Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Посъветха ме да взема на Беко пантофи, нямам идея как ще излизат.

Кокона, за шкафчетата по принцип две деца се събличат в едно шкафче, което е преградено на две. Явно за това имаха предвид, че няма да ги разделят нашите деца.

# 361
  • UK
Аз, едно време, с никой не си делях нищо  Crossing Arms ама, едно време, верно  Joy
Я кажи, ти по кое време, на коя площадка ходиш? Да се домъкнем и ние там  Joy то, не видя ли, само аз, май с никой , не се познавах. Като се събраха по групи, като се разцелуваха във фоайето  Joy ще кажеш, че в Харвард, са влезли  hahaha

# 362
  • София
Привет набързичко, че пак ме е завъртяла шайбата, направооооо.... работа има за целия китайски народ, че и отгоре  Mr. Green

Някакви новини от Момето? Не е писала от 6-ти, дано всичко е наред.

Голяма дисусия сте заформили за детските ясли и градини, ние май в края на август ще ходим на родителска среща, та ще видим и на нас какво и/или колко ще ни поискат....

Бамба, с голямо закъснение - честит роджден ден, здраве и късмет ти желая от сърце!  bouquet

# 363
Тук съм, Зази  Hug Пиша по другите теми, че само болести са ми в главата, пък не искам навсякъде да натоварвам с проблемите си. Засега съм 2 в 1, няма изгледи скоро да е събитието Simple Smile

# 364
  • UK
Моме Hug
Ох, ама мн извинявайте, ако ви натоварихме,  но понеже вече пораснахме и др неща ни 'тресат', сори ако ви досадихме с нашите терзания.
Шарки, някъде изчезна  newsm78

Моме  Hug

# 365
Кокона, ние излизаме само на нашата площадка пред блока, високите блокове до кръстовището, между двата блока има площадка. Много ми е удобна, защото е пред входа. Излизам предимно вечер към 5 часа, преди обяд ако нямам работа излизам към 10 часа. Ами те явно от яслите се познават, нали видя и в нашата група повечето майки се познават от яслите. Ми аз на ДГ не съм ходила, само предучилищна и после на училище.
Погледнах групите във фейсбук на градините, те са затворени групи. Така да го мразя тоя фейсбук, сега заради градината ще трябва да правя  Whistling
Шокоооо, ша та огрее да съм във фейса  Mr. Green

# 366
  • Пловдив
ааа, на мен ми е интересна дискусията, научавам много неща за предстоящото Simple Smile

# 367
Миеринката се загуби  newsm78

# 368
  • гр. София
Фелиии, разгеле.   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 369
  • UK
Аз я потърсих тази група, но ми излизат, в др градове  Crazy ще драснеш ли на лс, какви изследвания трябва и кога, защото едно, беше за юни.
Гуги  Hugто, аз се притесних, да не сме станали досадни  newsm78
Ами, значи дг не е задължителна само мисля,че вкараха предучилищната, като задължителна  newsm78
Замисляме се, да ги изкараме дотам и няма, да ни се налага, да им 'строим' и нови стаи  Joy

# 370
И мен,и мен Фели  Joy ,прах го та да се видим  JoyОния неща ми ги пусни на имейла,моля ,или за ФБ да чакам  Crossing Arms hahaha
Снощи бях за скрита камера,по-зле стана със спането  ooooh! и посред нощ да съм права и закачен на врата ми,вече ме плаши   Mr. Green и рееев.
Моме ,добре че поне мина РД на бати.Я кажи в този ред,ако имаш време за две годишно как го планувахте.

# 371
А там снимки няма да качвам, поне за сега ми е такова решението  Naughty Земи ми ги урочаса някой  hahaha hahaha hahaha
Период е ще мине, просто е голям вече и те пробва до къде може да стигне. Дръж са не са давай, страшни манипулатори са  Joy Joy Joy
Щом някой ми висне на врата да го лензя, значи почва да ме работи от далече  hahaha hahaha hahaha

# 372
Звезди - никак не го планувахме. Аз 2 седмици преди термин, свекърът в болница, свеки с високо кръвно от 3 седмици - решихме, че няма как да ангажираме заведение и гости. Събрахме се вкъщи с нашите, балони, подаръци, торта, и това беше.

# 373
Оф  ooooh!😶😄 видяха ми се 32 отг ,викам заради Момето ще е  Joy😶
Фели,ти не там бе,на съобщение ще ни ги пуснеш снимките  Hug
😁 Мойто снощи спа,пак му дадох да гризе калъфката  Mr. Green🤑,явно има нужда от нея,и се приспахме на спалнята  Wink😶след час,ама стана.Сега от час уж ще заспива на сити в кошарата.Бе от нулата почваме пак,като се дъни майка му,верно никаква задна нетрябва да се дава,жални са,ама...[ /left]
😁Моретата планувате ли ги,не морските де.Аз мн искааам вече.Днес си купих бански  #Shocked help

# 374
Днес гледах две деца.
Никога повече  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт