Мъж Телец - 14

• 79 099
  • 806
  •   1
Отговори
# 270
Телецът - лидер Shocked?
Категорично не!

# 271
Аз пък летящи телци и телици не съм виждала.  Леко разклатени - да, но все пак твърдо стъпили на земята.
Едни искат мъж телец, други - мъж летец...
Комбинация от двете и аз не съм виждала досега - the flying Bullman hahaha.
Имало бе, the flying bulls aerobatic team:

Virgo, за теб newsm51

# 272
Мъж Телец да е лидер- не! Но жена Телец- да. stanislavchen , има известна истина в това, което пишеш. Но както се е обсъждало назад в темите, мъжът Телец избира жената според домакински способности и това, че му вярва безрезервно, до там. За това написах, че моя Телец съм забелязала, че не се чувства ОК достатъчно в нашата връзка, нали това е мое наблюдение, базирано на ред негови действия и думи, които са довели до този извод.
 Бих казала, че мъжът Телец има "леки" ориенталски разбирания за жената до него. Но любовницата е друго. Пак казвам не всички са такива.
 И според мен рутината е тази, която му дава сигурността във всеки смисъл, защото там е плувал и ще плува. За това, често се казва, че те не зарязват половинките си, да, така е но ако другия клон е по-, по- от стария  Flutter Много здраво се хващат и пускат другия много лесно и бързо. И тогава започват- той мълчи, той това, не ми даде обяснение, не ми вдига, ту се появява- ту изчезва. И това с тази гоненица е само да си почеши....хммм  Crazy

# 273
Аааа, моят телец лети и още как! И пламъка в очите му го показва. Как се гордее когато види какво може да постигне една силна жена, как се възхищава, как става още по-силен. Това са негови думи между другото.  Но има въздушен асцендент, може пък от там да идва Wink

# 274
  • Тра-ла-ла
И според мен рутината е тази, която му дава сигурността във всеки смисъл, защото там е плувал и ще плува.
Земните зодии са заземени хора, здраво вкоренени. За това си обичат рутината, а динамиката и промените им клатят земята под краката, карат ги да губят контрол и съответно да не се чувстват в свои води. Може би и за това си избират жени с по-патриархални разбирания - да им домакинстват, да не ги карат да излизат много-много, да го играят слабия пол (но в същото време да са жилави, а не някакви кифли)...с една дума - да им обслужват рахата и да не го застрашават Laughing

Passionate_virgo, ти си поредното доказателство, че Телците избират нещо познато, демек жена Дева или Телец. Може да въртят любов с други зодии, но на финала се кротват до себеподобен екземпляр, за да им е мирна главата Grinning

# 275
[Passionate_virgo, ти си поредното доказателство, че Телците избират нещо познато, демек жена Дева или Телец. Може да въртят любов с други зодии, но на финала се кротват до себеподобен екземпляр, за да им е мирна главата Grinning
Тцъ Naughty - първенството държат рибките. Първо, най-женствени са в очите на повечето телци.
Второ, само от жена Риби съм чела в темите такова описание - мъжът телец иска да му вярват и да го приемат безрезервно, да целуват и земята под краката му, да не го променят, да се напасват спрямо него и тем подобни, абе въобще да се излееш по калъпа му и да живееш с нагласата да си аватара на извънземния му идеал. Яко занитени за носа розови очилца+плацебо ефект, на пръв поглед. Какво е отдолу - съвсем отделен въпрос. Но звучи прекрасно и го разбирам напълно Simple Smile, чувствала съм го.
Една-единствена рибка в темите беше вопиющо изключение, райска птица сред врабчета, на което супер се кефя, тя си знае Hug.

# 276
Може да съм Риби, но никога не съм била типично мълчалива и с розови очила. Винаги опонирам на моя Телец, дъвка за мозъка съм му и до днес  Laughing Laughing

# 277
  • Тра-ла-ла
[Passionate_virgo, ти си поредното доказателство, че Телците избират нещо познато, демек жена Дева или Телец. Може да въртят любов с други зодии, но на финала се кротват до себеподобен екземпляр, за да им е мирна главата Grinning
Тцъ Naughty - първенството държат рибките. Първо, най-женствени са в очите на повечето телци.
Второ, само от жена Риби съм чела в темите такова описание - мъжът телец иска да му вярват и да го приемат безрезервно, да целуват и земята под краката му, да не го променят, да се напасват спрямо него и тем подобни, абе въобще да се излееш по калъпа му и да живееш с нагласата да си аватара на извънземния му идеал.
До някъде е така, от друга страна Рибите могат да бъдат доста хаотични, бързо да сменят посока на движение, мнение, настроение...не искам и да си помислям какво се случва тогава в главата на Телеца, който и без това трудно разбира женската природа tooth Не знам и как двете зодии си пасват на ниво "движение". Рибите, които познавам много обичат динамиката, да пътуват, да им се случват интересни неща. А Телците...един път годишно на море им стига Mr. Green Не познавам нито един Телец с Риба. Всичките са или Телец-Телец или Телец-Дева и напоследък засичам още повече връзки от последната комбинация.

Яко занитени за носа розови очилца+плацебо ефект, на пръв поглед.
Joy Много точно. Повечето са такива, с вид на щастливи олигофрени. Но не всички. Някои Риби могат да бъдат изцяло в драматичната тоналност - кисели, заядливи, нулево чувство за хумор  Whistling

# 278
Моето теле е бил винаги най-щастлив с Девички (дори не визирам себе си), а жена му е най-неподходящата зодия която можеш да си представиш, но живее със избора си. Телешки инат Wink

# 279
Но сарказмът ми го побърква  Laughing Laughing Не можа да свикне и това си е. Иначе го привлече чувството за хумор пък. Само че не знаеше, че това чувство за хумор прераства лесно в ирония и сарказъм. Това ми е защитната рибешка реакция.

# 280
Моето теле е бил винаги най-щастлив с Девички (дори не визирам себе си), а жена му е най-неподходящата зодия която можеш да си представиш, но живее със избора си. Телешки инат Wink

Каква зодия е жена му?

# 281
жената риба може да баде с секи един маж от  зодиака незнам зашто е така но е факт явно добре се нагажда с сички дори с наи големите женкари като скорпион и стрелец  лично за мене жената риби е леко наивна и лесно подава на свалки и като цяло е кротичка жена не е агресивна като повечето жени или пак власна  която ти бласка по масата и ти казва аз карам влака

# 282

Каква зодия е жена му?

Близнаци  Shocked

# 283
  • Тра-ла-ла
Ми то почти Рибка Laughing

# 284
Близнаци неподходяща зодия?! Асцендентът ми е Близнаци и мисля, че точно той ми помага да съм готина, бе  Laughing Laughing На моя бившия гаджето му е Стрелец.

Общи условия

Активация на акаунт