Мъж Телец - 14

• 79 085
  • 806
  •   1
Отговори
# 315
силно казано фен но както и да е вапроса е такав че трябва да се види и другата гледна точка на жената дева умело се прекрира и се крие зад маска като и мажа телец се крие зад маска но това е в положителен план а не в лош се сам се чудел мажа дева или жената дева е по коварен но се още сабирам дани трудно се опознават
Едвам го прочетох Simple Smile
Да разбирам, че си Телец, фен на Девата и разочарован от някоя?

# 316
Предполагам с какво се захващам, но дори Телеца ми се струва цвете пред сегашния ми Скорпион...

# 317
Трудно се опознава Телец. Колкото и да си мислиш че го познаваш, никога няма да се разкрие пред теб на 100% и все ще остави една вратичка да се чудиш има ли нещо, няма ли... С мнооооого търпение и след дъъълго време може би, може би ще ти покаже... Успех!

# 318
Трудно се опознава Телец. Колкото и да си мислиш че го познаваш, никога няма да се разкрие пред теб на 100% и все ще остави една вратичка да се чудиш има ли нещо, няма ли... С мнооооого търпение и след дъъълго време може би, може би ще ти покаже... Успех!
Време и търпение бля-бля! Комбинация от конски дози вино и уиски и какво лице ще видиш, пък какви размисли ще чуеш, за главата ще се хванеш....Две препечени филийки отвън, отвътре желе и фъстъчено масло в затоплен вариант.
Нищо друго не е нужно за разкодирането на телето. Нищичко!

# 319
Хахаххааа, така е, въпреки че не съм фен на дрогирането на теленца, но наистина като си пийнат се разкраиват. Но все пак, на другия ден един такъв обрат, все едно нищо не е било, че чак да започнеш да се чудиш било ли е или не. Бариерата пада понякога, в момент на откровение, а после толкова бързо се вдига че чак свят да ти се завие. Crazy

# 320
Хаха ще го пробвам аз задължително този вариант, неизбежно е, макар че и аз като пийна 1-2 съм като отворен вестник  Joy Joy поне ще си излеем мъките, ако не друго... Досега никой не ми се е опрял, по един или друг начин успявам да ги пречупя, затова го приемам и като предизвикателство това теленце  newsm53

# 321
Кой е писал да ги дрогираме? Аз просто се оказвах неволен и трезв свидетел в момент, в който телето си беше наумило да употреби повечко алкохол. Сама не бих могла да го напия, даже и да исках. Мисълта ми беше, че ако човек има възможност да ги слуша в такъв момент, откровенията са много интересни.

# 322
Кой е писал да ги дрогираме? Аз просто се оказвах неволен и трезв свидетел в момент, в който телето си беше наумило да употреби повечко алкохол. Сама не бих могла да го напия, даже и да исках. Мисълта ми беше, че ако човек има възможност да ги слуша в такъв момент, откровенията са много интересни.

Това беше в кръга на шегата, въпреки че заедно с една вкусна вечеря хич не е трудно да напиеш телето Wink Но наистина и аз тогава съм чувала страшни откровености Simple Smile

# 323
Храната знам, че им е слабост, това беше едно от първите неща, които ме попита, дали мога да правя след като се запознахме. Друг известен факт ми, е че имат склонност към пороци 1 да е, но го имат задължително било то пушене, алкохол или наркотици. Попринцип имам усет да напипвам болни места, мисля че ще успея да му ги намеря и да го пречупя, нали си е добиче все пак не са от най-хитрите  Laughing

# 324
Храната знам, че им е слабост, това беше едно от първите неща, които ме попита, дали мога да правя след като се запознахме. Друг известен факт ми, е че имат склонност към пороци 1 да е, но го имат задължително било то пушене, алкохол или наркотици. Попринцип имам усет да напипвам болни места, мисля че ще успея да му ги намеря и да го пречупя, нали си е добиче все пак не са от най-хитрите  Laughing
Това не ми се връзва за алкохола и наркотиците. По отношение на алкохола съм наблюдавала много добър контрол, освен в редките случаи когато сами решат да му отпуснат края. Тогава го правят качествено, но държанието им изобщо не е като на пияни глави, на тези, които познавам поне. Мисленето им остава трезво, само физиката може да откаже в един момент. За наркотици пък съвсем се съмнявам, самата мисъл за консервативния телец, пълен конформист до мозъка на костите си, да дава пари за дрога и да е пропаднал наркоман...
Какъв е смисълът да пречупваш някого? Това какво ти носи?

# 325
Тъй като не обичам да ми се налага някой, още отначало гледам да им взема страха по някакъв начин, за да си знае всеки мястото. Достатъчно широкоскроена съм, гледам да давам свобода и лично пространство, в замяна очаквам същото разбира се, затова не допускам някой да си мисли, че ми се е качил на главата и ще става основно неговата.

# 326
Хихи, добре.

# 327
Оф,момичета, днес искам-не искам се срещнах насаме с Телето. Изпратиха ме до магазина им, а той беше сам тогава. И какво ли си е казал? - тя нарочно е дошла сега ,че съм сам. #Cussing out изобщо не исках да ходя! Минавам покрай него, без да го поглеждам, той ми вика: "Здрасти" ,но едно такова тихо. Отговорих му ,но сърдито, то си пролича. Молех се да имам точно пари ,но нямах. Трябваше да чакам за ресто и през цялото време цареше пълно мълчание. Аз гледах настрани ,надолу, само не и в него. Той ме поглежда от време на време ,но аз не можех да си сдържа гнева, не знам какво ми стана ... Рестото го грабнах със замах от ръката му. Той е културен ,казва ми "заповядай" ,а аз съм невъзпитана овца ,обърнах му гръб и си излязох. После го видях ,че ме погледна ,но му хвърлих последен зъл поглед и си отидох. Страх ме ,че сега си мисли ,че сигурно съм отишла нарочно ,а при това ми държание какво ли си е казал ,"тая е луда".  Но на мен наистина ми беше изключително неприятно ,че трябва да ида до него ,а и после самата ситуация беше толкова гадна. Беше ужасно!  Cry

# 328
  • Варна
Звучиш ми като влюбено момиче,което не иска да си го признае дори пред себе си.
А всъщност,какви са индикациите,които дава Телец когато е хммм силно привлечен от някой /жена/?

# 329
Звучиш ми като влюбено момиче,което не иска да си го признае дори пред себе си.
А всъщност,какви са индикациите,които дава Телец когато е хммм силно привлечен от някой /жена/?

Силно привлечен или влюбен, телеца те изследва бавно и тайно от страни, гледа как се държиш, задава ти въпроси, тества те. После случайно започва да те докосва докато говорите, бързичко, за да усеща контакт. Царе са в създаването на една невероятна химия. Рядко ще направи първата стъпка, освен че времето тече различно за тях, няма да го направи докато не е 101% сигурен че няма да го отрежеш. Но ще флиртува, субтилно, ще ти се възхищава, абе направо ще те накара да се влюбиш повече от него Wink Прелюдията е невероятна!

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:04 от Passionate_virgo

Общи условия

Активация на акаунт