Мъж Телец - 14

• 79 151
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
От друга страна....dragon8, ми прилича на Фаина, но в по-обран вариант. И като стил на изразяване, и като музикални поздрави. Само сериите емотикони липсват Whistling
Скрит текст:
Нормално е да ти прилича малко на Фаина поради простата причина, че Фаина не е типичен Стрелец... колкото и да й се иска.; ) Аз съм й казвала, че има много Овенско в себе си и това си личи по остроумието й. Не искам да засягам никого, но не съм останала с такова впечатление от Стрелци.. Джулая, в това се крие и отговорът на въпраса ти коя зодия е dragon8.Simple Smile))

# 136
Джул,  има си и прозорливост - "видяла" си и луната ми в козирог Mr. Green

Колкото до мъжете  телец, фактът, че вече 14 теми са обсъждани от жени, е достатъчно красноречив.  Peace
Добри са в това да бъдат мъже.

# 137
  • Тра-ла-ла
Колкото до мъжете  телец, фактът, че вече 14 теми са обсъждани от жени, е достатъчно красноречив.  Peace
Но за какво са обсъждани?! Мине се не мине време и някоя довчерашна наша другарка-оптимистка - днес вече е паднала в боя...и сгазена Joy

Има и жени, които смятат, че сприхавостта, студенината, борсуческото, по-грубото поведение и т.н. са чертите на истинския мъж(може би на неандерталеца), а не кофти особености на характера Laughing Да тропне по масата, да те подчинява и доминира на всяка цена. Не, благодаря. Ще пропусна  Mr. Green Но Телците са добри мъже в леглото.... и надарени...майкоооу Blush Спешъл признание в чест на dragon8. Да види, че мога да бъда позитивна hahaha Само, че:
Скрит текст:
Х*й прави, х*й разваля Joy

# 138
Но за какво са обсъждани?! Мине се не мине време и някоя довчерашна наша другарка-оптимистка - днес вече е паднала в боя...и сгазена Joy
Както си видяла Телците са в топ 3 и в темата за сексене,  и в темата за Мъж. И не е като да имат пренебрежими разлики в абсолютния брой гласове спрямо следващия ги знак.
Имат и много други качества, които трябва да им се признаят освен любовническите им.

# 139
14 теми обсъждане на защо не ми се обажда, защо мълчи, защо се дистанцира, обича ли ме, не ме ли обича, друга ли има?! Все проблемни връзки и отношения. Колко са положителните коментари на фона на всичко останало?
Това ли е днешната представа за истински мъж- човек, който не може да се изправи и да ти каже директно каквото има да се казва; човек, който си играе играта както му е най-изгодно и удобно; човек, който може да мине през теб и чувствата ти, само защото не е сигурен в себе си;  човек с двойни стандарти?! Дали един истински мъж ще те държи в неведение, дали ще си играе с теб като малко дете, дали ще те манипулира, докато си намери мястото, дали ще те разиграва докато разбере дали те обича или обича комшийката от съседния блок щото прави хубава мусака.... и ще мълчи като нацупено детенце, на което са изяли баничката, щото има сливи в устата да си каже какво го мъчи.
Сигурна съм, че има и страхотни екземпляри.Просто не и в моето обкръжение. Говоря само от личен опит  Naughty
За мен истински мъж е този, който ако не изпитва нищо към теб, няма да те разиграва с месеци, само за да си вдига самочувствието на твой гръб. Телците мъже ,на които съм попадала в личен и социален аспект, никога не са имали смелостта да се изправят директно срещу проблемите си в личен план, нито пък достойнството да приключат връзка по разумен и зрял начин. Камо ли да имат честта да си признаят грешките или да поемат вината!
Може би живея в някакъв паралелен свят, знам ли...  ooooh! За пореден път съм разочарована от тази зодия, от моята си зодия.

И понеже съм ядосана, държа да нахраня и козирозите мъже, които може би са дори една идея по- лоши от телците! Студени, лицемерни и способни да заплетат интриги,за да постигнат каквото си искат, все мислят, че си им длъжен. Комплексари.  #Cussing out

# 140
green_, що ме портиш Wink? Аз вярно си признах и слънцето, и асцендента, ама това никъде не се забелязва.
Джулс, за рибите си права, и кака ти Венера, и бате ти Марс, че и бай ти Юпитер са ми в рибки. Рогата пираня с щипки съм аз (щото луната ми е в Рак). Ръчкам, хапя и бода само с най-добри чувства, от лоши хич не бих си правила труда Naughty.
Не си негативна, свръхдефанзивна е по-близо до целта Peace.
Абе, момичета, мъжете телец ще им избягате, или те от вас, ок. Ама, Господ здраво се бъзика с простосмъртния народ, ами ако в един чудесен ден ви прати синове Телци? Какво ще ги правите тогава?
Скрит текст:
Две приятелки имат синчета телчета. Тотални инати Tired. Пълни разкоши Simple Smile Как да отделиш едното от другото?

# 141
Здравей те група
Много съм притеснен поради причината ,че едно момиче е намерило фб на ''Приятелката ми за която исках съвет'' и е писала какво мисли да прави с мен и ако е края между нас да ми го била казала ,защото тя много ме харесвала , аз съм бил казал ,че си имам всееоще приятелка ,която обичам и докато не чуя край и даже след това едва ли ще започна връзка . И Също така да и кажи на нея че да знае дали да прави усилия да бъде с мен .. много тъпо се чуствам и притеснено . Незнам каква да очаквам сега от приятелката)телец) ,която ми бе казала ,че иска да и дам време .

# 142
  • Тра-ла-ла
В обкръжението ти има ли някой, дето да е с всичкия си акъл?! Има вариант приятелката ти да се стресне, че ще те изгуби, да си останете заедно и пак по старата схема - тя+официалния+любовника. Обаче ти до кога ще си доволен да си 2ра цигулка и ту да се карате, ту да се сдобрявате?! Кога ще започнеш пак да й дуднеш и на нея да й писне?! От друга страна телкинята може и да реши, че вече въртиш други жени и да те отреже окончателно. Кой знае.

Скрит текст:
Козирозите сте много глуповато упорити понякога. От собствен опит знам, че не приемате раздялата, защото не обичате да променяте статуквото, а и после голям зор - пак нова жена, пак напасване....ужас  Laughing Склонни сте да искате една жена, дори да е най-неподходящия човек на света. А ако ви разкара - не го приемате и си мислите, че просто е сърдита и ще й мине. И така месец, два, година чакате да й мине, а тя отдавна е забравила за вас

# 143
Да упорити създания сме .. Но телкинята знае и е сигорна 1000% че не съм започнал да си въртя други жени .Надявам се само да не стигне до там и напълно вече да ме отрежи Sad заради глупостта на това момиче.
Да по принцип има повечето са със всичкия си  Grinning

# 144
Това ли е днешната представа за истински мъж- човек, който не може да се изправи и да ти каже директно каквото има да се казва; човек, който си играе играта както му е най-изгодно и удобно; човек, който може да мине през теб и чувствата ти, само защото не е сигурен в себе си;  човек с двойни стандарти?! Дали един истински мъж ще те държи в неведение, дали ще си играе с теб като малко дете, дали ще те манипулира, докато си намери мястото, дали ще те разиграва докато разбере дали те обича или обича комшийката от съседния блок щото прави хубава мусака.... и ще мълчи като нацупено детенце, на което са изяли баничката, щото има сливи в устата да си каже какво го мъчи.
Точно така, Tullip!!
Не се обвързвам с определена зодия, но според мен това са "мъже", криещи се зад нещо - начин на живот, материални придобивки, пари и пр.. Неща, които добре "прикриват" кофтия им характер за сметка на изграденото им самочувствието (в много случаи без покритие). Подиграват се и си играят с чувствата на другите без да си дават сметка, че без това, което имат, и с това им отношение и пренебрежение биха си останали съвсем сами.

За мъжа Козирог.. Най-добрата характеристика, която бих могла да направя за мъжете от тази зодия, е ролята на Jason Bateman в трилъра The Gift. Peace Всъщност самият актьор е представител на зодията. Във филма има много истини (характерни особености Wink).

# 145
  • Тра-ла-ла
green_eyes14, ти имаше да разказваш някаква случка за Козирог. Tullip явно също им е набрала. Айде в темата за Козирозите, мацки Mr. Green

Скрит текст:
Най-точното определение за Козирога е:
Искреност на данъчен инспектор, сърце на кредитор и чувство за хумор на гробар.

# 146
Дами, виждам и в двете земни зодии тъкмо обратното на това, което описвате. 
Имат страхотно чувство за хумор,  купон джии яки са. Изключително приятна компания,  Телецът и елегантен ,  козирогът не съвсем.
За щедрост. . . нямам категорично мнение.  Като студенти и съквартиранти с един козирог не се прибрахме с дни докато изхарчим всичките си кинти.
Абе земна зодия с кофти авоари не познавам. От една кръвна група сме. Като добавя в компанията и няколко водолея и 1-2 близнака, 1 стрелец  се формира перфектното изкарване.
Е,  ако не се конкурират за мен де.  Тогава е тегаво.  Mr. Green

# 147
  • Тра-ла-ла
Както една потребителка беше казала - зависи от емоционалната и природната интелигентност и съответно до колко човек е склонен да се вглежда в себе си и да работи в/у проблемите си. Аз пък смятам, че всяка зодия има пплюсове и минуси. Някой представител на зодията може да е взел най-лошото, някой най-доброто и още хиляди възможни комбинации. Например комбинацията прост Козирог е Sick В този случай всичко негативно е x2, т.е. първичността в природата на зодията е допълнена и от първичността на възпитанието, мирогледа и средата.

Явно наистина земните си се кефите едни на други, защото всички, които познавам все са в конфигурациите Телец-Дева, Телец-Телец, Козирог-Дева. Пари при пари отиват, дет се вика Joy "Money, money, money"

# 148
Най-точното определение за Козирога е:
Искреност на данъчен инспектор, сърце на кредитор и чувство за хумор на гробар.
Това беше супер. smile3532 thumbsup
Благодаря за поканата, Джулая, само че не мисля, че има какво да правя в друга тема.. още по-малко в такава за мъжа Козирог. Peace На мен не ми е проблем да разкажа случката, забавно абсурдна е, но.. напоследък ми се насъбра доста в личен план и дори нямам желание да напиша нещо "по-така" във форума. По-натам може.; )

Явно наистина земните си се кефите едни на други, защото всички, които познавам все са в конфигурациите Телец-Дева, Телец-Телец, Козирог-Дева. Пари при пари отиват, дет се вика

Земните зодии сме много моногамни (не само ние, разбира се). Поне аз, за да започна връзка с някого, изобщо да вляза в някакви отношения, означава, че наистина искам да съм с него, имам чувства към този човек, обичам го... Точно заради това ми (ни) е трудно току-така да се разделим с човека до нас, да махнем с лека ръка и да прекратим всичко... а не да не сме имали сривове в отношенията (тук визирам себе си)! Също така никога не бих се обвързала с някого само за да "не съм сама"! Може би и това е причината да има такива връзки около теб. Simple Smile Но не бих казала, че се кефим "един на друг"..

За парите. Simple Smile Не съм материалист, но обичам хубавите, качествени и в повечето случаи скъпи неща. Това не означава, че мога да си ги позволя; простирам се според чергата си, според собствените си възможности (финанси). Обичам, но и същевременно ценя(!) парите. Не крия, че съм почитател на определена марка автомобили, НО щастието е, когато ти САМ можеш да си позволиш такава кола... не искам никой нищо да ми купува! За простосмъртен човек като мен да събере подобна сума би било направо нереалистично, НО никога не съм се отказвала. Трудностите ме амбицират, такава съм като човек. Simple Smile Рано или късно винаги съм получавала това, което искам.; ))

# 149
Аз пък казах за моите чувства, на моето теле. Той обаче се изплаши и започна да ми говори някакви неща за приятели. Май от тук връщане няма

Общи условия

Активация на акаунт