Мъж Телец - 14

• 78 799
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Страхотно видео! Благодаря, че го сподели. Абсолютно съм съгласен с тази жена.

# 736
  • София
Това телец да се върне отново при бившата ми звучи неправдоподобно. Веднъж бивша- цял живот бивша! Много се обиждат и не, не забравят нито кой са наранили, нито кой е наранил тях. Всичко помнят.

# 737
Това телец да се върне отново при бившата ми звучи неправдоподобно. Веднъж бивша- цял живот бивша! Много се обиждат и не, не забравят нито кой са наранили, нито кой е наранил тях. Всичко помнят.
Да, това ги вкарва в омагьосан кръг. Не могат да простят, това помнене ги забива все повече и повече. И неусетно стават отровни за околните.

# 738

Не биха се върнали при бившата,а в същото време "осъждат" всички желаещи да се доближат до тях,заради това, че тя ги е наранила..Страх от ново предателство ли е това или просто телешки инат...?

# 739
Също ми показваше снимки на бившите си годеници. Непонятно ми беше защо ми показваше техните снимки и какво ме интересуваше. А още по-непонятно ми беше, че пазеше техните снимки. За мен това беше ненормално. Обичах много силно един мъж и беше моята голяма любов, но не бях помислила да му показвам снимки на моя бивш Телец. Дори не му пазех снимки. Напълно нормално е според мен, когато си приключил с някого, да не пазиш снимки и вещи от този човек.

# 740
  • Тра-ла-ла
Че колко годеници е имал?! Shocked

# 741
Че колко годеници е имал?! Shocked
Две.

# 742
  • Тра-ла-ла
Ъъъ, ама това си е голяма и светеща червена лампа. #Crazy Как си му се вързвала?! Сигурно и според него жените са виновни, че се е разтурила работата.

# 743
Ъъъ, ама това си е голяма и светеща червена лампа. #Crazy Как си му се вързвала?! Сигурно и според него жените са виновни, че се е разтурила работата.

В началото се държеше много мило и добре. Беше истински кавалер. Подаряваше ми цветя. Отделно преживя едно заболяване и бях до него. Така се привързах към него. Но вече е в графата бивши.

Правилно. Жените бяха виновни, че връзките са се разпаднали. Но впоследствие разбрах, че само той беше виновен за разпадането на връзките. В момента е на 42 години и е сам. Виновни са всички жени, че не може да има връзка и семейство!

# 744

В началото се държеше много мило и добре. Беше истински кавалер. Подаряваше ми цветя. Отделно преживя едно заболяване и бях до него. Така се привързах към него. Но вече е в графата бивши.

Правилно. Жените бяха виновни, че връзките са се разпаднали. Но впоследствие разбрах, че само той беше виновен за разпадането на връзките. В момента е на 42 години и е сам. Виновни са всички жени, че не може да има връзка и семейство!

Като чета това,което написахте за Телците чак започвам да се плаша...Каква е тази глупост с бившите?!Всеки е бил нараняван и е страдал,но идва момент,в който трябва да продължиш да живееш и да допуснеш някой до себе си

# 745
   Провеждала съм разговори с него, че трябва да допусне жена до себе си. Бившите са си бивши. Те затова са останали в графата бивши. Те са в миналото. Те просто се страхуват да бъдат наранени отново! Затова не допускат до себе си нито една жена! Мислейки, че като допуснат жена до тях, сигурни са, че пак ще бъдат наранени и пак ще останат сами. Затова няма смисъл за тях да дадат шанс на друга жена, като още в началото са предубедени, че връзката ще приключи рано или късно! Те си играят с чувствата на тази жена! Позволяват си да се държат както искат с тази жена. Като си отиде, както обичаше да се изразява моя бивш, прав й път. Жената е губила, а не той.

Грешката ми беше, че бях много търпелива и толерантна към него. Бях убедена, че можех да го променя. Мислих, че има добро в него. Много съм се заблуждавала. Съжалявам, че изгубих най-вече нерви и време. Нима аз не бях наранена от предишната си връзка?! Животът продължава все пак!

# 746
  Провеждала съм разговори с него, че трябва да допусне жена до себе си. Бившите са си бивши. Те затова са останали в графата бивши. Те са в миналото. Те просто се страхуват да бъдат наранени отново! Затова не допускат до себе си нито една жена! Мислейки, че като допуснат жена до тях, сигурни са, че пак ще бъдат наранени и пак ще останат сами. Затова няма смисъл за тях да дадат шанс на друга жена, като още в началото са предубедени, че връзката ще приключи рано или късно! Те си играят с чувствата на тази жена! Позволяват си да се държат както искат с тази жена. Като си отиде, както обичаше да се изразява моя бивш, прав й път. Жената е губила, а не той.

Грешката ми беше, че бях много търпелива и толерантна към него. Бях убедена, че можех да го променя. Мислих, че има добро в него. Много съм се заблуждавала. Съжалявам, че изгубих най-вече нерви и време. Нима аз не бях наранена от предишната си връзка?! Животът продължава все пак!

Добре,че си се разделила с него...Как да имаш връзка с човек,който постоянно ще живее в миналото си.Аз съм още в началото на тази "връзка" и вече започвам да се замислям дали изобщо има смисъл да продължавам да се опитвам.Аз никога няма да бъда като бившата му,казвала съм му го вече и ако той не желае да го осъзнае е свободен да се самосъжалява без да съсипва моя живот!

# 747
  • Бургас
Моя пък телец (заедно от 10 години) нищо не иска да ми споделя за бивши..това е като тема табу.Питала съм от любопитство, но ми се казва какво те интересуват работи от преди 100години или какво значение има за теб
..

# 748
Моя пък телец (заедно от 10 години) нищо не иска да ми споделя за бивши..това е като тема табу.Питала съм от любопитство, но ми се казва какво те интересуват работи от преди 100години или какво значение има за теб
..

Явно твоят Телец е от малкото,които са успели да преживеят бившата и да продължат напред.Как се справяш с телешкия му инат и безразличие или при него и тези неща липсват?

# 749
  • Бургас
Според мен не е имал сериозна връзка, а разни мимолетни..и за това не се е вкопчил за " бившата".
Иначе най- много ме ядосва и разстройва  безразличието и държанието му все едно нищо не означава за него. За семейния ни живот съм стигнала до извода, че трудно може да се жегне от нещо...всякакви тактики съм използвала не се впечатлява....Единственото хубаво е , че имам пълна свобода от негова страна...

Общи условия

Активация на акаунт