Записваме се и ние, макар късничко
Бебе Мартин ни зарадва на 21.03. 3,240 кг, 50 см хубав мъж и с две зъбчета
Ще прегледам постовете ви до тук /до колкото е възможно/ и се включвам в дискусиите!

))))))))))
за да изключим възможно възпаление. При някои деца жегите се отразяват по този начин. Започна да хапва и по-малко, но пък по-често.
Каката ми се ради с поникнало на половина кучешко зьбче(от горе).Кьм петия месец започнаха да и никнат както си му е реда.А това зьбче си допоникна по-кьсно.Незнам,колко е кьсметлийско за детето,но за себе си не го отчитам,че ми е било кьсмет-драскаше ме,хихи.За нощното кьрмене,бях писала,че бебето ми е поспаливо.Имаше момент в който педи ме караше да го будя,но не пожьнах успехи две вечери пробвах в различни часове и се отазах.Сега обаче от два дни си става в 4:30ч.,и си тьрси да яде.При това си тьрси,мляскайки,като свинче,хихи.Не се беше хранила сутрин толклва рано,повече от месец.Сигурно,защото ми се иска да си е бебешка за по-дьлго
През деня не спи,както преди.Мьчи я топлината.И не яде на 3 часа,като преди няколко дни.Яде по-често и по-малко.Момичета,имате ли впечатление от продуктите на Здраве Бебе?Подариха ми Хидратиращ крем за лице и тяло.Още не сьм го пробвала.Ще си доспивам!
Имаме си и първи зъбчета в темичката

Много съм се изнервила и без това не наддава кой знае колко, и сега с тия номера ме побърква.