. Surpriseeee! Да не говорим колко народ тайно й се ще за нея да се бореха и да я искаха така!
:
(поне при мъжете).
И това не се отнася единствено за Телците.
(поне при мъжете).
И това не се отнася единствено за Телците.
и телето до мен но с Лъвовете не се разбирам, имам колежка и колега и хора с такова огромно самочувствие без всякакво покритие, не съм виждала. Което за мен е странно след като асцендента ми е Лъв. Но не съм много на "ти" с астрологията, правила съм си хороскоп срещу заплащане но.... 
И просто наистина не проумявам по каква логика достига до такива абсурдни мисли и чак е дълбоко убеден в правотата си
В момента сме разделени. Но от известно време насам отношението му беше на приливи и отливи постоянно. Писах му и го попитах дали ще му е приятно някой така да се държи с него и той: "ами аз не искам да се женя в момента и затова така се държа"
Днес му обясних как стоят нещата , за да не си мисли повече глупости , но се съмнявам, че ще възприеме нещо. Сигурно пак ще си вярва в неговото становище .

пробвай
. Това ли е телешката логика?? Докато аз се стапям от мисли и тъга за него, той се скъсва от съмнения. Глупави съмнения, безпочвени подозрения, ниска самооценка, недоверие в собствената стойност и в думите на другия...Това е глупаво! Това е пропиляване на време, хабене на чувства, загуба на взаимно доверие и защо? Защото имал предишен горчив опит. И до какво доведе предишният му опит - до повторение на същото. Защото друг нямаше! Както беше написал телецът в английския форум - човек сам се превръща в собствения си екзекутор.Препоръчани теми