и ние да допринесем нещо за успеха ти-да стискаме задружно палци fingerscrossed

АЛБЕНКА, ти пък със споменаването на Милано, ме върна 30 години назад. Братчето ми беше представител на Българска Гражданска Авиация БАЛКАН в Милано. Покани ме той да му отида на гости, но тогава съпругите на военнослужещите не можеха да ходят в капиталистически държави. По това време командващ ВВС беше ген. Благоев ( Перничанин, бил е млад пилот в Ямболската дивизия, а баща ни му е бил Командир, още преди да се ожени за приятелката си са ме водили на разходка-аз 4 годишна ) С една дума ПРИЯТЕЛ! Гаджето пусна рапорт, Командващият го разписа и така аз заминах за Италия. Видях Венеция, остров Мурано, със световноизвестната фабрика за стъкло, в Милано -Дуомото ( много красива Катедрала), Миланската Скала ( на сцената на която не едно наше оперно величие е омайвало световната публика), разгледах парка Мини Италия ( Цяла Италия като на длан- в миниатюр всички известни сгради. Страхотно беше! ). Посетихме градчето Бергамо, в близост до Милано. Там живеят изключително богати хора. Нагледах се на красиви къщи, поддържани дворове, непозната зеленина в градините. Ех, Италия, ех, Милано... Прибрах се от там с прекрасни впечатления и 12 чифта обувки. Красивите обувки винаги са ми били слабост. Братчето ми се шегуваше, че и стоножка да съм, пак ще ме обуе...Ех, мое мило братче... Cry

САД УОМАН, направо си провокатор с тази сладост. На парфе ми прилича. Колко ми трябваше? Имах в хладилника сметана, желатин, компот от праскови...сега ще надникна дали вече се е стегнало произведението ми.

Гаджето е по-добре, даже започна да не слуша. Дано го излекувам по-бързо, че живи здрави на 6.юни ще летим за Виена. Отиваме да си гледаме внучките за една седмица, че щерката и зетко ще бъдат в командировка. Гипсираното чаве е добре, поосвободили са още малко гипса и сега е доволна. Нищо от никъде не я стяга. ( Само дето майка ѝ и баща ѝ ги е стегнала шапката, че и билети бяха купили да ги заведат във Варна, а те малко да рахатясат...Е да, ама не. Ние предполагаме, а Господ разполага. )

Хайде да отивам, да се карам на непослушният пациент и да му измеря Т.
Някой казал ли ви е днес, че ви обича? Heart Eyes  
Сетих се, че във ФБ Лунно Цвете е сложила няколко снимки-хубаво семейство, прекрасни деца. И момичето, и момчето са много хубави. Мама красавица, татко сериозен ( военен човек ) Simple Smile

# 100
Ех, че сте писали много Simple Smile Обичам да чета....
Мацки, благодаря за кафетата, тортите...мммм
Кати, честит рожденик! Да бъде здрав, щастлив и да постига всичко с лекота!
Фло, вземи и нас за Виена, ще слушаме много Simple Smile Много ми се ходи там през декември. Искам да усетя празничния дух.
Ние излизаме на разходка, защото времето благоволи да се пооправи Simple Smile Хайде, до скоро писане

# 101
Здравейте милички. Аз от съм си в Шумен от 13 ч. Бързахме да се приберем. В момента летят към Минеаполис и остават 2 ч до кацането. След това ще летят до другия град от който ще ги вземат и отиват към курорта. Живот и здраве към 12-01 ч. ще пристигнат в курорта. Имаха проблеми в Амстердам, но уж се оправиха. Ще разбера утре какво е станало. Благодаря на всички за милите думи и подкрепата Hug Hug Hug Фло, какво кафенце? Изстреляхме се веднага обратно. Целувам ви всички. Нямам време да чета. Ще наваксвам после Hug Hug Hug Hug

# 102
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро съботно утро!
Четох ви, но през ред.
Много събития ще има в Асеновград през уикенда, а аз съм запланувала да бърша прозорци и да пера пердета + което имам и служебни ангажименти. Ама при правилно планиране на задачите ще се справя със всичко.
Фло, малко... малко, колко да е малко още месец + - 10тина дена по писане на бележници и картони. Добре, че моя клас са малко деца, та ще ми е по-леко от на колегите. Laughing

Дафинов лист, поздрави на моя любим Шумен. Нямам търпение да свърши училище и да се установа тям за лятната ваканция.

Данити, и аз се посмях. Радвай се докато ти е малко детето.... После още по-страшно става.  Laughing

# 103
Добро утро, мили момичета!Балът мина чудесно, матурите свършиха, аз съм вече по-спокойна и влизам в нормалния си ритъм. Голяма емоция беше. Младежът се притесняваше как ще мине всичко. Дори забрави да си сложи колана вечерта, и в училище малко преди да излязат с класа, той се сеща, че панталонът му е широк #Crazy, баща му веднага реагира, дотърча с колана, и всичко беше ок. Имахме гости, всеки искаше да види малкото, пораснало момче.
Аз му направих един албум със снимки от бебе до сега, написах му към всяка снимка по нещо и плаках, плаках през цялото време, докато пишех. Исках да му подаря нещо по-емоционално.
На всички младежи извън България пожелавам да прекарат добре. И след това да разказвате.
Фло, аз също искам да дойда във Виена. Последния път не успях да разгледам всичко.
 Излизам на разходка, като преди това ви сервирам кафе.
Слънчев ден, красавици! И аз ви обичам.

# 104
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Нямам никакво време, днес е големия ни ден....

Общи условия

Активация на акаунт