СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 633
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И моят син не е решил всички задачи. Но здраве да е!

# 136
Много благодаря и аз за задачите.

# 137
Мами, искам да ви кажа, че дъщеря ми се прибра преди малко и каза, че не е могла да реши втората част на 22 задача. Говорила е със съучениците си и никой не е могъл да я реши също... Просто не знам какво да мисля вече  #Cussing out

# 138
DUNDI73, благодаря и аз!

# 139
  • София
опитайте, доколкото е възможно, да запазите спокойствие, за да не се стряскат допълнително децата. Ако задачите са били трудни, значи няма да сте само вие с грешките, нищо не се знае накрая как ще бъде. Важното е, че двата най-важни изпити минаха.

# 140
И моето дете се обади, за съжаление, за нас новините са лоши, реве, задачите били много трудни, нищо не бил направил.

Не се притеснявайте, всичко ще бъде О.К.
Моето дете миналата година рева три дни след математиката.
Като видя оценката си...  три дни радост.

# 141
  • Пловдив
Не очаквайте да са решили всичко на 100 %.
elde9, нищо особено няма в 22Б, ако за това говориш  Peace

# 142
Благодаря  Simple Smile
И моя хубавец се обади, първият модул бил лесен, но за вторият сподели, че бил много по-труден от предходни години, явно наистина са решили да вдигнат критериите за математиката тази година Sad дано децата целящи се в МГ да са се справили.
Сега остава да чакаме до 03,06 и нека всеки влезе по първо желание Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Щерката и тя е излязла . Уж е решила всичко , да видим колко е вярно.

# 144
  • София
Мами, искам да ви кажа, че дъщеря ми се прибра преди малко и каза, че не е могла да реши втората част на 22 задача. Говорила е със съучениците си и никой не е могъл да я реши също... Просто не знам какво да мисля вече  #Cussing out

Вероятно става въпрос за втора част на 23-та задача. Моят син също е успял да реши само първата част, доста от неговите съученици - също.

# 145
  • Градът на света Богородица
Моят каза, че първият модул не му е бил труден, нямал много, много време да го провери.
От втори модул определено не е доволен, но е решавал по всички задачи.Последната твърди, че решил, останалите наполовина..

Целим се в ЕГ, като определено математиката ни е по-трудна от БЕЛ..Ами, ще чакаме резултатите.. Praynig

# 146
Мами,има ли ги вече някъде отговорите на задачите?

# 147
  • София
Дъщеря ми каза, че на 22 Б  е получила уравнение, което не знаела как да реши. В седми клас, учат ли квадратни уравнения?

# 148
  • София
Не очаквайте да са решили всичко на 100 %.
elde9, нищо особено няма в 22Б, ако за това говориш  Peace

Предполагам визира В. Готина подточка. Хем се очаква  да съставят уравнение, хем да заместят едно неизвестно с друго, хем да разложат многочлен, хем да съобразят накрая, че единият х не става заради допустими стойности за страната на правоъгълника.

Ники, квадратни уравнения с дискриминанта - не, но с разлагане на множители и приравняване на всеки от тях на нула -да. То и затова е дадена задачата.

# 149
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И моето се обади -първи модул горе -долу,втори модул 3 задачи,ама не знае дали са верни Grinning
Аз изпадам в паника ,дали ще изкара нещо.
Кой малоумник измисли тия матури да стресира деца  и възрастни цяла година smile3511

Общи условия

Активация на акаунт