Неадекватно държане

• 5 197
  • 29
  •   1
Отговори
Мами, трябва ми вашата помощ.
Вчера вечерта на моя приятелка мъжа й, нещо му станало. Започнал да се държи неадекватно, като малко дете, изпускал се неможе и до тоалетна да ходи, не и разпознавал гласа. Много е уплашена. Викнала 112, закарали го в психодиспансера, там казали да му даде 200 грама алкохол и щял да се оправи. Цяла нощ не съм спала от притеснение, днес станал, не я познавал все едно, не и разпознава гласа, какво може да е?
В Шок съм, вчера нищо му нямаше, колко бързо на човек психически може да му стане нещо. Аз съм с ПР и цялата треперя днес и съм страшно уплашена. Какво може да е според вас? Тя мисли, за някакъв уред, той си пийва нещо от алкохола да си е причинил? Благодаря ви.

# 1
Как така Бърза помощ ще го закара в Психодиспансера? Как така да му дадете 200 грама алкохол и ще се оправи? Свършиха ли се лекарите в България, че опряхте до психото?
Направете консултация с ЛЛ, след което той да Ви насочи към специалист в областта. Чичко гугъл ще Ви каже кои са добрите лекари в тази област и отидете за консулт при него.

# 2
  • Бургас
ами изследвания си трябват, при майка ми така една сутрин й стана лошо и почна да се държи неадекватно, от бърза помощ също ни сиктирдосаха да търсим психиатър, явно я взеха за луда.... след сума ти невролози и ЯМР най-накрая се оказа тумор в мозъка

# 3
Сега се чух с нея, нещо ще му гледат на мозъка. Плаче и се тресе цялата, за няколко часа коренна разлика в самия човек.Според нея бил жив труп, който ходи и едва ли не ще го чака всеки ден да си отиде, не поемал, не отговарял. Изпратили са ги към Исул сега.

# 4
Не мога да помогна, но стискам палци за добро развитие на нещата  Praynig

# 5
Не мога да помогна, но стискам палци за добро развитие на нещата  Praynig

Благодаря ви.

# 6
потресена съм от това.Злото идва бързо.И аз съм чувала за подобни ситуации,в които се оказва тумор в мозъка.
Ще следя!

# 7
Да не е инсулт нещо?  newsm78 Как така 200 гр алкохол?  Shocked

# 8
Това за алкохола не мога да го повярвам, че нормален лекар ще го каже  ooooh! Дано се оправи човекът.

# 9
Каза ли са го в спешното, не знам в коя болница, щом науча ще напиша. Човека е консумирал алкохол, но такава гавра....

# 10
а при диабет , не знам дали припадане или покачване на захарта имахме такъв случай, човека се държеше като луд, той беше хипер активен

# 11
Получавал и гърчове, изпратили са ги към св.Наум

# 12
  • Бургас
Ох,горкият човек,трябва незабавна консултация с невролог и скенер.Редактирам се,сега се сетих,че на бившия ми мъж баща му е диабетик и при кризи също се държи неадекватно.

# 13
Ох,горкият човек,трябва незабавна консултация с невролог и скенер.Редактирам се,сега се сетих,че на бившия ми мъж баща му е диабетик и при кризи също се държи неадекватно.
От нощеска толкова време... не е с всичкия си, не е и толкова възрастен, около на 50 да е.

# 14
Защо ти не си спала цяла нощ? newsm78 И от кога лекуват с алкохол?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт