Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 055
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, простете на мен, заблудената Embarassed. Не знам как така съм се объркала за Задушницата. Дали не ме е навестил австриецът ( Алцхаймер ) Имаме си такава закачка с бабите... Joy
Пропуснах да споделя, че когато братчето ми се роди, аз бях на 4 години, живеехме в Ямбол. Говоря за 1955г.Татко ни по цели дни и нощи в поделението, на полети и учения. Помагах на мама, като отивах в млекарницата с един буркан и купувах кисело мляко. Пресичах една тясна, тиха уличка. Магазина беше точно с/у нас. Последният ден, преди да се преместим в София, изпуснах буркана. Все пак по-големите могат с нещо да помагат. Така според мен се заздравява дружбата м/у децата.
КАТИВИТА, много хубаво, че малкото ви момче се отнася така уважително към брат си. Въпрос на възпитание bouquet Аз съм твърдо ЗА да се знае в семейството кой кум, кой сват и кой на булката брат.  Simple Smile
ДУНДИ, дано привикне скоро. И за него, и за вас ще е по-добре така. Hug Поздрави  дзвера за чудесното представяне.
ЛУННО ЦВЕТЕ, браво и на твоето момиче. Къде иска да продължи? Ако дойде в София ще се радваме на честите ти посещения Simple Smile
САД УОМАН, как си миличка?
АЛБЕНКА, благодаря за пожеланията към Ники.
ДЖУЛИ, МЪНИЧЕ, днес мешката с прегръдки е за вас Hug Hug Hug
Отивам да редя пъзел с внучката. Баткото сам се забавлява. Деди го изпратих да предреме, че после пак ще отива на Летището.

# 181
Здравейте. Интересува ме ако има запознати апартаментите в хотел Флагман всички ли са с тераси. Трябва ли да бъде упоменато в картата, на нея е написано апар. 2 ст./ номер 201/.

Благодаря предварително на отговорилите.

# 182
Здравейте. Интересува ме ако има запознати апартаментите в хотел Флагман всички ли са с тераси. Трябва ли да бъде упоменато в картата, на нея е написано апар. 2 ст./ номер 201/.

Апартамент парк първи етаж въобще нямат тераси. Но 201 е разкошен-гледа към морето, с тераса голяма ,  широк....

# 183

Апартамент парк първи етаж въобще нямат тераси. Но 201 е разкошен-гледа към морето, с тераса голяма ,  широк....

Благодаря!

# 184

Добро утро!
Наканих се да пиша най-накрая. Много хубави новини в темата Simple Smile
Сад, честито preggo
kativita, прати някоя снимка на момчето от бала /на лични/, да му се порадваме Wink Къде ще кандидатства?
Дунди, Hug
За разлика от Фло, не успявам да запомня всичко и да спомена всеки поотделно. Честито на тези, които са имали повод. Желая всички да сте живи и здрави.
Моето момче започна работа. Засега всичко е наред. Аз тръстича и така.
Желая ви усмихнат ден Hug Hug Hug

# 185
  • София
Добро утро красавици. Минавам на бегом, взимам си от кафето на Дафиновото листенце, изпивам го като италианците на екс и тръгваме за село. Пътьом ще си накупя цветята, които поръчах миналата седмица и после клекни, стани, наведи се - агрофитнес. Дано времето е хубаво, че не си представям да садя китки, а гаджето да ме пази с чадъра Simple Smile
Хайде, пийнете си кафето и после-релакс.
Довечера на проверка и рапорт коя какво е свършила Simple Smile

# 186
Добро утро.. ех как не ми се тръгваше за работа днес.. но.. ето ме, пак съм тук.. пиша набързо и се захващам, че камери над главата ми има хаха

По-късно като се прибера, ще ви покажа една снимка с причините да сме съпруги (аз още не официално де, ама..  Embarassed Embarassed) на военнослужещи  Crazy Crazy Laughing Laughing

Хайде приятен ден от мен  Peace Hug Hug Hug Hug за всички

# 187
Добро утро и от мен,и аз си вземам от кафето,изпивам го набързо и сядам да уча,докато децата си имат татко в къщи да ги гледа,че другата седмица имам три изпита и доста за четене
 Hug ви всички и ви оставям

# 188
Здравейте момичета, не сън писала от 100 год, но чета, прости вече не мога да си легна с лаптопа на корема и да пиша. Сад, прекрасна новина, мн се радвам, че ще си имаме още едно бебенце в групата.Желая ти мн лека и спокойна бременност.

# 189
  • на правилното място, в точното време
Аз за следобедно кафенце, че ми се доспа от четене.
dimitrova8002 , съвсем искрено ти съчувствам и аз съм на тоя хал. Дано се справяш със запомнянето, чееее...при мен е старост нерадост. Нищо не влиза в главата. А в понеделник и кичури ще ходя да правя, та още ще ми изправят гънките, тогава с какво ще помня  newsm78

Кати, миличка, не си ме разбрала явно правилно за антагиментите на голямото дете, но явно си се справила много добре. Резултатите са важни.  bouquet
Патенце, представих си как се опитваш да си сложиш лаптопа на корема  Joy оххх, как искам да го видя това.
Девойките софиянки, на 22 вечерта можем ли  да спретнем среща. Ще минавам на проверка на личния състав. Няма да съм сама, с още две момичета съм , едната е доброволка, съпруга на полицай, а с другата работим заедно. Готини са, не колкото нас, разбира се, но  гарантирам за тях.
Ако искате, оставяме фло да организира събитието. От моя страна никакви претенции за нищо. Тие ще спим в Рамада, но съм с колата, така че онази пицариика не е лош вариант, освен , ако някой не изяви желание за другаде.  Айде, че се затъжих  Hug
Дунди, пак ти пращам  Hug
Мамите с абитурентите, спомних си моите вълнения с баткото и ми стана едно такова...абе знаете, хваща те за гърлото. Heart Eyes
Гушвам и се оттеглям да боря темите.

# 190
ехее, Фей, тогава имам рожден ден аз на 22.. да пийнете по едно за мен, ако организирате виждане  Peace Hug Party Party

А сега да ви покажа, защо съм с военен..  Grinning hahaha (не само заради това де, но... Grinning ) ,

Хайде, приятна вечер от мен, аз по нощите един десерт правих, ама няма да показвам, че... не искам да притеснявам бременелките :*

# 191
  • София
Обещах да мина на вечерна проверка и да дам отчет какви сме ги натворили днес.
Тръгнахме весела компания-снахата шофьор, гаджето навигатор, а аз и чаветата пяхме по целия път. Поръчаните цветя ме чакаха. Подарих на мацката един красив шал, а тя пък ми подари така търсената Черна магия. Купих си от нея и пчелен прашец. Ще укрепвам имунната система на внучетата. Оказа се, че произвеждат и мед, та има и клеева тинктура, и прополис и каквото се сетите от вълшебната продукция на пчелите. Пристигнахме на село и изненадаааа...Момчето ни пуснало прахосмукачка навсякъде, избърсало прах. Снахата се зае с оформянето на лехичките за цветната градина-редиха с Ники плочки, които служат хем за пътечки, хем оформят лехите. На мен оставиха да насадя китките. Гаджето и сина се захванаха със саденето на доматите и чушките.Свършихме работата почти едновременно, жарта в барбекюто беше готова и натам се сещате. Скари, бири и музиката да свири... Точно полях градинката си и заваля дъжд. А как хубаво се спи на такова време...Ние си тръгнахме, а децата останаха за утре. По пътя набрахме бъз на една баба от КГБ. Прибрахме се по живо, по здраво. Сега ще нагледам и готините бабета, а после ще си оправям маникюра, може би ще си навия косата и лека нощ деца. Simple Smile
ФЕЙЩИЦЕ миличка, приемам поставената задача, да се организираме и да се срещнем. Мисля, че Мис Каприз е удобна за всички момичета. Ще се чуем допълнително Simple Smile
ПАТЕНЦЕ сладурче, как се чувстваш? Привършихте ли с ремонтите? redecoration
ДИМИТРОВА, запомнила съм, че имаш изпити на 6,9 и 12. Помня още, че каката ви има рожден ден на 9, а вие ще го отпразнувате на 11.юни. Права ли съм? newsm78
I MISS YOU, чакам обещаната снимка smile3509
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, доволно ли е момчето ти от работата?
КАТИВИТА както винаги на мястото си с точен отговор. Hug
Ей пиша го този пост от два часа. Първо звънна щерката. 30 мин. разговор с нея и чаветата. После един час приказки с руските приятели. Май няма да ми остане време за разкрасяване. И утре е ден Wink. Полетът е чак в 20.45. Ще успея 4470 pletka. Лека нощ милички luvbed

# 192
И аз да се включа по нощите,всички в къщи спят а аз уча ли уча.
Фло правилно си запомнила.
Патенце ти кога трябваше да раждаш?
На всички   Hug и приятни сънища,а аз да продължавам да уча,че време не остана

# 193
Добро утро, красавици!
При нас днес е мрачно, но пък лятото е все по-близо, ваканцията също.
ФЛО, каква идилия си описала, сякаш сте излезли от разказ на Елин Пелин - задружни, трудолюбиви и весели! Hug
Момичета, аз ще бъда в София на 20, но ще подаваме документи за кандидатстване на моята седмокласничка.
След това съм пак на работа. Надявам се лятото да мога да се срещна с част от вас.
Dundi, много се впечатлих от хора на дъщеря ти. Откъде идва името му?
Аз също правих сок от бъз, стана много хубав. Днес ще се опитам да направя сладко от ягоди, ако намеря плод, разбира се. 
Спокойна неделя от мен! Hug

# 194
  • София
Ей, до къде го докарахме newsm78 Старото куче кафе да прави. Simple Smile

Хайде сладурани ето ви кафето, закуската и вестник даже съм ви сложила. Други желания??? Казвайте докато съм тук. Впрочем, някой нещо да поръча от Виена?
А сега добро утро ЛУННО ЦВЕТА Hug Когато дойдете да подавате документите ще имаш ли време за една блиц среща? Макар само за по едно кафе...Бих се радвала. А къде ще кандидатства девойката?
Отивам да си събирам багажа. После ще се правя на красива. После пак при вас Simple Smile
Хубав ден момичета.

Общи условия

Активация на акаунт