Мъж Телец - 14

• 79 129
  • 806
  •   1
Отговори
# 225
Divineee, благодаря ти за съвета, ще опитам, защото наистина като Овенче разпалено ръкомахам и тропам с крак и обяснявам ли, обяснявам. Много ти благодаря Hug точно змии и гущери си избълва , както писахме тук, беше си убеден в неговото въпреки моите разяснения. Накрая понеже имаме 8 години разлика във възрастта , ме изкара малка, незряла , направо ме нарече "дете" и ми заяви да си пиша и да съм приятелка на сестра му ,а на него да му казвам "здрасти", сякаш той може да определя и от него зависи.  И за капак това било краят , окончателен и завинаги , повече нямало да се съберем. И аз просто седях и се чудех как до преди дни не мислеше така и сега ми избълва тези гадории ..  newsm78

# 226
Ето ви поредната драма. Днес засякох Телето на улицата. Трябва да уточня, че останах много обидена от грубото му отношение последния път, защото аз най-любезно му обясних как точно се чувствам, бях възможно най-мила, а той не положи грам усилие да контролира гнева си и изсипа змиите и гущерите върху мен. Нарочно се направих на приятно разсеяна и гледах настрани. Вече го отминавах, когато го чух да казва много дружелюбно: "Здравееей!" . Е, познайте. Не се обърнах, отминах го. А той беше и с някакъв негов приятел и какво ли си е казал онзи... После ме загриза съвестта дали няма да каже на близките си колко съм невъзпитана и да ги настрои против мен.  А и дали наистина тази моя реакция не беше проява на много лош вкус.. Просто не мога да преглътна помията, която изля върху мен, и после да се поздравяваме и да се усмихваме един на друг..

# 227
Прав е. Тотално дете си. При това напълно предсказуема/повторяема в реакциите си.
Но така пък темата върви Mr. Green.
Copy-Paste

Copy-Paste

Copy-Paste

Copy-Paste

Copy-Paste
...

# 228
Извинявай обаче ако ти обясниш на някой най-любезно как се чувстваш и му обясниш, че просто искаш да разбере как се чувстваш, а той ти отговаря с остър тон, ти как ще се почувстваш? Аз му обясних по най-културен начин за получилото се недоразумение , обясних му, че не го обвинявам за нищо и не казвам, че ме е разбрал погрешно. А той ми отговаря: "Махай се." , "Не искам никога повече да ме търсиш" , сякаш съм прокажена. Можеше по-любезно да ми обясни , а не да ми се нахвърля така ядосано. И на всичкото отгоре ти заявява да го поздравяваш само защото има сестра, която ти е приятелка , а не за друго? Значи ако я нямаше нея, щеше да мине и без поздрав. Ето и вчера е минал. Притеснява ме да не настрои близките си срещу мен, защото явно беше сърдит след вчерашната случка и затова ме интересува от опита ви с Телци те имат ли такава склонност?

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 10:49 от blackkkrose

# 229
  • Тра-ла-ла
В зодиака познавам 2 зодии с тотално деструктивни ината - Козирог и Овен. Едно нещо могат да го блъскат с рогата стотици пъти без на финала да са постигнали каквото искат или поне да са си научили урока. Просто едно безсмислено упорство. Не знам от къде намираш сили да продължаваш да си чукаш главата с този Телец Crazy Поне да имаше смисъл, ами то...всеки път след среща с него беснееш и си залята от негативни емоции. Какво очакваш да се случи?! Изведнъж да спре да бъде такъв кисел, заядлив и да ти прави номера?! Да стане чудо и Телецът от крастав жабок да стане принц?! Сори, но големите момичета не вярват в приказките. Кво ти пука на кого какво щял да каже, кой какво щял да си помисли?! Я си го премести от единия в другия крачол и продължавай смело напред в живота си. Като срещнеш Телеца се усмихни и продължи напред...без да подлагаш на дисекция какво казал, защо казал, как погледнал, пък дали този път няма да е по-различно и ах!, дали ще се съберем и т.н. Надявам се, че не искаш да ПРЕкараш следващите няколко години в празни лутания с този мъж докато сама не писнеш на себе си. Прояви малко самочувствие и самоуважение и спри да гравитираш около Телеца.

# 230
Благодаря, Джулая Hug всъщност да, искам да спре да е кисел и заядлив. Като не ме обича,да не ми прави и номера. Просто ми дойде до гуша от това. Пука ми, защото все пак държах на тези приятелства. Но не мога да преглътна гордостта си, защото той е свикнал каквото и да каже или направи, аз да побеснея малко и после пак да му се усмихвам, да го поздравявам учтиво, ще даже и да му се извинявам аз. Но този път просто няма как да стане, не искам и "здрасти" да ми казва, черен ми е. Да не говорим, че аз ако така се държа с него и той ще реагира по същия начин.

# 231
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, това сме го чували няколко пъти Laughing "Не го искам, повече няма да...." и след няколко дни нов пост. Явно си доста млада и все още вярваш, че хората се променят и за всяка малка трохичка си струва да се бориш...ами НЕ Mr. Green Вместо да губиш излишно време и нерви да се опитваш да промениш даден човек - що не си намериш някой, който няма да има нужда да моделираш по свой вкус и ще ти носи предимно пожителни емоциия?! Просто доста неща в този живот не си струват, но може би това ще го научиш след няколко години като те поочука живота и сама започнеш да се усещаш и да не се разпиляваш емоционално.

# 232
Оо да, знам, че сте го чували тук стотици пъти преди   Grinning просто все се надявах, че може би ще ми прости. И не исках да променям самия него, а отношенията ни. Но последния път наистина прекали. Този път не казвам, че повече няма да...., защото на момента ме е ядосал. Този път наистина съм много обидена и ей така на инат няма да му проговоря повече. А знаете, заинатя ли се, това е окончателно Grinning трябва да стане нещо много сериозно, за да се промени решението ми, но като гледам, човека си е добре. И нека си е щастлив, само надалече от мен и отношенията ми с приятелките ми. Peace

# 233
Извинявай обаче ако ти обясниш на някой най-любезно как се чувстваш и му обясниш, че просто искаш да разбере как се чувстваш, а той ти отговаря с остър тон, ти как ще се почувстваш? Аз му обясних по най-културен начин за получилото се недоразумение , обясних му, че не го обвинявам за нищо и не казвам, че ме е разбрал погрешно. А той ми отговаря: "Махай се." , "Не искам никога повече да ме търсиш" , сякаш съм прокажена. Можеше по-любезно да ми обясни , а не да ми се нахвърля така ядосано. И на всичкото отгоре ти заявява да го поздравяваш само защото има сестра, която ти е приятелка , а не за друго? Значи ако я нямаше нея, щеше да мине и без поздрав. Ето и вчера е минал. Притеснява ме да не настрои близките си срещу мен, защото явно беше сърдит след вчерашната случка и затова ме интересува от опита ви с Телци те имат ли такава склонност?
Извинена си.
Защо искаш съвети, които после изобщо не прилагаш?
Когато постъпваш така, кой ще те приеме насериозно, как мислиш?
"Х, благодаря ти Hug, че ми обърна внимание, че намери проблема ми за достатъчно значим, за да ме изслушаш и да ми отговориш, благодаря и за ценния съвет, пък ще постъпя точно както си знам, както винаги."
Точно с телец точно това поведение никога няма да мине.
Как постъпва човек, когато резултатът от действията му е отрицателен?
Защото дотук резултатът от твоите действия е пълен минус.
Какъв е следващият ход?
Пък начинът да не е кисел и заядлив е супер простият, ама ....
Вместо да губиш излишно време и нерви да се опитваш да промениш даден човек - що не си намериш някой, който няма да има нужда да моделираш по свой вкус и ще ти носи предимно пожителни емоциия?!
Джулси, де го тоя перфекшън, бе сестро? Кат' се натъкнеш на него, шЕрни го насам, барем се нАучим за кво да гледаме Praynig.
Ама перфекшъна иска перфекшънка....пак не моа се класира Tired rotfImbo

# 234
Наистина съветите ви са ми полезни , но в конкретния случай как трябваше да постъпя? Той ме е нагрубил и си е излял гнева върху мен, след като аз съм се опитала да се държа така, че да не го нараня, обидя, засегна, опитала съм се да му се нагодя към очакванията и пак не е доволен.. Да не говорим, че преди няколко седмици самият той не ме беше поздравил и ще си играем на иди ми-дойди ми. Никакъв не е следващият ход. Просто няма да говоря повече с него и това е. Ако беше ми отговорил с моя тон като нормален човек, а не като студен грубиянин, сега нямаше да реагирам така. И не ме интересува какво ще мине при Телец , защото в конкретния случай той ме обиди.

# 235
  • Тра-ла-ла
Вместо да губиш излишно време и нерви да се опитваш да промениш даден човек - що не си намериш някой, който няма да има нужда да моделираш по свой вкус и ще ти носи предимно пожителни емоциия?!
Джулси, де го тоя перфекшън, бе сестро? Кат' се натъкнеш на него, шЕрни го насам, барем се нАучим за кво да гледаме Praynig.
Ама перфекшъна иска перфекшънка....пак не моа се класира Tired rotfImbo
Ти пък. Не съм казала перфекшън. Щото на тая земя всички сме грешници, родени за мъки. Тааа, перфектни хора няма Laughing Съвсем друго исках да кажа Wink

# 236
Боже, никога няма да спрем да нищим Телците  Laughing А реално са супер излишни каквито и да е разсъждения. Те никога не се променят. Или ги приемаш, или си тръгваш.

Срещам се с една Везна. Сега разбирам какво значи хармония и любов. Хваля се Laughing

# 237
" А реално са супер излишни каквито и да е разсъждения. Те никога не се променят. Или ги приемаш, или си тръгваш."
Права е Аня - Телците никога не се променят - или се нагаждаш по тях, или си тръгваш!
А да се спори с Телец си е направо изгубена кауза!

Освен това, Черна розичке, за да се стигне до тук един телец да се държи така грубо и чак да ти каже "Махай се" и "Не ме търси повече", значи това се е насъбирало от доста време насам! Те са много търпеливи към приятелите си и към жените, които харесват (или обичат), и след като се стигне до неговия лимит на търпимост, те избухват грубо!
Ако просто е избухнал за нещо, не го закачай, не му прави сцени, отдръпни се - като му мине, се връща и се държи все едно нищо не се е случило! Да, дори не се извиняват! Дори и да не са били прави! Такива са си!
Но да ти каже - Махай се и Не ме търси повече - това за мен означава ТОЧНО това - "Не ме търси повече! Ти не си жената за мен! Отначало си мислех, че си ти, но сега вече знам, че не си ти!"

И още - Розичке, мисля че ти продължаваш да "държиш" на сестра му и роднините му само защото те са близо до него, и по някакъв начин вътре в себе си се надяваш, че Те някога ще го върнат отново към теб. Разбира се, ти няма да го признаеш, защото си Овен, а аз познавам много добре характера на овена - майка ми е такава.  Laughing
Но това не добра идея. Телец, който те е отблъснал, ни най-малко не желае да му се навърташ още наоколо и да си приятелка с роднините му! Това ги дразни ужасно!
За всичко това говоря от личен опит.
Кажете съ-форумки, права ли съм или не?  Rolling Eyes

# 238
  • Тра-ла-ла
за да се стигне до тук един телец да се държи така грубо и чак да ти каже "Махай се" и "Не ме търси повече", значи това се е насъбирало от доста време насам! Те са много търпеливи към приятелите си и към жените, които харесват (или обичат), и след като се стигне до неговия лимит на търпимост, те избухват грубо!
Тук наблюденията ми са малко по-различни от твоите. Наистина Телците имат висок праг на търпимост и доста събират преди да избухнат. Но не винаги причината е в другите. Много често избухват заради себе си, но замаскирват причината като мятат вината у другия. "Аз те зарязах, ама ще се държа така все едно ти си ме зарязала", "Аз съм голямо дърво, но ако ти се държиш като такова - не може", "Аз може да съм те преживял, но ако и ти си успяла да сториш това - майната ти" и т.н.  Този стил на мислене съм го разискавала назад в темите. Crazy

Aня, айде честито и със здраве да си се ползвате Laughing Ще ми е интересно да споделиш в подходящата тема какви са мъжете Везни. Че жените в семейството имаме фамилна обременност към Везни  Joy Само аз спъвам стройната редица и недолюбвам вечните им изказвания в стил "Аз съм пътя и истината, и живота"

# 239
Аз не държа всъщност на всичките му роднини, а само на една от тях. Отначало исках да й се харесам, но постепенно с времето я опознах и се привързах към самата нея и вече нямаше значение чия сестра е. Ок, съгласна съм, но ако му се е натрупало с времето, не можа ли да ми каже като нормален човек: "Ти не си жената за мен, изчерпа ми търпението." . не можа ли да ми каже, че се е натрупало прекалено много и съм се оплескала тотално вместо да избухва.

Общи условия

Активация на акаунт