Днес и аз се замислих по въпроса за нощното хранене, май ми се иска да го елиминирам, не защото ми тежи а защото малката много наддава, няма два месеца а почти е удвоила теглото от изписването
Как ли се прави тази процедура по премахването ако бебчето се буди, дава му се чай...вода... или да си чакам сама да се откаже Thinking. Също така ще трябва да изцеждам гърдите, но предполагам се изцежда малко колкото да се облекчат а не до изпразване 
Какво мислите по тези въпроси момичета ?
Валерия от една седмица сама си махна нощното хранене че и повече. Последно яде в 21 и като заспи към 22 се събужда около 06.а тази сутрин в 07.20 аз не я будя и мисля че щом спи спокойно така й е добре. А за кърмата тя нали се регулира според нуждите на детето и би трябвало всичко да е на ред. Не ми се вярва всички по-дълго кърмене деца задължително да ядат и през нощта.
Това е мое мнение де.

От около седмица взима биберон и вече започнах да я успокоявам с него, но преди си беше само гърдата ми. Сега е мноооого по-лесно
И затова си я взехме при нас на спалнята - пак го прави същото, но поне не се разсънвам. Сега обаче ме е страх да не свикне и все да иска при нас... Толкова ми беше хубаво като си спеше в леглото, искам пак 
Някой ако има опит - моля да сподели!
браво на Бубка, борбено момиче, с упражнениеята бързо ще се оправи! Браво и за коликите и аз вече нямам търпение да ни минат. Нашите са на приливи и отливи, уж бяха намалели сега тези дни пак се увеличиха, вечер се гушкаме до 12-1 и горкото не спират да пукат червата, вече не се напъва и пръцка чак толкова само къркорят и пукат, естествено и яденето веднага пак намали
Нашето чудо със сиропа беше точно за три дена
Незнам как се оправяш с двамата, помагат ли ти?