Мъж Телец - 14

• 79 127
  • 806
  •   1
Отговори
# 210
Ако сте били тотално игнора на Телец, видимо сте го подминали нарочно и не сте го поздравили умишлено , защото сте се почувствали обидени от негово пренебрежително отношение , какви емоции поражда това у него ?

# 211
  • Варна
И на мен ми е интересно.
Някое мъжко Теле да се включи? Mr. Green
А иначе,темата ми е интересна.
ММ е Теле,майка ми.За мен са добряци,много упорити,обичат да си хапват /доста/.Още-скучни.
Аз сякаш не се спогаждам много с тяхната темерутщина.
Какво стана с драмата на chochkooo ?
На мен ми е хубаво да чуя мъж така да говори и да се бори за една жена.Не съм чела всичко де.
М/у другото,теорията за това как след определени години и опит,мъжките Телета стават коравосърдечни и не им пука от нищо и за никой съм я виждала в някои мои познати.Не ми харесва,изобщо!
Няма ли сваляне на тази "броня"?Пред стойностен човек поне?!За мен тяхното граничи с цинизъм Crossing Arms
Аз съм Водолей и мн се впечатлявам от всичко..или поне от каквото ми е интересно де   Laughing

# 212
Чочкооо, мислех, че само ние жените сме такива - страдаме, мислим и премисляме защо каза така, защо не каза така, защо не ми отговори, дали ми е прочел съобщението...не знаех, че и мъжете страдате толкова!  newsm78
Явно страдате, но не всеки си го показва!
Но страдате само в случай, че някой вас ви е изоставил! В обратния случай, хич и не се сещате за обекта на страдание! #2gunfire

Аз лично винаги съм си страдал и винаги си го показвам.Дори да знам,че не е редно .
Дори и сега да ми каже както е попитах вчера дали окончателното и решение е край и че ще го уважа..Доста ще си пострадам ,ако ми го съобщи ,а с незнам какво да кажа на въпрости ми ,които и зададох ?!Та да се върна..ако ми го каже много ще си пострадам и дълго време няма да допусна никоя до себе си .
[/quote]
Кое не е редно - да си нормално човешко същество ли? Я се дръж като мъж - не показвай чувства, не разкривай какво ти е, бъди корав мъжага, размяткващ жените като парцалени кукли насам-натам! После ще те наредят сред мишените в състезанието по надплюване, опаа "хидратиране". Добре, че си ти в темата, за да разберем, че и мъжете страдате ooooh!. Surpriseeee! Да не говорим колко народ тайно й се ще за нея да се бореха и да я искаха така!
Аз лично, при все младостта ти и донякъде неопитността, шапка ти свалям, че се бориш за любовта си и не си криеш чувствата. Може нищо да не стане, но поне ще си опитал до последно. Евалла за куража и постоянството, човек!
Ако чувствата между двама са били истински, биха използвали времето, през което са разделени, да осмислят поведението си към другия и да се поучат от грешките си. В противен случай си е чиста загуба на време.
Така си е. Не е лесно човек да се вгледа в себе си и да види къде е сгрешил, че и да си го признае, а после да се коригира. Не се учи лесно прошка, приемане, великодушие, способност да забравяш лошото.
И тук се вижда кой си страда, и Блеки страда, и Чочко, и Тюлип, Джулс и Аня са си получили и те дозата, но са претръпнали...Всеки се "справя" по своему. Овенката се гневи, козлето се бъхти, телето - игнор и мълчание, рачето размахва щипки и т.н. Аз като twisted кълва и тролвам...Вчера се чувствах така, да си го афиширам ли или да се държа като мъж newsm78:
https://www.youtube.com/watch?v=eTIMFwST_GQ
Хората и мъжете страдат мине се не мине- ега ти откритието....
Без страдание няма състрадание.

# 213
От личен опит - ако Телето много обича и държи на една жена, не би позволил току-така тя да напусне живота му. Това донякъде е и заради собственическото им чувство.. Но покажеш ли му, че можеш и без него, много бързо сменят тактиката - склонни са на компромиси и разбиране, инатът им отстъпва. Съдейки по поведението на приятеля ми, е така, но той има и много Лъвско у себе си заради асцендента.. а и тепърва у него ще се проявяват и други характерни черти от зодията, дано да е за добро.: ) Принципно за мен зодия Лъв е една много хубава зодия за мъж!

М/у другото,теорията за това как след определени години и опит,мъжките Телета стават коравосърдечни и не им пука от нищо и за никой съм я виждала в някои мои познати.Не ми харесва,изобщо!
Няма ли сваляне на тази "броня"?Пред стойностен човек поне?!
Телците се славят с безграничното си търпение. Склонни са да изтърпят много заради човека, когото обичат.. дори си мисля, че на моменти тяхното граничи с мазохизъм Thinking (поне при мъжете).
Дали, след като се разочароват от някого, се превръщат в коравосърдечни и игнорантни - не знам. И все пак хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия". Wink И това не се отнася единствено за Телците.

# 214
Телците се славят с безграничното си търпение. Склонни са да изтърпят много заради човека, когото обичат.. дори си мисля, че на моменти тяхното граничи с мазохизъм Thinking (поне при мъжете).
Дали, след като се разочароват от някого, се превръщат в коравосърдечни и игнорантни - не знам. И все пак хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия". Wink И това не се отнася единствено за Телците.

Търпим всички Телци много и то е от добродушие, уважение и да спазим добрия тон.
Да, но веднъж разочароват ли се- край. И то не защото еди-кой си ами се разочароваме от себе си, за това или че сме позволили или защото сме излъгали самите нас с грешна представа за отсрещната страна. Това е мое мнение, защото този вид разочарование най- трудно го преодолявам и се чувствам адски зле. Забелязала съм го и в половинката.

green_eyes14, аз също съм с много Лъв в себе си Simple Smile и телето до мен но с Лъвовете не се разбирам, имам колежка и колега и хора с такова огромно самочувствие без всякакво покритие, не съм виждала. Което за мен е странно след като асцендента ми е Лъв. Но не съм много на "ти" с астрологията, правила съм си хороскоп  срещу заплащане но....

# 215
Търпим всички Телци много и то е от добродушие, уважение и да спазим добрия тон.
Да, но веднъж разочароват ли се- край. И то не защото еди-кой си ами се разочароваме от себе си, за това или че сме позволили или защото сме излъгали самите нас с грешна представа за отсрещната страна. Това е мое мнение, защото този вид разочарование най- трудно го преодолявам и се чувствам адски зле.
Няма да се впускам в обяснения, Нелка, защото е много лично, но съм съгласна с теб!: )

Отделно - аз също не намирам общ език с жени Лъв, определено зодията е хубава, но за мъж. Мое мнение. Peace
В наталната ми карта Венерата ми е в Лъв (а, ако не се лъжа, Венера олицетворява поведението на жената в любовта??) Нещата, които си написала, съвпадат и с мен едно към едно. Горделива не съм, но горда - да! Разочаровам ли се от някого като човек, дълго страдам и се затварям в себе си.. само аз си знам какво ми е. Способна съм дори да намразя даден човек, предателство не прощавам. Confused

# 216
Ако открито признаете точно какво изпитвате към Телец и точно какви са желанията и очакванията ви, това какви емоции поражда у него?

# 217
Според мен - вдигаш му "въшките". Така мисля. Смятам, че те както обичат да ги държат под напрежение, така и те харесват така да постъпват с жените и го правят, цели 14 тома е изписано.Може и да не съм права, не знам. 

Виж, ти вече се хабиш за този Телец. И не те разбирам, толкова се вглъбяваш да го анализираш, защо?

# 218
Защото в определени ситуации не разбирам как мисли и защо постъпва по определен начин. Снощи си писахме и той ме изкара, че едва ли не съм искала да се оженим веднага и да го заробя само защото се бяхме скарали веднъж ..понеже не ми се обади веднага след като го потърсих и гo обвиних, че не държи на мен,защото беше важно да се уговорим, а не просто да си лафим. И той сега излиза с някакви тези, че съм тръгнала да правя сватби и бебета, като нищо не е обмислено, Бла Бла блааааа.... newsm78 И просто наистина не проумявам по каква логика достига до такива абсурдни мисли и чак е дълбоко убеден в правотата си newsm78

# 219
Ми мисля, че и той като много други Телци, намира логиката в някакви предходни действия и разговори. За един Телец всичко има причина да бъде направено и казано. Не може без причина, ти да искаш бебе и сватба, просто за него е недопустимо.

Аз не те разбирам, заедно ли сте? Живеете ли заедно??? Какво има между вас - "къци-къци гони ли?"

# 220
Проблемът е, че аз изобщо в момента не съм планирала и не съм искала сватби и бебета. Той този извод си е го направил сам , но ме е разбрал погрешно. И все пак е дълбоко убеден, че е прав. newsm78 В момента сме разделени. Но от известно време насам отношението му беше на приливи и отливи постоянно. Писах му и го попитах дали ще му е приятно някой така да се държи с него и той: "ами аз не искам да се женя в момента и затова така се държа"  newsm78 Днес му обясних как стоят нещата , за да не си мисли повече глупости , но се съмнявам, че ще възприеме нещо. Сигурно пак ще си вярва в неговото становище . #2gunfire

# 221
Сигурно пак ще си вярва в неговото становище . #2gunfire
Да

# 222
  • София
Ми мисля, че и той като много други Телци, намира логиката в някакви предходни действия и разговори. За един Телец всичко има причина да бъде направено и казано.

Напълно съм съгласна с написаното. Те телците не могат да си представят, че понякога хората са емоционални и реакциите им не са плод на логика. Аз съм риби и в очите на телец съм пълна антилогика. На всичкото отгоре са ужасно паметливи и свързват едно с друго събития, които се делят години едно от друго и да, понякога наистина има връзка между тях, но понякога никаква. Такива мотивировки за мои действия могат да изнамерят... неща които аз отдавна съм забравила.

# 223
Розичке, бих ти дала един съвет, пробвай дали ще проработи. Върху мен работи и върху половинката ми. Когато е много разстроен и бълва змии и гущери, пробвай да замълчиш, ще се успокои ако действа и след 5 мин. ще мисли по друг начин и той ще подхване темата. Или използвай умело думите си, принципно знам, че при всички Телци едно малко камъче (дума) преобръща каруцата. Подбирай си думите( колкото и да ти се иска да започнеш като Овенче да обясняваш, ръкомахаш), умело ги използвай, говори с равен тон и обмислено. Виж каква ще му е реакцията.

Не забравяй, че това е бик и ти трябва да си звероукротител(бикоборец по-цивилизовано), може би на Девите за това им се получава най-добре с мъжете Телец защото знаят кога и как да покажат емоции и се овладяват. Когато даваш на един Телец по-обрани обяснения и не навлизаш в подробности, забелязала съм, че се успокояват Simple Smile пробвай  bouquet

# 224
Ми мисля, че и той като много други Телци, намира логиката в някакви предходни действия и разговори. За един Телец всичко има причина да бъде направено и казано. Не може без причина, ти да искаш бебе и сватба, просто за него е недопустимо.
Точно каквото писах по-рано - телецът се учи главно на база сетивност и предишен опит. Само че, намирането на логика в предходни действия и думи понякога е тотална телешка антилогика. Първо, като цяло, думите много не ви топлят, не хващате вяра. За вас всеки може да си говори всичко, според неговия интерес. Не разбирате напълно идеята, че има хора, които влагат себе си във всяка своя дума, думите за вас са по-скоро празни звуци. Интересуват ви делата. И тук идва интересното, защото бившият ми телец ме тълкуваше по уникален начин - наслагваше върху мен предишния си опит с други овенки, особено с бившата си жена. Каквото и да направех, което му напомняше за нея, се приписваше на зодията ми. Разлика от човек до човек, опознаване на индивидуалността ми, съдене по текущите факти и ситуация - не! Директно се правеше асоциация с предишен неприятен опит и на база това се правеха изводи за мен. Логика ли - вятър и мъгла! И тук идва разликата между телец, бъкащ от несигурност, и такъв, който се е научил да се справя с нея. Несигурният телец с кофти предишен опит, или несигурен относно определена ситуация,  е като Светата католическа църква - приказвай му ти, че земята е кръгла, той си е наумил, че е плоска и точка! Едва след безумен период от време, когато един куп хора са се отвърнали от дебелоглавието му, може да реши, че е социалноприемливо да допусне и различно мислене и логика. Добре, че познавам и телци, при които сигурността и доверието не са такъв проблем, за да съумея да направя разликата.
И тук в темата, видях абсолютно същата телешка "логика" с историята на Тюлип. Един куп несигурности и съмнения, че има друга, че разни постове във фейса се отнасят до жалене по някаква бивша...Веднага се сетих как бившият ми телец си беше наумил, че имам друг, защото бившата му овенка е постъпила така с него. Последното му идване беше за половин час, след който аз останах с изпразнена глава от чудене защо въобще дойде и би целия този път. На следващия ден говорих с него и той изплю камъчето, че има съмнения, че имам друг...тогава ми просветна, че беше дошъл, за да търси следи от чуждо мъжко присъствие ooooh!. Това ли е телешката логика?? Докато аз се стапям от мисли и тъга за него, той се скъсва от съмнения. Глупави съмнения, безпочвени подозрения, ниска самооценка, недоверие в собствената стойност и в думите на другия...Това е глупаво! Това е пропиляване на време, хабене на чувства, загуба на взаимно доверие и защо? Защото имал предишен горчив опит. И до какво доведе предишният му опит - до повторение на същото. Защото друг нямаше! Както беше написал телецът в английския форум - човек сам се превръща в собствения си екзекутор.
Телешката логика и причини понякога пет пари не струват...

Общи условия

Активация на акаунт