SportsDirect-69

• 127 933
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • при моите любими
За да приеме системата адреса на Габиели горе в дясно трябва да избереш на COUTRY - UK, не е достатъчно да смениш само валутата. Така ще ти приеме адреса.  Peace

Ох не е в дясно, а ляво. Но предполагам, че сте се ориентирали.

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 15:03 от cydonia

# 346
Скрит текст:
Здравейте, моля Ви и аз за съвет...На 20.09.2016 г. поръчах и на 28.092016 г. поръчката дойде, САМО ЧЕ БЕЗ ЕДИН АРТИКУЛ ЛИПСВА. Фигурира в фактурата, платен е, но липсва. Писах в сайта и на 29.09.2016 г. ми отговориха :Your goods returned on order...........have been refunded as per your request.These items have been amended on your order.

Ordered Qty       Cancelled Qty       Description       Reason
1       1       Campri Snow Jogger Jnr61 Pink 4 (37)
Product Code: 097027/06/240       Refunded Product
This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error, destroy it immediately.
Thank you for shopping with us at SportsDirect.com

От тогава НИЩО....с ДВЕ ДУМИ - ВИЕ КАК ГО РАЗБИРАТЕ ТОЗИ ТЕКСТ ПО-ГОРЕ...Аз мисля,че не ми отказват да ми пратят Апреските, който са платени но не присъстваха в кашона.

Моля Ви посъветвайте ме какво да правя .... 
Твърдят, че са възстановили парите за този продукт и то по ваше искане.

# 347
cydonia, идея нямаш колко благодарна съм ти  bouquet bouquet bouquet

# 348
Здравейте!
Лятото поръчах бутонки найк, но едните дойдоха с паднали бутони на едната бутонка. Писах им, че искам да ги върна и да ми пратят други или да ми изпратят бутони, но те ми възстановиха 5 евро за компенсация.  ooooh! Сега тези бутонки седят у дома и се чудя какво да ги правя. Имате ли представа дали в сайта има резервни такива бутони? Много пъти търсих, но не успях да намеря. Нужни са ми бутони 11 мм.

# 349
Пума уголемени ли са или умалени?

МъжО си е харесал тези: http://www.sportsdirect.com/puma-match-74-mens-trainers--117198?colcode=11719836

Носи 41-ви номер, а тук виждам само 40.5 и 42  Rolling Eyes

Може ли ако някой ги има да ми измери стелката, ще съм благодарна!

# 350
Отговарят си Пума, поне моделите, които аз съм взимал (но не от СД)

# 351
  • have faith and be patient ..
а има ли някоя група във фейса , както има за стоките от алиекспрес , но за стоки от спорт-а , да се качват реални снимки , дали си отговарят на номерата и такива неща ?

# 352
а има ли някоя група във фейса , както има за стоките от алиекспрес , но за стоки от спорт-а , да се качват реални снимки , дали си отговарят на номерата и такива неща ?

Имаше създадена с тази цел, но никой не качваше по предназначение на групата, а само несполучливи покупки за продажба (често без снимки), та не знам каква е съдбата й понастоящем.

# 353
Имате ли впечатления дали се е вдигнала доставката? Не съм пускала отдавана и сега напълних кошницата с евтинийки, но пък доставката стана УАУ .

# 354
Здравейте понеже ще поръчвам за пръв път и ако може да ми отговорите на няколко въпроса въпреки че в началото е пояснено но се притеснявам малко.Продуктите ми са на стойност 51,58€ ,пише ми че доставката ще ми е 10,99€ и сам дал координати все още не съм завършил поръчката защотото още не ми е ясно как ще станат нещата.Та задал съм като адрес за сега улица град и пк но не съм продължил защото искам първо да се информирам как ще станат нещата (предвърително се извинявам че въпросът ми може да ви се стори глупав но се притеснявам защото до сега не съм поръчвал никога ) къде точно ще пристигне пратката след като няма посочен точен адрес (кв бл офис и т.н) и в какъв час ще дойде,  работя само редовна смяна и съм си удома чак след 18ч. как ще се разберем с куриера и т.н възможно ли да не успея да си взема нещата а парите да са изтеглени.Като въведа данните от картата и потвърдя поръчката веднага ли ще ми изтеглят от нея 62,57€ и трябва ли след като получя пратката да плащам още нещо на ръка.Мерси предварително и се извинявам отново но се притеснявам защото не съм и много добре с английския.

# 355
  • Бургас
DHL доктавят пратките до адрес, така че или пишеш служебен адрес или си я взимаш от офиса им. Парите ги блокират веднага, като завършиш поръчката, допълнително нищо не се плаща.

# 356
А може ли да се обърка нещо ако направя поръчката като гост смисъл по сигурно ли е ако си направя акаунт или това няма значение и често ли може да се случи това което пише в началото да ми се блокират парите и след това отново да се изтеглят

# 357
А може ли да се обърка нещо ако направя поръчката като гост смисъл по сигурно ли е ако си направя акаунт или това няма значение и често ли може да се случи това което пише в началото да ми се блокират парите и след това отново да се изтеглят

Скоро направих една като гост. Получавах си мейлите за обработка, изпращане- няма разлика.  Peace

# 358
  • София
Имате ли впечатления дали се е вдигнала доставката? Не съм пускала отдавана и сега напълних кошницата с евтинийки, но пък доставката стана УАУ .

Виж каква доставка си отметнала - експресна или нормална . Peace

# 359
Аз забелязах, че рибарските алабализми вдигаха доставката на 24 паунда. Бях наслагала около 20 кукички и простотии за по 0,25п. бройката. Махнах половината, и доставката падна на 16,66п.

Общи условия

Активация на акаунт