Неадекватно държане

• 5 201
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Защо ти не си спала цяла нощ? newsm78 И от кога лекуват с алкохол?  ooooh!
Събуди ме нощеска и от стрес, не успях да заспя:)

# 16
  • Бургас
Ох,горкият човек,трябва незабавна консултация с невролог и скенер.Редактирам се,сега се сетих,че на бившия ми мъж баща му е диабетик и при кризи също се държи неадекватно.
От нощеска толкова време... не е с всичкия си, не е и толкова възрастен, около на 50 да е.
Диабетната криза няма нищо общо с възрастта.Не казвам,че е това,не съм лекар,просто се сетих за бившия ми свекър.Предполагам,че във всяко едно спешно отделение биха пуснали кръвна захар.Стискам палци да е нещо не много страшно и да се оправи човекът.

# 17
Лекарите в Св.Наум, казаха, че е мозъчен инсулт, спукан капиляр, само това разбрах. Не знаят дали може да му се върне състоянието, не дават гаранция. Държи се като малко дете човека, не говори, не разпознава, прие ли са го засега там.

# 18
Дано се оправи човека.

# 19
  • Варна
Алкохолиците когато изпаднат в делириум(неадекватно поведение) лекуват с алкохол.Но пък ей така по телефона да решат,че е алкохолик и да го лекуват,доста несериозно.Дано да е лек инсулт и да се възстанови човека  Confused

# 20
Казаха, че човека ще си отиде:((( Нямам думи:(

# 21
Защо?
От лек инсулт не се умира.

# 22
Защо?
От лек инсулт не се умира.
В кома бил. Не дават никакви надежди. Директно си го казаха лекарите:(

# 23
О, аз разбрах за лек инсулт.
Много съжалявам  Tired

# 24
  • Бургас
И аз много съжалявам Sad Sad

# 25
  • Варна
Не се знае, всеки организъм е различен. Не бързайте да се отчайвате.

# 26
Не се знае, всеки организъм е различен. Не бързайте да се отчайвате.
Права си. В кома е от вчера не отразява нищо. Мозъка му все едно не работи. Така разбрах. Лекарите не дадоха да му се говори, понеже не реагира на нищо.

# 27
  • Варна
В някои случаи е нужно време, за да се повлияе от лекарствата, да се разсее кръвоизлива. Нищо не е загубено докато човек е жив.  Peace

# 28
  • Бургас
мой близък наскоро така след инсулт беше в кома, лекарите казаха, че не очакват подобрение и наистина  след десетина дни почина

# 29
  • София

Скенер. ЯМР. Токуда.
Молитви...

Общи условия

Активация на акаунт