Мъж Телец - 14

• 79 132
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
  • Тра-ла-ла
Всеки ден едно и също. Дежавю Crazy

# 196
  • Бургас
ще ти кажа на какво ме научи моя телец - на търпение, в смисъл ако го притискам той се отдръпва веднага, научих се да не го обсебвам, всеки трябва да има пространство да диша

# 197
ще ти кажа на какво ме научи моя телец - на търпение, в смисъл ако го притискам той се отдръпва веднага, научих се да не го обсебвам, всеки трябва да има пространство да диша

[/quot
сЛЕД това последното от преди час ,което и пратих дали сега е удобно тя не го е видяла още , а аз мисля да не и пиша да видя дали ще ми отговори на нещаата от суртинта ?
или ще го остави на незнам какво да кажа?Според тебе от твоя опит как мислиш ?

# 198
  • Бургас
не те разбрах
искаш да  изтриеш това което си писал ли?

моя опит с мъжът ми е колкото се дърпах от него , толкова той ме искаше, но знаеш ,че всичко е много
индивидуално и формули няма

# 199
  • Тра-ла-ла
Чочкооо, отчаяно търсиш някой да ти каже дума по дума, стъпка по стъпка какво да правиш. Порасни, в реалния живот не става така. Всеки ден "няма да й пиша, това беше последно, че чакам тя да ми пише", после "ох, писах й какво ще кажете, дали ще се сдобрим" и в края на деня "тя го е чела, ама не ми отговори, какво да си мисля" ooooh! Трябва да ти кажа, че това поведение е далеч от мъжкарското и отблъсква жените. Докато се чудиш какво да правиш - ще затвориш и последната врата. Това ината на Козирога е страшно деструктивен. Ако ти кажат направи това, ти нарочно ще направиш друго ooooh! Все наопаки, все напук. На бас, че още 10 дни ще пишеш едно и също и ще мислиш едно и също. Грам никакво развитие няма да имаш.

# 200
не те разбрах
искаш да  изтриеш това което си писал ли?

не аз ако искам да го изтрия ще го изтрия то е на вайбъра така или иначе . Само ще и покаже изтрито съобщение. Но мисълта ми е дали след моите писанки днеска .. Което споделих по рано в групата .. Тя освен този отговор незнам какво да кажа .. Дали до няколко дни ще получа друг  отговор  от нея

# 201
Чочкооо, отчаяно търсиш някой да ти каже дума по дума, стъпка по стъпка какво да правиш. Порасни, в реалния живот не става така. Всеки ден "няма да й пиша, това беше последно, че чакам тя да ми пише", после "ох, писах й какво ще кажете, дали ще се сдобрим" и в края на деня "тя го е чела, ама не ми отговори, какво да си мисля" ooooh! Трябва да ти кажа, че това поведение е далеч от мъжкарското и отблъсква жените. Докато се чудиш какво да правиш - ще затвориш и последната врата. Това ината на Козирога е страшно деструктивен. Ако ти кажат направи това, ти нарочно ще направиш друго ooooh! Все наопаки, все напук. На бас, че още 10 дни ще пишеш едно и също и ще мислиш едно и също. Грам никакво развитие няма да имаш.

не просто вие сте дами и малко или много имате опит със телци м,а на мен това ми е за 1път .. Виж ,ако беше Скорпион,лъв,рак,везни и водолей тях ги познавам достатъчно и знам при подобни ситуациии какво да сторя но при телеца това ми е първата връзка и надявам се последна с тази зодия .

# 202
  • Бургас
виж сега, не знам дали ще ти отговори, но пък ти помисли малко трезво, остави я за малко, не я търси
чети книги,филми гледай, излизай с приятели, работи, света не свършва с нея.
ако се отдръпнеш от нея може пък да те потърси,но това пак не е сигурно,не знаем какво е в главата и
пожелавам ти да се стегнеш малко

# 203
Айде да се върнем към темата на темата  Whistling Тази боза е за СО и ако не пишех през тел отдавна да съм информираЛа модератор. Хич не ме интересува частния живата на чучко и чучковица. Додрайфа ми се вече.

# 204
Имам позната двойка жена Телец-мъж Козирог. Разгони му фамилията тая жена ooooh!
Това към Чочко, да е информиран. Този ми ти Козирог толкова се унижава, лази й в краката, а това я отблъскваше още повече. Дръж се като мъж! Жена Телец лигльовци не понася.

# 205
Съдейки по историята на chochkooo и от личен опит, мисля си, че ние, земните зодии, докато не решим да приключим окончателно с някого, дори 'той' да е приключил с нас, сме в състояние да се поболеем от мисли по него.. да досаждаме, да 'ревем', да търсим своите отговори... Много несправедливо ни обвиняват, че едва ли не сме по-малко чувствителни от другите, че сме материалисти и суховати... ЛЪЖА. Истината е, че при 'нас' краят не настъпва с последни финални думи и прочие.. Ако е така, то значи, че 'ние' все още не сме приключили с този човек и мине се - не мине отново ще започнем старата песен на нов глас..
Краят, мисля си, настъпва, когато оставиш нещата недовършени (според теб); тогава, когато не изпитваш нужда да показваш на другите или да доказваш на себе си този Край.. Просто в един момент осъзнаваш, че обичаш повече себе си и трябва да спреш да се унижаваш. И последното нещо, което ще ти дойде наум в такъв момент, е да пишеш по форуми "това беше краят, повече няма да я/го потърся" Rolling Eyes... или да й/му напишеш най-после "финалното" съобщение, в което съобщаваш, че веднъж завинаги спираш да се интересуваш от този човек, че e свободен точно толкова, колкото и ти, че цялата "дандания" най-после приключва.. Явно chochkooo ще си пише тук, докато сегашната ситуацията не претърпи някакво развитие.. независимо какво.
Нещата между тях обаче никога няма да са същите и той го знае, де, въпреки че връзката им не е от най-нормалните..
Най-страшното нещо, което може да се случи между двама, е да изгубят уважението помежду си. Всички опити оттам насетне животът им да продължи постаруму са в състояние да ги отдалечи още повече един от друг, дори - да ги озлоби!

# 206
Ако не ми се виждаше тотална гавричка, щях да предложа да организираме залози. Ако съдя по жени козирог, бих заложила на козирога в случая Simple Smile. Това е като питбул - захапе ли, не пуска. Такава безумна кучешка преданост към мъж, който я прави на нищо, от друга жена не съм виждала. И накрая тя надделява, той остава до нея, кръшкал, вял се, живял си години наред, нема бате, накрая тя си знае, че ш'се кротне и нема де да отиде. Особено ако той е с пари и обществено положение. Вкъщи тя ще си гризе ноктите и ще дере стените, но за пред хоратаааа - всичко им е съвършено наред! Има и изключения, разбира се, най-добрата ми приятелка е козирог, нищо общо с описанието по-горе, освен уникалното търпение.
Познавам и двойка мъж телец и жена козирог, почти 20 години заедно. Не са им добре нещата, но никой не се оплаква явно, всеки си мрънка под носа и си върши задачите, и така ще си откарат докрай най-вероятно. Никой не е надделял над другия, никой не е щастлив според представите си, но и нито един от двамата не е нещастен и желаещ промяна или подобрение Simple Smile.
Изобщо земните зодии са ми много интересни за наблюдение.
Точно козирогът и телецът могат да те научат на зверско постоянство и нечовешко търпение. А девичките Simple Smile, няма друг толкова скрупульозно обръщащ внимание и на най-дребния детайл, толкова критичен и самокритичен. Ако човек иска да се научи на прецизност, ако иска работата да е свършена до най-малката подробност - отговорът е в девичките. Естествено, и тук си има изключения.
Да се върнем на темата, но какво да пишем за телешкото?
На мен ми прави впечатление в темите, че има немалко случаи на връзки точно в стил - събират се, голяма любов, голямо мерене на инати, ако са равностойно силни характери, късат, след време се оказва, че се срещат и събират пак, и едва тогава нещата потръгват по-свястно. А може и да не. Шантава работа...

# 207
На мен ми прави впечатление в темите, че има немалко случаи на връзки точно в стил - събират се, голяма любов, голямо мерене на инати, ако са равностойно силни характери, късат, след време се оказва, че се срещат и събират пак, и едва тогава нещата потръгват по-свястно. А може и да не. Шантава работа...
Ако чувствата между двама са били истински, биха използвали времето, през което са разделени, да осмислят поведението си към другия и да се поучат от грешките си. В противен случай си е чиста загуба на време.

# 208
не и пиши, изчакай,потърпи отдръпни се малко, намери  си занимание да не мислиш за нея  bouquet

кЪСНо се усетих да не го правя , а вече и драснах .. :Добър вечер -привет,как си ,сега удобно ли е за какво и да е /НО тя явно е заспала и не го е видяла още .
Окей мога да изчакам и след няколко дни отнвоо да и пиша за да разбера решението и ,ако до тогава нямам вести. Но ми е адски трудно да си намеря занимание квото и да правя само тя ми е в мислите ,напровоо ще полудеяяя

Чочкооо, мислех, че само ние жените сме такива - страдаме, мислим и премисляме защо каза така, защо не каза така, защо не ми отговори, дали ми е прочел съобщението...не знаех, че и мъжете страдате толкова!  newsm78
Явно страдате, но не всеки си го показва!
Но страдате само в случай, че някой вас ви е изоставил! В обратния случай, хич и не се сещате за обекта на страдание! #2gunfire

# 209

Чочкооо, мислех, че само ние жените сме такива - страдаме, мислим и премисляме защо каза така, защо не каза така, защо не ми отговори, дали ми е прочел съобщението...не знаех, че и мъжете страдате толкова!  newsm78
Явно страдате, но не всеки си го показва!
Но страдате само в случай, че някой вас ви е изоставил! В обратния случай, хич и не се сещате за обекта на страдание! #2gunfire

[/quote]

Аз лично винаги съм си страдал и винаги си го показвам.Дори да знам,че не е редно .
Дори и сега да ми каже както е попитах вчера дали окончателното и решение е край и че ще го уважа..Доста ще си пострадам ,ако ми го съобщи ,а с незнам какво да кажа на въпрости ми ,които и зададох ?!Та да се върна..ако ми го каже много ще си пострадам и дълго време няма да допусна никоя до себе си .

Общи условия

Активация на акаунт