СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 595
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 75
  • Чукарландия
Sharky*, не се ядосвай. И децата се изнервиха покрай матурите (и нас). Mr. Green

Понякога, като се опитвам да си налагам мнението, се сещам аз, когато бях пубер, как ме дразнеше това, да ми налагат на мен самата какво да правя.  ooooh! Mr. Green

Дано да са в кондиция и да си решат успешно теста днес! Hug Hug Hug

# 76
Успех на математиката!

# 77
  • Пловдив
Успех и от мен. Щерката излезе видимо по-притеснена отколкото на БЕЛ.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 10:11 от mdonkova

# 78
Успех на седмокласниците!

# 79
  • София
Тинкърбел, същата ситуация и при нас. При три отлични оценки да не намеря начин да направя едно онлайн регистриране Embarassed Иначе в ПЧМГ ще има отворени врати на 10 юни.

# 80
Успех на математиката! Peace Много съм болна и ще вляза чак накрая, за да прочета отзивите дали е бил лесен теста на децата, или математиката ги е измъчила. Стискам палци!

# 81
  • Стара Загора
Успех и днес, на всички учениц!!

# 82
  • София
Успех на децата днес! Hug

# 83
  • София, Дървеница
Тинкърбел, същата ситуация и при нас. При три отлични оценки да не намеря начин да направя едно онлайн регистриране Embarassed Иначе в ПЧМГ ще има отворени врати на 10 юни.
Времето за регистрация за НПМГ е удължено до  днес в 24 часа.
Искат само снимана първата страница на бележника.
Успех!

# 84
Успех на всички деца и от мен, дано да успеят да покажат какво са научили през тази тежка година!

# 85
Дами, нямате причина за притеснение. Почистих и проверих ИП-то, не само конкетния потребител. Успях на децата!

# 86
Дано децата да са спокойни и да се справят!

# 87
Моля да не обсъждате поста повече - така се раждат слуховете и паниката, от които точно днес нямате нужда.

Дами, нямате причина за притеснение. Почистих и проверих ИП-то, не само конкетния потребител. Успях на децата!

# 88
  • Пловдив
А кога ще качат задачите с отговорите? Пак ли следобед?

# 89
Кога ще качат задачите,знае ли се?

Общи условия

Активация на акаунт