Мъж Телец - 14

• 79 027
  • 806
  •   1
Отговори
# 420
Каза го с точните думи green_eyes14. Наистина го осъзнавам вътре в себе си и знам, че проблемът като цяло идва от мен, познавам си се. Няма значение за кого става въпрос, така или иначе с всеки, след като мине това хубавото начало и ми омръзват бързо, стават ми предвидими и безинтересни. Затова предпочитам сигурното, с което така или иначе съм свикнала и рядко се решавам на друга стъпка, ако не съм напълно сигурна...

# 421
Да добавя една случка. Дали е показателна за представител на тази зодия или въобще за мъж, ще кажете вие Simple Smile
Аз и той. Имаме уговорка да се видим. Ама можел след 12, до към 13.
Ок.
Нагласям други ангажименти спрямо този.
Звъня в 11:30 да се разберем в колко точно ще е срещата.
И ... Ооо, чудо. Бил болен от вчера и пазел леглото в къщи!
Абе ... м...о! Не можеш ли да звъннеш, да напишеш ред?!
Ееее, не. Много съм търпелива. Ама капката е на ръба на чашата на търпението ми и а-ха ще прелее,

# 422
  • Варна
И аз имам същия опит Shocked
Някакви идеи защо го правят newsm78 Това черта от характера ли е или свръх- незаинтересованост?
Аз го приемам като второто,абе непонятно ми е и не го приемам.

# 423
 Simple Smile
Значи не е само при мен Wink
gali-presi, мога да си поговоря с теб по този въпрос Wink

# 424
  • Варна
Хах не ми говори ooooh!
Зарекла съм се, повече да не си правя уговорки с този човек!Не бяк срещала такъв несериозник.Много лошо качество,мноого!
Честно казано,всеки път имам чувството,че участвам в тъп филм.Не е истина просто.

# 425
http://drugitenovini.com/nyakoi-hora-shte-vi-obichat-samo-kogato … e-da-gi-obichate/

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 20:26 от Alleisha

# 426
  • Варна
Изобщо не си падам по игричките.
Аз съм за феър плей .

# 427
Изобщо не си падам по игричките.
Аз съм за феър плей .
И аз. Категорично.

# 428

Напълно съгласна съм със статията. Но осъзнаят ли какъв човек са имали до себе си, вече е твърде късно. Този човек си е заминал един път завинаги и няма никога да му прости и да му даде поредния шанс. На този човек всичко му е омръзнало и изгубил надежда, че някой ден може да се промени този човек.

# 429
А да ви попитам, според вас теленцата, когато обещават нещо и правят някакви хубави планове за вбъдеще, дали са искрени, какви наблюдения имате, държат ли си изобщо на думата или са само на приказки повече, защото аз май оставам с впечатлението напоследък, че твърде много се изхвърлят и после не правят нищо. Не знам на какво би се дължало това...  newsm78

"Дърпат килимчето под своите крака". Имам предвид с тази метафора, че правят това, което за тях е изгодно и добре. От тази зодия, които познавам, никой от тях не спазваше дадената дума от тях, но бяха много сладкодумни в обещанията си и клетвите, които ми даваха.

# 430
Той знае за чувствата на жената.
И мълчи.
Тя говори. Пише. Споделя.
Той мълчи.
Прочита обяснения. И мълчи.
Ееее ... Може ли да изтърпите?

Хахахха не.

# 431
А, бе, какви са тия виртуални герои, дето се разтапят с приказки за деца и семейство, а де факто нямат дори нормална реална връзка?!

А ти какво искаш?! Кратко бягство от рутината с настоящия приятел?! За толкова ще ти свърши работа Телеца Mr. Green Но да се доверяваш на разни празни приказки и то от човек, който осъзнаваш, че не познаваш. Пък и да си зарежеш питомното и да чакаш Телецът да идва и си отива на приливи и отливи, да се терзаеш какво иска и т.н....и накрая от двата стола - на земята.

+1

# 432
Така, до тук 1 Телец по-малко. Мисля, че взех правилното решение, за да спра тези безпочвени терзания. Поне го просветлих за Номер 1, което разбира се не му стана много приятно, оставих му време да се посърди и му споделих, че наистина няма смисъл, най-добрия вариант е да оставим нещата така, като винаги може да разчита на мен. Не получих адекватен отговор разбира се, опита се отново да изопачи нещата, знаейки че и двамата сме си виновни в случая. Към момента наистина му давам пълен игнор, но той явно още не го осъзнава това, напомняйки ми с присъствието си.  no

# 433
Така, до тук 1 Телец по-малко. Мисля, че взех правилното решение, за да спра тези безпочвени терзания. Поне го просветлих за Номер 1, което разбира се не му стана много приятно, оставих му време да се посърди и му споделих, че наистина няма смисъл, най-добрия вариант е да оставим нещата така, като винаги може да разчита на мен. Не получих адекватен отговор разбира се, опита се отново да изопачи нещата, знаейки че и двамата сме си виновни в случая. Към момента наистина му давам пълен игнор, но той явно още не го осъзнава това, напомняйки ми с присъствието си.  no

Правилно сте постъпили. Не знам защо, но тази зодия ни вменяват чувство на вина и изсипват цялата помия върху нас, а те остават чисти.

Имах приятел телец, но вече напълно го игнорирах. Омръзна ми все той да е центърът на вниманието. Въобще не искам да се занимавам с него вече. По един-два месеца не се обажда, а като го попитам защо не се е обаждал - оправданието му е, че е трябвало аз да го потърся и само драматизирам прекалено много нещата. Няма такава наглост! Не искам вече да търпя никакъв такъв характер като този на телеца. Щом видя, че отговаря на зодията си, го отрязвам на момента.

# 434
Напълно съм съгласна, въпреки че нямам достатъчно наблюдения за тази зодия, но това, което съм прочела и съм останала с впечатление от характера му напълно ми се припокрива. Наистина исках да се освободя от това чуство, което постоянно ме кара да мисля аз ли греша наистина нещо или се дължи просто на неговото настроение, защото сръдните започнаха да взимат превес в последно време, а аз тези игри съм ги играла като тинейджър, не мога да приема, че мъж на толкова години ще ми се сърди за щяло и нещяло, изобщо не им отива такова поведение...

Общи условия

Активация на акаунт