Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Бях арбитър, регулировчик и пъдар в продължение на четири часа. Резултата- две живи деца, но аз безкрайно изтощена.

# 376
  • Пловдив
после що не ги пращам при съседката дето е с едно, представяш ли си два броя да и връча, тя ми вика - те ще си играят  Joy Joy Joy

# 377
Гуге, то зависи от децата. Ако са некви кротки да си играят, не ми пречат. Ма тия двете само се дразнеха.

# 378
  • UK
Днес гледах две деца.
Никога повече  Naughty
Joy Joy Joy

# 379
  • София
моето пък с други деца сякаш е по-послушно.
редовно ходим с едно от яслата в парка като ги вземем. ами те се занимават двамата, ние си висим по пейките с майка му.
иначе като няма подходяща компания е много обсебващ, изобщо не може да се прави нищо друго  Crazy

# 380
  • Пловдив
едно време израснах с три сестрички, съседчета, неразделни бяхме, искахме да спим даже заедно, майка им казваше на майка ми да ме праща колкото иска да спя у тях, че на нея с три едно повече няма да и направи впечатление, но че тя не може да си позволи да изпрати трите девойки при едно дете въпреки уверенията на майка ми, че има достатъчно място и, че ще се справи с всички Laughing сега я разбирам жената Laughing

# 381
  • гр. София
Моме, отчети се, моля.

# 382
Ха..ха.. Сигме, то се свиква, нямаме избор. Това е 24 часа, същевременно работя, готвя, на площадката ги дондуркам. Нервите са ми опънати до краен предел, викам, крякам, скубя, направо сме за цирка. И големия като му писне на площадката, ме хваща за ръката и иска да ходим до магазина за банани. Чакам баща им да дойде и тръгваме. Днес брахме сливи, до магазина не стигнахме. Днес моите синковци си събуха сандалите и търчаха по чорапи. Дали имаше други такива деца, ами не само моите диванета са спосбни на всякакви простотии ooooh!

# 383
  • София
изчезна много подозрително  Rolling Eyes

# 384
  • София
втори пост ще пусна, ама да се отбележи.  Mr. Green
един Той /на gallizia /имал рожден ден днес.

newsm59 bigdance2 Gift

# 385
  • гр. София
Гале, да ти е жив и здрав младежа.  Gift newsm59 ura

# 386
  • Пловдив
Гале, да ти е здравичко момченцето, много палаво и игриво nbirthday

# 387
  • UK
Хаха ФЕли  Joy и аз викам, крякам кошмар! Понякога си казвам, толкова ги искаше тези деца, сега какво си им се разкрящала  Joy ooooh!
Честит рожден ден на младежа  Hug да расте здрав и щастлив!  bouquet

# 388
Честит рождден ден на Васко. Дано не греша името  Crazy

# 389
  • Пловдив
ааа, и аз викам, признавам Laughing една позната ми заяви най-лицемерно, че тя в един момент била осъзнала, че не е редно да вика на детето си и спряла  Laughing видиш ли, аз не съм дорасла толкоз Mr. Green
Момето да не ни изненада приятно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт