Мъж Телец - 14

• 79 142
  • 806
  •   1
Отговори
# 180
Човек, навил си на пръста си, че  я искаш и циклиш безотказно на едно място.
Доста мнения получи, но явно, не си в темата да получиш такива, а просто да тропаш с крак , че  искаш нещо си.  Ама тя не е твоя, дори не е предмет на притежание.

# 181
Здравейте група
Днеска и драснах споследна надежда за какво и да е .. сега ще и копна какво и сигорно повечето ще ме наругаят или ще кажат нещо лошо.. но все пак...''Здравей,как си ,как е работата?Мина месец от както те видях за последно и доста време от както чух най топлият глас -твоя . Осъзнах грешките си и те моля за прошка за всички пъти в които по някакъв случаен начин съм наранил без да разбера , за хленченето ми и упреците които съм те отправял.Осъзнах ,че ти бе най хубавото нещо в живота ми .. ОБИЧАХ ТЕ/Обожавах те и всееоще е така . Искам  още един шанс , шанс за да ти покажа ,че наистина се промених за този  един месец .Искам отново да потъвам в най-красивите очи -твоите,да чувам гласът ти , и да заспивам в най -любимите ръце -твоите принцесо.АКО Ссъм те загубил Да започнем на чисто и ако видиш ,че няма промяна в мен .Повече няма да те притеснявам .Имах те -искам те пак ! И последно ,че забравих ако окончателното ти решени е да се разделим ще го уважа върпеки чуствата ми към теб и ще те оставя да търсиш щастието си друга де , но ако не е кажи искам да знам какво е решението ти като цяло.
Този път ми отговори но не е кой знае какво .Отговора и бе Незнам какво да кажа .
Попитах я дали може да и звънна за да я чуя просто тя ми отговори ,че е на работа и сега не може .
Според вас има ли надежда да се оправят нещата или отново ще замълчи след последните си думи ,че е на работа в момента . Напрово ще ми хвръкне сърцетооо  Shocked

# 182
  • Тра-ла-ла
А, бе, човек. За какво й се извиняваш?! Какви грешки си осъзнал?! Че си й любовник, а тя си вее....?! Ми ти директно й падаш в краката и казваш, че тя може да прави каквото си иска с теб, а ти винаги ще си до г*за й и ще й прощаваш. Щом искаш да си в подчинено положение, да си втора цигулка - изборът е твой. Но след всеки по-труден момент ли ще се разделяте и после ти ще се връщаш лазаейки на 4 крака и молейки се?! Искаш да си причиняваш това?! Такъв тип поведение също отблъсква.

Това с промяната....никой не се променя за 30 дни. Нито ти, нито тя. На 26 години имаш още много живот пред себе си. Какво си е вкопчил в тази жена като удавник за сламка. Да не е последната жена на света?! След 5-10 години да не съжаляваш, че си пропилял младините си в тежки и безперспективни връзки...То бива бива козелски инат Tired

# 183
Хе-хе , козелски инат е добре казано. Ама аз го разбирам човека, защото и аз притежавам овнешко инат. Това да е последното , което й пишеш. Ако се съберете , добре. Ако ли не, никакви молби и извинения повече.

# 184
chochkooo, жена Телец преследваш, а? Бягай с 200 оттам Wink Ще ти мълчи кат гъз, ще те смачка психически за части от секундата и в крайна сметка ще те разкара окончателно от живота си.
Докато си й нужен, ще ти позволява да й се навърташ. Да, точната дума е "позволява".

# 185
 Хора , аз се отказвам! Нацупил се е, защото ме видя, че си пиша с някой и просто ми стана смешно и се усмихнах , като прочетох полученото съобщение. Но според неговата незнайна логика аз нарочно се усмихвам , за да си мисли, че си пиша с друг и да го карам да ревнува и това са детински мои номера, с които само го разочаровам!!! Нищо не му обясних, просто си тръгнах обидена.. Нямам сили да се занимавам повече с това говедо. За какво ми е да го карам да ревнува и да се набутвам в някакви схеми ? А и ние дори не сме заедно за Бога, неговото поведение в момента е абсурдно !

# 186
Хора , аз се отказвам! Нацупил се е, защото ме видя, че си пиша с някой и просто ми стана смешно и се усмихнах , като прочетох полученото съобщение. Но според неговата незнайна логика аз нарочно се усмихвам , за да си мисли, че си пиша с друг и да го карам да ревнува и това са детински мои номера, с които само го разочаровам!!! Нищо не му обясних, просто си тръгнах обидена.. Нямам сили да се занимавам повече с това говедо. За какво ми е да го карам да ревнува и да се набутвам в някакви схеми ? А и ние дори не сме заедно за Бога, неговото поведение в момента е абсурдно !
"Хора, аз се отказвам!"
За кой път Joy?
Цупльо и сръдла, лика-прилика hahaha. Казва ти нещо накриво и ти се врътваш като ужилена по д-то, вместо да се приближиш със светнали очи и усмивка на котка, облизала купичка сметана, и да питаш сладко-сладко:
- Значи ревнуваш, наистина ли Simple Smile?
Никога ли не си коткала подразнен мъж Simple Smile?
Туй, младото поколение за нищо го не бива ooooh!
 Joy

# 187
Едно не разбирам, как може да се чувстваш за "нещо" виновен, за което не си и да търсиш прошка заради това "нещо"?
Това в каква връзка, че и аз не разбирам Simple Smile?

Връзката е Чочко.  Laughing

Не знам какви са тези фермани, които и пишеш. Не съм чела всичко, стигнах до там с промяната. Влизаш в "размисли и страсти" без основание! Какви прошки, какви промени? Я се дръж мъжки!

Според мен приятелката на Чочко, има за какво да пасува.

# 188
Подразнен бил и от какво толкова е подразнен? Вече се прави , че не ме вижда, не ме поздравява само защото изкривената му фантазия ражда идеи, че аз по цял ден кроя планове как да го накарам да ревнува. И една негова роднина не я бях видяла и той сега ме обвинява, че нарочно пренебрегваме близките му, била съм много надменна. Да е нормален мъж , да го прикоткаш, а този се е превърнал в адско изчадие. Целия ми ден провали.

# 189
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, толкова теми търсим логиката у Телците и не я намираме. И ти няма да я нямериш, щото и Телецът не я знае каква е. Така че стига си се хабила. Туй рогато е с голямо его. Смята се за най-големият мъж сред мъжете. За това не може да приеме, че някой друг те сваля и евентуално може да успее да бъде с теб?! Ама как така?! Новият ще детронира стария от мислите ти и леглото ти?! Нееее, абсурд. Принципът при Телците е "Може да не е моя, ама и ничия не трябва да бъде" Laughing Моят екс все намираше по някоя добра дума за тези след него без дори да ги знае кои са и какви са. Пренебрежително ги наричаше "тоя", "ония" и други думички, с които да се опита да ги омаловажи като личности и хора в моя живот Mr. Green

Ето, взимайте се с chochkooo и продължавайте напред smile3534

# 190
Ама какъв нов? Той дори не е видял съобщението от кой е, че то дори не беше от мъж. Чак се прави, че не ме вижда. Когато бяхме заедно, не е имало такива сцени, а сега ми трови живота с неговите болни измислици. Защото аз си нямам друга работа и по цял ден само за него и близките му мисля и се чудя как да им натрия носовете.  Stop

# 191
Ама какъв нов? Той дори не е видял съобщението от кой е, че то дори не беше от мъж. Чак се прави, че не ме вижда. Когато бяхме заедно, не е имало такива сцени, а сега ми трови живота с неговите болни измислици. Защото аз си нямам друга работа и по цял ден само за него и близките му мисля и се чудя как да им натрия носовете.  Stop
Има ли нещо, което не приемаш насериозно Simple Smile? Джулс е права, вземайте се с Чочко, и той същият Simple Smile. Виж ги какви са милички Simple Smile:

Мир и любов Hug!

# 192
Аня тя вече ме съсипа психически и по всеки един начин ... но си я обичам .
днеска както споменах и писах и го споделих и с вас . също така не ви казах ,че и на края добавих , а ако това е окончантелното ти решение просто ми го кажи и ще уважа решението
естествено отговори ми и имах чуството ,че сърцето ще ми изкочи ...
КазА МИ,ЧЕ незнае какво да каже. Попитах аз ли да знам и как да го тълкувам това незнам принцесо. След ,което тя ми каза ,че е на работа и сега не може да пише или да говори .АЗ и върна добре ,когато имаш възможност тогава .ЛЕКА работа. и това бе последно.Сега знам отново е на линия и се чудя дали да я попитам нещо за отговор или да и пиша какво и да е ? Sad Rolling Eyes newsm78

# 193
  • Бургас
не и пиши, изчакай,потърпи отдръпни се малко, намери  си занимание да не мислиш за нея  bouquet

# 194
не и пиши, изчакай,потърпи отдръпни се малко, намери  си занимание да не мислиш за нея  bouquet

кЪСНо се усетих да не го правя , а вече и драснах .. :Добър вечер -привет,как си ,сега удобно ли е за какво и да е /НО тя явно е заспала и не го е видяла още .
Окей мога да изчакам и след няколко дни отнвоо да и пиша за да разбера решението и ,ако до тогава нямам вести. Но ми е адски трудно да си намеря занимание квото и да правя само тя ми е в мислите ,напровоо ще полудеяяя

Общи условия

Активация на акаунт