Мъж Телец - 14

• 79 046
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
Моето говедо...,за което твърдя че е по-скоро бивш ми скрои страхотен номер. Преди около 2 месеца,след като не ми вдигаше телефона и ми прати смс,в който пишеше,че мрази двуличието и лъжата аз реших,че е прекратил нашите отношения окончателно. Събрах сили и опитах да продължа живота си без него. Не го потърсих нито веднъж през този период. И дори мислех,че почти съм го преживяла. Миналата седмица ми звъни...да се видим. Съгласих се,все пак съм запазила добри спомени и тая уважение към него. Изслушах обяснението му. Сърдил ми се заради някаква глупава случка,заради която бил бесен. Прекалена ревност. Както и да е. Поне си изясних защо ми се сърди. Само дето след два месеца на терзания и болка в мен нещо се пречупи,чувствата ми не са същите. А за него сякаш нищо не е било. Сякаш всичко трябва да си бъде както преди. Объркана съм и не знам как да подходя. Да му обясня как се чувствам,но не знам дали ще ме разбере.
Да се държа сякаш тези два месеца не са се случили или да прекратя връзката си окончателно. Имам нужда от съвет.

Недопустимо е ничий човек да се държи по този начин с приятеля си. По-добре продължете без него. Телците са особени, но не са лоши хора.

Джулая е напълно права. Особени са и трябва да имаш сили да изтърпиш такъв човек. Имам приятел телец, но съм свикнала вече с характера му. Но никога няма да се прекрачи границата за нещо повече от приятели. Не желая да имам сериозна връзка с такъв индивид. Искам сигурност, спокойствие и откритост на взаимоотношенията ни. Не желая да си играя с някого на котка и мишка. Не искам да мисля дали по странното му поведение е сърдит за нещо!!! Не искам да чакам на телефона да се обади, когато на него му е кеф!!!

# 406
А да ви попитам, според вас теленцата, когато обещават нещо и правят някакви хубави планове за вбъдеще, дали са искрени, какви наблюдения имате, държат ли си изобщо на думата или са само на приказки повече, защото аз май оставам с впечатлението напоследък, че твърде много се изхвърлят и после не правят нищо. Не знам на какво би се дължало това...  newsm78

# 407
Лесно обещават. Иска им се.
Но за тях времето тече различно.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 18:40 от Alleisha

# 408
Просто се чудя дали има смисъл да влагам някаква енергия, въпреки че при нас нещата стоят по по-различен начин, все още сме в процес опознаване,който протича по по-забавен начин от обичайното поради независещи от нас обстоятелства и се опитвам да си изградя някакъв образ и представа за него по това, което имам на база досегашния ни онлайн контакт и няколко виждания.   Thinking

# 409
  • Тра-ла-ла
Просто се чудя дали има смисъл да влагам някаква енергия, въпреки че при нас нещата стоят по по-различен начин, все още сме в процес опознаване,който протича по по-забавен начин от обичайното поради независещи от нас обстоятелства и се опитвам да си изградя някакъв образ и представа за него по това, което имам на база досегашния ни онлайн контакт и няколко виждания.   Thinking
Значи е рано да отсъдиш какъв е въпросният Телец. Още повече сама казваш, че обстоятелствата са шантави, което допълнително размътва реалната преценка. Да не говорим какви са онлайн комуникациите  Grinning

# 410
Факт, е че поне го припознавам в доста от случаите, които чета тук в темата, не е много по-различен от останалите телци, като характер и държание. За всеки случай не мисля да му играя по свирката, мисля че съм направила достатъчно, за да му покажа, че не ми е безразличен занапред, но като повечето тук в групата и аз съм останала с неяснота как той вижда нещата, все намира начин да ги извърти, едва ли не времето ще покаже, но виждам, че наистина времето за тях тече по по-различен начин. Не знам как ще се разберем  Praynig

# 411
Той знае за чувствата на жената.
И мълчи.
Тя говори. Пише. Споделя.
Той мълчи.
Прочита обяснения. И мълчи.
Ееее ... Може ли да изтърпите?

# 412
Не ме разбирайте погрешно, той ми дава противоречиви знаци, аз затова не знам как да го разтълкувам вече. Не го познавам толкова добре, за да го преценя дали е сериозен, защото ми е говорил за деца, за съвместен живот, но не споменава кога възнамерява да се случи това, изобщо кога и как мисли да имаме нормална връзка първо. Това ме дерзае ... И мълчи, защото не знае, че си имам дългогодишен приятел, което възнамерявам да му кажа, така или иначе скоро. Грешката ми беше, че не му казах от самото начало, тъй като не съм мислила, че ще стигнем дотук. Изобщо положението е наистина трагично...

# 413
  • Тра-ла-ла
А, бе, какви са тия виртуални герои, дето се разтапят с приказки за деца и семейство, а де факто нямат дори нормална реална връзка?!

А ти какво искаш?! Кратко бягство от рутината с настоящия приятел?! За толкова ще ти свърши работа Телеца Mr. Green Но да се доверяваш на разни празни приказки и то от човек, който осъзнаваш, че не познаваш. Пък и да си зарежеш питомното и да чакаш Телецът да идва и си отива на приливи и отливи, да се терзаеш какво иска и т.н....и накрая от двата стола - на земята.

# 414
Май така излиза да, не знам дали си заслужава този риск. Нали съм пък Близначка, все не мога да реша кое искам и си заслужава повече. Ако може да ги събера 2в1 най-добре или да бъда на двете места едновременно  ooooh!

# 415
  • Тра-ла-ла
Нали съм пък Близначка...
Аха, друга патология Laughing Hug А настоящият приятел каква зодия е?! Явно проблемът не е конкретния Телец, а че нещо ти куца във връзката или просто прериодично имаш нужда от разнообразие и нови емоции, предвид зодията ти.

# 416
Скорпион, затова си мисля, че по-зле няма накъде. Въпреки, че не знам защо най-сериозните ми връзки са били със Скорпиони, но мазохистични. Следващия път бягам надалеч от такива, дори не искам да ги познавам като хора...

# 417
  • Тра-ла-ла
Ти първо реши за себе си какво искаш, подреди си мислите и желанията. Дали ще продължиш със Скорпиона или не, щом смяташ че връзката е тежка и не върви. Пък дали от там нататъка ще е Телецът или някой друг - това е отделен въпрос. Може пък циклите на Телеца да съвпаднат с циклите на Близнака Grinning

# 418
Нищо чудно, в повечето характеристики на Телеца припознавам себе си, не знам защо, асцедента ми по-принцип е Дева, но във всички останали Луни, Венери и т.н. съм пак Близначка.

# 419
Nenis, писала си в темата преди около 3 месеца(?). Онлайн "връзките" наистина изглеждат несериозно, но явно е, че си се привързала към този човек. А и никой не подхваща темата за съвместен живот и деца току-така.
Противоречиш си обаче на две места:
Цитат
...защото не знае, че си имам дългогодишен приятел, което възнамерявам да му кажа, така или иначе скоро. Грешката ми беше, че не му казах от самото начало, тъй като не съм мислила, че ще стигнем дотук...

...Ако може да ги събера 2в1 най-добре или да бъда на двете места едновременно

Скорпион, затова си мисля, че по-зле няма накъде... Следващия път бягам надалеч от такива, дори не искам да ги познавам като хора...
Избягала си от реалността, от твоя Скорпион, с който си знаете кирливите ризи, както се казва. Това е напълно в реда на нещата, предвид дългогодишната ви връзка. Отегчена донякъде от него, от рутината, защото не може да си просто "гадже" с някого 3-5-7г., да речем.. В един момент тази връзка трябва да продължи на друго "по-високо" ниво, но когато един от двама ви не е готов на такава стъпка, връзката зацикля, обезсмисля се дори.. Тук вече се появява Телецът, с когото можеш да започнеш "на чисто". Вашата комуникация, въпреки че според теб протича по "по-интересен" начин, тя е и също толкова нереална. Дори сама си призна половинчато, че си идеализирала този човек. Според това, което знаеш за него (което ти е казал) ти си си изградила представата за него, а дали в действителност е такъв?. Всяка жена знае, че първите срещи с непознат са винаги най-хубави, а Телците определено знаят как да поглезят една жена.

И накрая, според мен дълбоко вътре в себе си знаеш, че Телецът не е по-добър от приятеля ти и че ти самата не си наясно, дали би заобичала и свикнала (с) този човек, след като се опознаете истински.
Всеки пише в тази тема от собствената си камбанария, затова, дори да те "посъветваме" нещо, ти знаеш най-добре как да постъпиш правилно според себе си! Аз на твое място бих се отдалечила за известно време и от двамата, за да се центрирам към себе си, да си пренаредя и преосмисля живота! Приятелят ти надали не подозира, че си изстинала към него.
Това е от моята камбанария.. въпреки че има хора, които предпочитат цял живот да се лутат объркани и безцелни, те не могат да съществуват по друг начин. Или както се казва - лудостта за някой е реалността за друг.; )

Общи условия

Активация на акаунт