Ин витро център Стефанов - тема 4

• 46 940
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошла! Не е хубаво, че групата расте, тези проблеми сякаш се превръщат в епидемия....мечтая си да са празни тези клиники, да няма нито един пациент...Но щом се налага ще се борим! Успех ти желая!

# 76
Здравейте!
Обмисляме да се обърнем към д-р Стефанов  в близките дни.
Моля да ми кажете как вървят часовете, чака ли се много? Също така има ли значение първия преглед в кой ден на МЦ ще се случи.Първото посещение ще включва ли всъщност преглед или е само консултация с двамата партньори?
Благодаря ви предварително!

# 77
Часовете вървят за около месец напред. Не си спомням вече преглежда ли ме на първия преглед или само говорихме...Пожелавам ти късмет!  Май трябва да побързаш със записването на час, защото лятото ще почиват, но не знам кога точно.

# 78
Момичета,при 21 дневен прием на противозачатъчните Жанги,кога ви идва цикъла,закъснява или подранява, или си е както преди?!

# 79
При нас освен консултацията ми направи бърз преглед, на мъжо спермограма уж беше по Крюгер и платихме 85 но направиха късата която след 1 час излиза и отново ни прие за бързо да се уговорим как ще процедираме.  Втората спермограма я платихме къса а ни направиха разширената заради първото объркване.

# 80
  • Сливен
Док ще почива целия август,но клиниката ще работи явно заради изследванията.

# 81
Megisp на мен винаги след спирането на противозачатъчните ми идваше на третия ден.Но аз съм с много точен цикъл.Никита на нас доктора на първи преглед ни погледна изследванията,които носехме,мен ме прегледа,пусна ни спермограма и някои хормони.

# 82
Има ли някой по дълъг протокол с фонда? Доплащахте ли? Знам, че е индивидуално, но все пак?
И на мен ми идваше на 3 - ия ден след спирането на противозачатъчните, в листовката май пишеше 3-7 дни, прочети си я!

# 83
  • Сливен
Момичета,някоя от вас пускала ли е имунологични изследвания при Стефанов?Интересува ме какви са и евентуално на каква цена,предполагам че ще има за тромбофилия.

# 84
  • Казанлък
Има ли някой по дълъг протокол с фонда? Доплащахте ли? Знам, че е индивидуално, но все пак?
И на мен ми идваше на 3 - ия ден след спирането на противозачатъчните, в листовката май пишеше 3-7 дни, прочети си я!
Здравей,аз съм по дълъг протокол по фонда.Всички изследвания и витамини преди инжекциите си ги поемате.Като започнете decapeptila и след това Gonal f инжекциите всеки път ще пускате изследвания  около 500лв.Само сутрин Е2+прогестерон и ехографа на обяд ти се поема от фонда.Имаш вливка която заплащаш 100лв.и ампулите имоновенин 13.20лв.е едната ,аз имах 30бр.След пункцията рецептата ми за 1месец е около 300 лв. и всички витамини си продължават.Утре отивам на трансфер ,да си пожелая един добър резултат.

# 85
Успех Рали Wink

# 86
Ралимам, кои изследвания са 500лв. - аз направих вече изследвания микробиология, хламидия, вирусология, кръвна група. Те не се поемат от фонда. Утре ще пускам нова МБ и ще си я платя.  Вливката знам, че не се поема също. Чудя се дали тези 5000 лв. от фонда стигат за нещата, които той по принцип покрива. Не знам дали ме разбра?  Аз вече съм в стимулация.

# 87
Стискам палци, мила! Hug Praynig Какви изследвания се пускат след декапептила, за 5оолв. и какво означава всеки път?
Бананче, и ти ли си по дълъг протокол?

# 88
Здравейте!
Обмисляме да се обърнем към д-р Стефанов  в близките дни.
Моля да ми кажете как вървят часовете, чака ли се много? Също така има ли значение първия преглед в кой ден на МЦ ще се случи.Първото посещение ще включва ли всъщност преглед или е само консултация с двамата партньори?
Благодаря ви предварително!
Като се обадиш да си запазиш час, момичето на регистратурата ще ти каже в кой ден трябва да отидеш за първи преглед. Между 15-20 от МЦ ми каза на мен. Носехме си и всички изследвания, които сме правили до сега. Успех Hug

# 89
Да и аз съм по дълъг протокол. Преди да започнем пуснахме - МБ, цитонамазка, хламидия, мико/ уреплазма, после вирусология и кръвна група. Според мен говори за тях. Сега ще пускам пак микробиология, той също. Ох, много съм изнервена, хич не съм спокойна. Ужасна съм! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт